Yvete i moja blastica je bila pred izlijeganje, 8dt plus je bio bas lijepo vidljiv. Zasto ne stavis sliku?
Evo i mene zenice s transferamislila sam se javiti dok lezim nakon transfera, ali tri cure u sobi i znate nastavak….prica,komentari, iskustva
Uglavnom, vracene dvije ekspandirane blastice
Donijela sam ih u njihov dom i nadam se da ovdje dugo ostajuobavili smo sve sto je u nasoj moci sto se terapije tice, sinoc zaskocila muza i popila casu piva
eto, pa nek se samo usude ne primiti se.
Cestitam svim djevojkama na punkcijma, transferima!!! Sretno onima koje su u postupku i onima koje nestrpljivo cekaju da krenu!! Poljubac svimaaa!!!
Bravoo nina1804vjerujem da ce to bit veliki plusic i samo takoo velikaa pozitivaas🤗❤🙏
Hvala draga Belaaa radujem se tvom testu!! Zelim ti lijepi plusic i velikuu betu!!!
Nikitta nisam uspjela prije pisat 🙈 vidiš da je ovo onaj THE postupakkkkkk!!!! 💓❤️🙏🍀 Bit ce stanica savrsena, mora bit! Jedva cekam sutra da nadam javiš sretnu vijest, pa onda za koji dan jos sretniju, pa 10dnt jos jos sretniju, pa za 9 mj ❤️
Iskra i tebi zelim svu sreću 🤞
Ninna sve znas 😉❤️
Sunshine ma past ce taj jarac 😉 i ideš u transfer
Yvette trudnice cekamo tvoju betu
Babylove ❤️
I svim ostalim curicama ❤️❤️❤️❤️
Transfer odraden…onaj nalaz za gliste je došao negativan,tako da smo odmah isli na transfer…sve 3 ja lijepo napreduju..jednu su vratili.,2 prate do 5 dana,..uglavnom sve tri su bile ok,padam sad nekako sva uzbudena i pozitivna
Super!! Jesam ti rekla da ti i muz sigurno nemate gliste…to uglavnom maleni imaju. Al super da je sve proslo u redu, sad samo pozitivno i odmaraj (koliko mozes) 😍👍👍🙏🙏
Bome si bila u pravu…odmaram,ali imam osjećaj da se više ne znam ponašati…ne znam sta i koliko smijem..rekli su samo da nema odnosa do daljnjega🤯🤯🤯 i vodenih sportova..sto mi nije problem …
E sad meni to s odnosima nakon tranafera nije jasno? I meni su prvi put rekli ne do bete, a vidim cure neke pisu da odradjuju sve u 16 nakon transfera😂😂😂😂
Sto mi je ciniti? Da pripremim sebe i MMa😂😂😂😂😂
A mozda sam tebe onda danas vidjela 😝 nakon punkcije…ja sam imala 4folikula,dobili 3 js i sve 3 su oplođene..ja sam trazila anesteziju i dobila sam ju…iskreno,ne vidim razloga zasto ju ne uzeti…to su blage,kratkotrajne anestezije
A ja nisam danas ništa ni pitala, ali prije nego sam krenula u stimulirani sam si u glavi složila da ako ne bude više od 2, 3 folikula da neću ništa ni tražiti jer mislim da mi neće biti problem. Naravno sad kad je punkcija na vratima si mislim da sam možda trebala pitat hahaha. Ma dobro, ovako mogu direkt iz sale doma ić.
Yvete i moja blastica je bila pred izlijeganje, 8dt plus je bio bas lijepo vidljiv. