Ah Nikita kod tebe uvjek neizvjesnost 🤗
Curke koje ste sa aspiracije samo laganini da se oporavite do transfera
Ode post a nisam zavrsila😤
Curke koje ste sa transfera od sveg ❤️ zelim vam da uskoro imate probleme kakve ja trenutno imam, a to je da se sa muzem nemozete dogovoriti oko imena djeteta 😵
Necu nista vise napisat osim da ocekujem od ove stare i nove garde puno uploadanih pluseva na uvid iducih 10-15 dana hvala!
Link za fotke https://postimages.org/ da ne bi bilo da se ne može ili da nisam rekla. Ps probajte uskratiti trudnicama pluseve, a ja im se nadam more jedno ovih dana! 😘🤞
Meni tsh 3 aaaaaa, sad mi došao nalaz. Ali mi je ft4 povišen, po mojoj logici, past će i tsh 😂 zvala dr., kaže idemo dalje po planu pa neposredno prije feta ću opet vaditi. Ako je iznad 2.5, odustajemo. Baš sam se nasekirala sad
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Gelica, javi kaj si odlučila kako bilo nek je sretno :-)
Nikitta drago mi je da je na kraju sve dobro prošlo, vjerujem da će biti dobro i do kraja.
Svima sretno sa plusićima i pikanjem stvarno nas je puno i nisam popamtila sva imena.
Jučer sam bila kod svoje dr. opće i dala mi je Folic znam da je bila rasprava oko tog nadam se da je Folic ok :-).
I uputnicu željezo, inzulinsku rezinstenciju i vitamin D ( i to je sve od pretraga nakon spontanog :-(. )
Koliko se čeka nalaz vitamina D planiram ići u Vinogradsku, ako je netko vadio tamo da li je to gore na katu gdje se vade i spolni hormoni ili u prizemlju (pored onog kijoska). Hvala.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Thinkpink1 radila sam testove na trombofilija, heterozigot za mutaciju faktora koagulacije V, enzima MTHFR C677T, MTHFR A1298C te PAI-1 4G/5G. Rekli su da se za to ne daje heparin ali da možemo ipak probat, ne može štetiti ali pitanje da li će mi šta pomoć. Ostalo sve u redu, dobili 19 j.s. Zaledili 4 kom, 12 u oplodnju i niti jedna se nije oplodile što je bio šok svima ( spermiogram rekli perfektan, takav se viđa rijetko ili nikad kako su rekli) ii mislili da su j.s. u komi. Međutim sad radili fet od tih 4 kom šta su zaledili i nitko nije baš imao nade u te 4 j.s. Međutim 2 preživjele i jedna se oplodila i sad kaže embriologica da više ne kuži u čemu je problem jer su očito stanice kvalitetne kad su preživjele i oplodile se. Doktor mi je dao od transfera Dexametazon , heparin, utrogestan i folnu. Ali nista , nije se uhvatilo..
Yvette čitala sam sve te statistike po klinikama ali pitanje koliko je to točno…ali hvala. :)
Jel te mogu pitat gdje je bilo to sa oplođenim js, koja klinika, maribor ili kod nas?
Samo si napravila tesove na trombofiliju? I nista vise?
Sto se tice statistika o klinikama, osobno mislim da se to namješta kako kome pase...konkretne brojke su mi pokazatelj, a ne postoci i sl.sranja (da prostite na izrazu)
Hahaha dobro si ovo napisala "stara garda"🙂 evo ja sa punkcije, 3 jajne stanice i nadam se da Ce se sve tri oploditi,saznat cu sve u subotu. Svima drzim fige i sretno😘
S obzirom da si u i ti u Ri da te pitam jesi uzimala ikakvu anesteziju s tako malo stanica, jesu ti uopće nudili ista? Ja mislim da ni ne bih jer imam samo 2 folikula, a u prirodnim postupcima s 1 mi nije ni bilo nešto strašno teško to (samo sam brufen prije punkcije svaki put popila) pa računam da onda valjda mogu i s dva folikula izdržat.
Danas vas je nešto puno bilo na punkcijama čini mi se?
Držim fige da u subotu bude za birat :)
Transfer odraden…onaj nalaz za gliste je došao negativan,tako da smo odmah isli na transfer…sve 3 ja lijepo napreduju..jednu su vratili.,2 prate do 5 dana,..uglavnom sve tri su bile ok,padam sad nekako sva uzbudena i pozitivna
Super!! Jesam ti rekla da ti i muz sigurno nemate gliste…to uglavnom maleni imaju. Al super da je sve proslo u redu, sad samo pozitivno i odmaraj (koliko mozes) 😍👍👍🙏🙏
Bome si bila u pravu...odmaram,ali imam osjećaj da se više ne znam ponašati...ne znam sta i koliko smijem..rekli su samo da nema odnosa do daljnjega🤯🤯🤯 i vodenih sportova..sto mi nije problem ...
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Hahaha dobro si ovo napisala "stara garda"🙂 evo ja sa punkcije, 3 jajne stanice i nadam se da Ce se sve tri oploditi,saznat cu sve u subotu. Svima drzim fige i sretno😘
S obzirom da si u i ti u Ri da te pitam jesi uzimala ikakvu anesteziju s tako malo stanica, jesu ti uopće nudili ista? Ja mislim da ni ne bih jer imam samo 2 folikula, a u prirodnim postupcima s 1 mi nije ni bilo nešto strašno teško to (samo sam brufen prije punkcije svaki put popila) pa računam da onda valjda mogu i s dva folikula izdržat.
Danas vas je nešto puno bilo na punkcijama čini mi se?
Držim fige da u subotu bude za birat :)
A mozda sam tebe onda danas vidjela 😝 nakon punkcije...ja sam imala 4folikula,dobili 3 js i sve 3 su oplođene..ja sam trazila anesteziju i dobila sam ju...iskreno,ne vidim razloga zasto ju ne uzeti...to su blage,kratkotrajne anestezije
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Gelice mislim da je naša Kengurica ostvarila trudnoću kod Šimunića, sad se malo rijeđe javlja - ali pisala je da je bila zadovoljna.
Mazilica356 to je sve normalno, a ponekad i rani znak trudnoće, ali i dolaska menstruacije. Uh 😅
Skoljka a to ludo čekanje, ću da osjedim. Ma ovako i onako je svima neizvjesno nakon aspiracije, ono čekanje danima, već sam navikla - mora jednom okrenut na dobro, znat ću više sutra.. 🤷🏻♀️😊
Sunshine25 jesi ti na terapiji za štitnjaču trenutno ili? Meni je bio TSH 4.3 pa sam sutradan se lijepo naspavala, doručkovala, pa u labu sjela i čitala viceve, smireno sve - nalaz 2.4… U jedan dan razlike. Probaj i ti tako ponoviti, TSH nikome nije fiksan svaki dan, a ako si bila iole pod stresom.. jbg, odmah ide gore.
Marta ❤️ Ja sam vit D vadila u Petrovoj prije 2 dana - pa baš planiram vidjeti na e-gradani jel stigao nalaz. Za VG ne znam, maybe Babylove je tamo vadila…
Ja sam u osijek isla vadit.. Posto nasa bolnica tamo spada... Rekli su mi da ce doci postom zamj dana al stigao ke za tj dana
Sortiraj odgovore
Najstariji