Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    25. Rujan 2019. 14:21

Ah Nikita kod tebe uvjek neizvjesnost 🤗
    Curke koje ste sa aspiracije samo laganini da se oporavite do transfera

skoljka
    25. Rujan 2019. 14:33

Ode post a nisam zavrsila😤
    Curke koje ste sa transfera od sveg ❤️ zelim vam da uskoro imate probleme kakve ja trenutno imam, a to je da se sa muzem nemozete dogovoriti oko imena djeteta 😵

Grizli
    25. Rujan 2019. 14:33

Necu nista vise napisat osim da ocekujem od ove stare i nove garde puno uploadanih pluseva na uvid iducih 10-15 dana hvala!
    Link za fotke https://postimages.org/ da ne bi bilo da se ne može ili da nisam rekla. Ps probajte uskratiti trudnicama pluseve, a ja im se nadam more jedno ovih dana! 😘🤞

sunshine25
    25. Rujan 2019. 14:39

Meni tsh 3 aaaaaa, sad mi došao nalaz. Ali mi je ft4 povišen, po mojoj logici, past će i tsh 😂 zvala dr., kaže idemo dalje po planu pa neposredno prije feta ću opet vaditi. Ako je iznad 2.5, odustajemo. Baš sam se nasekirala sad

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

Marta...
    25. Rujan 2019. 14:57

Gelica, javi kaj si  odlučila kako bilo nek je sretno :-)
    Nikitta drago mi je  da je na kraju sve dobro  prošlo, vjerujem da će biti dobro i do  kraja.
    Svima sretno  sa plusićima  i pikanjem   stvarno nas je puno  i nisam  popamtila sva imena.

Jučer sam bila kod svoje dr. opće  i dala mi je  Folic  znam da je  bila rasprava  oko tog  nadam se da je Folic  ok :-).
    I uputnicu  željezo, inzulinsku rezinstenciju i vitamin D ( i to je sve  od pretraga  nakon spontanog :-(. )
    Koliko se čeka   nalaz  vitamina D planiram  ići  u Vinogradsku, ako je netko vadio tamo da li je to gore na katu  gdje se vade i spolni hormoni ili u prizemlju (pored onog kijoska). Hvala.

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• thinkpink1
    25. Rujan 2019. 15:20

Gelica

Thinkpink1 radila sam testove na trombofilija, heterozigot za mutaciju faktora koagulacije V, enzima MTHFR C677T, MTHFR A1298C te PAI-1 4G/5G. Rekli su da se za to ne daje heparin ali da možemo ipak probat, ne može štetiti ali pitanje da li će mi šta pomoć. Ostalo sve u redu, dobili 19 j.s. Zaledili 4 kom, 12 u oplodnju i niti jedna se nije oplodile što je bio šok svima ( spermiogram rekli perfektan, takav se viđa rijetko ili nikad kako su rekli) ii mislili da su j.s. u komi. Međutim sad radili fet od tih 4 kom šta su zaledili i nitko nije baš imao nade u te 4 j.s. Međutim 2 preživjele i jedna se oplodila i sad kaže embriologica da više ne kuži u čemu je problem jer su očito stanice kvalitetne kad su preživjele i oplodile se. Doktor mi je dao od transfera Dexametazon , heparin, utrogestan i folnu. Ali nista , nije se uhvatilo..
    Yvette čitala sam sve te statistike po klinikama ali pitanje koliko je to točno…ali hvala. :)

Jel te mogu pitat gdje je bilo to sa oplođenim js, koja klinika, maribor ili kod nas?
    Samo si napravila tesove na trombofiliju? I nista vise?
    Sto se tice statistika o klinikama, osobno mislim da se to namješta kako kome pase...konkretne brojke su mi pokazatelj, a ne postoci i sl.sranja (da prostite na izrazu)

Luda83
    25. Rujan 2019. 15:22

ruška

Hahaha dobro si ovo napisala "stara garda"🙂 evo ja sa punkcije, 3 jajne stanice i nadam se da Ce se sve tri oploditi,saznat cu sve u subotu. Svima drzim fige i sretno😘

S obzirom da si u i ti u Ri da te pitam jesi uzimala ikakvu anesteziju s tako malo stanica, jesu ti uopće nudili ista? Ja mislim da ni ne bih jer imam samo 2 folikula, a u prirodnim postupcima s 1 mi nije ni bilo nešto strašno teško to (samo sam brufen prije punkcije svaki put popila) pa računam da onda valjda mogu  i s dva folikula izdržat. 

