Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Luda83
    27. Rujan 2019. 14:35

thinkpink1

Lijekove sama kupujes. Kod njih dobijes da imas th. za koristit, a do punkcije im vratis sve sta si posudila od njih.

Super, hvala. Gledala sam cjenik i prije, ali sam se zapitala prođe li to u skladu s očekivanjima ili se ipak nepredviđeno nešto poveća. 
    I ja se svakako nadam da neće trebat, ali volim nekako sve u životu imat isplanirano koji korak unaprijed :D

• Gelica
    27. Rujan 2019. 14:37

Sfingaaa

Gelica

Gelica

mamaNina

Gelica

Thinkpink1 meni kad god sam pitala što mogu uzimati za bolju kvalitetu j.s. svi doktori mi rekli da ako pravilno jedem ne treba nista. Ali uzimam Q10 nano od Solgara, vitamin D, pšenicnu travu, i zeljezo. I Novalac prenatal sam uzimala ali mi poremetio stitnjacu jer sam predugo uzimala pa sam morala prestati.

* dnevne doze joda

Gelica hvala ti puno za komentar za Novalac i jod. Imam godinama problema sa štitnjačom i pijem euthyrox 100, a ginekolog mi je preporučio Novalac ali ga još nisam počela piti jer planiramo početi raditi na bebi za kojih dva mjeseca (prvo slijedi skoro vjenčanje :)). Dakle, kažeš da nije bilo nikakvih nuspojava? Ja sam i inače sva anemična i fali mi vitamina i minerala i svega živog jer imam gastritis pa ne mogu jesti voće i povrće, pa tu i tamo skuham si kompot ali to već nije to. Pa sam zato mislila kako bi mi Novalac (ili neke druge prenatalne tablete) koje sadrže sve vitamine i ostalo sigurno pomogle da malo živnem :D

Nisam imala nikakvoh nuspojava i zatrudnila nakon 2 mjeseca sto sam ih pila i to prirodno! Stvarno imaju dobru kombinaciju svega jedino to što sam rekla, ja sam ih predugo uzimala i meni je taj jod u njima napravio svoje. A ako si anemicna, najbolje su mi vrećice željeza Sideral folic.  Njih uzmeš nataste, i u roku par dana osjetis promjenu, nema više umora kosa mi prestala ispadat i lijepo mi popravilo krvnu sliku. To je visoko apsorbirajuce zeljezo, zaobilazi zeludac ( pa možeš nataste bez problema) i ide direkt u crijeva. U sebi ima još i vitamin C, D, B, folnu. 150kn. Isplati se svaka kuna.

• Gelica
    27. Rujan 2019. 14:40

Sfingaaa  zaboravila čestitat na skorašnjem vjenjcanju!! 🎉:) 

• Gelica
    27. Rujan 2019. 14:44

Ha, sad ste me dosta zainteresirale za dr. Alebića i poliklinika Podobnik...nekako sam njih uvijek zaobilazila jer sam čula neke priče da su nešto zeznuli ili da im je netko umro ( da li je moguce) i da nemaju baš iskustva sa potpomognutom ali očito se to promijenilo. I moja doktorica opće prakse je bila kod njih na postupku i upravo rodila curicu u 44-oj godini! Imala je jedan zadnji embrio zaleden i taj se izborio. :) 

• thinkpink1
    27. Rujan 2019. 14:49

Luda i Nikitta e daaa, ja sam trazila na svoju ruku intralipidnu infuziju, jer ju daju u ceskoj zbog učestalih spontanih i nakon nesupjesnih transfera. Samo nisam smjela biti alergicna na orasaste plodove, jaja i soju.

• Gelica
    27. Rujan 2019. 15:26

Nikitta

Ninna1804hvala ti, idemo dalje, čekam zato tvoj ➕ da mi ljepša ove jesenske dane. 😊
    Grizlijeste saznali spol? ❤️
    Gelicanema predaje.. Podobnik se poboljšao otkako je dr. Alebić tamo, svakako ću kod njega na konzultacije. Hvala za info za željezo / idem si odmah kupit. 🙏🏼

Ja i dalje neodlučna..ali do ponedjeljka moram odlučiti i da se opet pokrenem  :) Koliko me strah novog postupka i novog neuspjeha, toliko sam naravno i uzbuđena od pomisli da bi moglo i uspjeti možda. Baš onako pomijesani osjećaji. 

• thinkpink1
    27. Rujan 2019. 15:31

Nikitta

Thinkpink1Znam za intealipids. To je sad i ovaj par iz Amerike (Phil&Alex) radio tijekom ovog transfera. Nisam znala da rade kod nas? To si primala gdje?

Kod alebica. Ako se dobro sjecam 1.ide pocetkom ciklusa, 2.na dan transfera, 3.nakon pozitivne bete i tako svaka 2 tjedna do 12.tt. 
    Zna dr.šablonu kada se daje, bez brige

Marta...
    27. Rujan 2019. 15:54

Sad ste i mene zainteresirale za dr. A 🙈 i Podobnik 
    Da li se dugo čeka na konzultacije i malo sam gledala radno vrijeme kaj rade samo ujutro.?

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• thinkpink1
    27. Rujan 2019. 16:07

Marta...

Da li se dugo čeka na konzultacije i malo sam gledala radno vrijeme kaj rade samo ujutro.?

🙈🙈🙈
    Ja sam cekala kojih 2 tjedna. Rade od 8-15h. Punkcije naravno obavezno ujutro. Kasnije idu konzultacije i transferi. Mislim da uglavnom sve IVF klinike rade samo ujutro.

Marta...
    27. Rujan 2019. 16:13

thinkpink1

Marta...

🙈🙈🙈
    Ja sam cekala kojih 2 tjedna. Rade od 8-15h. Punkcije naravno obavezno ujutro. Kasnije idu konzultacije i transferi. Mislim da uglavnom sve IVF klinike rade samo ujutro.

Hvala ti puno 😘 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.