Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sunshine25
    27. Rujan 2019. 11:18

A jebemu.. baš mi je žao nikitta 😔 idemo dalje 💚
    Što vam je sad plan? Prirodnjak ili stimulacija?

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    27. Rujan 2019. 11:29

Nikitta

Evo vijesti. Stanica se nije oplodila/podijelila, tako da ništa od transfera, kao što sam i pretpostavila. Objasnila je da te poludozrele js uvijek imaju manje šanse za oplodnu, i da je jednostavno prerano napravljena aspiracija, ali da do idućeg jutra ne bi izdržao folikul. Što je igra živaca i treba imati strpljenja i biti uporan. Eto - barem znam da su stanice još uvijek okej, da ovuliram i da mogu i dalje pokušavat, što stimulirani, što prirodnjak.

Nikitta  zao mi je ali sta kazes opet hrabro i nadtavlja se dalje  saljem veliki zagrljaj!!🤗😘

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Kengurica
    27. Rujan 2019. 11:48

Nikitta jako mi je zao. Hrabrice nasa drzi se.

• Babylove
    27. Rujan 2019. 12:07

Nikitta misa mu bas sam vjerovala u tu stanicu...😢

Lady sretno i ja sam se odlučila najnormalnije ponasati.. Do sad sam pazila vise necu... Ok necu dizati nista tesko ali necu ni cjepidlacit.. Danas sam malo pretjerala pa mi pritisak jako.. Evo legla sad malo.. Isla sam pjeske na posao laganini 20 min.. Ali pd 8 do sad bila guzva i malo sam se preforsirala stajanjem.. Sad sam dosla kuc.. Ali oko 5 cu nazad... Nadam se da ce bito sve ok.. 

Iskra💞
    27. Rujan 2019. 12:16

Nikitta,draga ljubim te😘drži se ti si lavica💪❤️

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

sunshine25
    27. Rujan 2019. 12:26

Nikitta, i meni strašno opada, doslovno u pramenovima. Otišla ja kod svoje frizerke pa me malo umirila 😂 ali koliko god opada, ima je i dalje jako puno 😂 
    Ja sam noćas toliko plakala, baš me uhvatilo ajme. Valjda strah od ponovnog neuspjeha, ne znam.
    Koliko pratim forum, uvijek su promjene donosile plusiće, eto kao i kod lilypie 😊 nadam se da će tako biti i kod tebe 😘

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Jenn
    27. Rujan 2019. 12:33

Nikitta zao mi je, drzi se 😕
    Luda83 drzim fige da se stanice lijepo oplode 🤞
    Thinkpink cestitam na curici 💕
    Banylove jako mi je zao zbog ljubimca, znam kako je kd se vezes za zivotinju i koliko je tesko kada odu 😢

• Jenn
    27. Rujan 2019. 12:36

En@ super da ce ih sutra zamrzavati, bilo bi steta da ih puste do ponedjeljka i da nedajboze propadnu!
    MamaNina super broj stanica, sretno 👍🍀

yvette
    27. Rujan 2019. 13:03

Luda srecom pa ste spasili stvar sa te dvije js 🙏🏻
    En@ pretpostavljala sam da ce ih zamrznuti 5.dan, stvarno su korektni dolje i nebi nam radili na stetu.
    MamaNina drzim fige za sto bolji rezultat, a sada odmaraj.
    Nikita Jako mi je zao. Lijepo se provedi na poslovnom putu i skupi forze da dalje 😘

Btw betu nisam danas vadila, ipak cu u ponedjeljak. Nemam bas neki dobar osjecaj, grudi mi vise nisu pune i imam jake grceve, jedva dodem do wc kad nocu ustanem iz kreveta koliko me prereze. Znam da treba malo boliti, ali ne znam bas ovoliko. Bit cemo pametniji iduci tjedan nakon 2 bete.

• Luca87
    27. Rujan 2019. 13:14

Nikitta

Prekinulo me. Nemam plan za dalje. Ići ću u ponedjeljak kod svoje mpo. Jako me vuče Podobnik i dr. Alebić.. molim te Thinkpink1 reci mi detaljno svoje iskustvo. Od konzultacija do stimulacije.. kako je sve? Sve me zanima! Hvala ❤️

Ja sam isto bila tamo. Osoblje i poliklinika, pristup i boravak tamo su vrh vrhova. Dostupni su non-stop, sve je turbo čisto, doktor pedantan i perfekcionist. Prve konzultacije su trajale sigurno nekih cca 1h vremena. Doktor pogleda nalaze, zatraži eventualno još nešto i otprilike predloži plan. Moja stimulacija je prošla super (13 js), punkcija pod anestezijom, iako me ni poslije nije niš bolilo niti smetalo. Doktor tu jako pazi da ne pobjegneš u hiper. Nakon toga komunikacija s embriologom koji je isto super lik.
    Meni osobno je zasmetala jedna stvarčica. Kako smo ja i mm ispod 35 oboje, i svi osnovni nalazi su nam bili super, nije nas dovoljno ozbiljno shvatio niti smo mu bili izazov. Mislim  da doktor jako voli raditi sa niskim AMH i endometriozom, da mu to predstavlja izazov. 
    Nažalost prvi ET je bio neuspješan, nakon toga sam ja prije FETA na svoju ruku napravila još hrpu nalaza, gdje smo otkrili par stvarčica koje su smetale. I bingo, prvi FET ja trudna. Implantacijski prozor sa strane doktora pogođen savršeno. I naravno dobila sam th koju prvi put nisam uzimala jer nismo znali da te neke stvarčice ne štimaju. Bilo bi mi drago da me je doktor uputio na te pretrage, a ne da sam se morala sama poslati.
    Eto, sve u svemu plus imaju od mene i palac gore. A neke stvari očito sam moraš. Ja se nisam mirila sa dg idiopata, jer sam stalno mislila da ako je sve uredu dogodilo bi se ( preko 3 godine ništa), i onda sam krenula čeprkati što bi moglo smetati.
    Nadam se da nisam upilala 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.