Danas vas je nešto puno bilo na punkcijama čini mi se?
    Držim fige da u subotu bude za birat :) 

Betty
    25. Rujan 2019. 15:31

mamaNina

Betty

Transfer odraden…onaj nalaz za gliste je došao negativan,tako da smo odmah isli na transfer…sve 3 ja lijepo napreduju..jednu su vratili.,2 prate do 5 dana,..uglavnom sve tri su bile ok,padam sad nekako sva uzbudena i pozitivna

Super!! Jesam ti rekla da ti i muz sigurno nemate gliste…to uglavnom maleni imaju. Al super da je sve proslo u redu, sad samo pozitivno i odmaraj (koliko mozes) 😍👍👍🙏🙏

Bome si bila u pravu...odmaram,ali imam osjećaj da se više ne znam ponašati...ne znam sta i koliko smijem..rekli su samo da nema odnosa do daljnjega🤯🤯🤯 i vodenih sportova..sto mi nije problem ...

25.9.2019 transfer...
    2 blastice zamrznute
    9.10.2019beta 703.9
    12.10.2019 beta 2710
    5.11.2019blighted ovum
    30.10.2021 Fet
    8.11.2021. +
    11.11.2021 beta 281.6
    13.11.2021 beta 705
    19.11.2021 beta 6154
    30.12.2021 😢

Betty
    25. Rujan 2019. 15:42

Luda83

ruška

Hahaha dobro si ovo napisala "stara garda"🙂 evo ja sa punkcije, 3 jajne stanice i nadam se da Ce se sve tri oploditi,saznat cu sve u subotu. Svima drzim fige i sretno😘

S obzirom da si u i ti u Ri da te pitam jesi uzimala ikakvu anesteziju s tako malo stanica, jesu ti uopće nudili ista? Ja mislim da ni ne bih jer imam samo 2 folikula, a u prirodnim postupcima s 1 mi nije ni bilo nešto strašno teško to (samo sam brufen prije punkcije svaki put popila) pa računam da onda valjda mogu i s dva folikula izdržat.

Danas vas je nešto puno bilo na punkcijama čini mi se?
    Držim fige da u subotu bude za birat :)

A mozda sam tebe onda danas vidjela 😝 nakon punkcije...ja sam imala 4folikula,dobili 3 js i sve 3 su oplođene..ja sam trazila anesteziju i dobila sam ju...iskreno,ne vidim razloga zasto ju ne uzeti...to su blage,kratkotrajne anestezije

25.9.2019 transfer...
    2 blastice zamrznute
    9.10.2019beta 703.9
    12.10.2019 beta 2710
    5.11.2019blighted ovum
    30.10.2021 Fet
    8.11.2021. +
    11.11.2021 beta 281.6
    13.11.2021 beta 705
    19.11.2021 beta 6154
    30.12.2021 😢

• Babylove
    25. Rujan 2019. 15:59

Nikitta

Gelice mislim da je naša Kengurica ostvarila trudnoću kod Šimunića, sad se malo rijeđe javlja - ali pisala je da je bila zadovoljna.
    Mazilica356 to je sve normalno, a ponekad i rani znak trudnoće, ali i dolaska menstruacije. Uh 😅
    Skoljka a to ludo čekanje, ću da osjedim. Ma ovako i onako je svima neizvjesno nakon aspiracije, ono čekanje danima, već sam navikla - mora jednom okrenut na dobro, znat ću više sutra.. 🤷🏻‍♀️😊
    Sunshine25 jesi ti na terapiji za štitnjaču trenutno ili? Meni je bio TSH 4.3 pa sam sutradan se lijepo naspavala, doručkovala, pa u labu sjela i čitala viceve, smireno sve - nalaz 2.4… U jedan dan razlike. Probaj i ti tako ponoviti, TSH nikome nije fiksan svaki dan, a ako si bila iole pod stresom.. jbg, odmah ide gore.
    Marta ❤️ Ja sam vit D vadila u Petrovoj prije 2 dana - pa baš planiram vidjeti na e-gradani jel stigao nalaz. Za VG ne znam, maybe Babylove je tamo vadila…

Ja sam u osijek isla vadit.. Posto nasa bolnica tamo spada... Rekli su mi da ce doci postom zamj dana al stigao ke za tj dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.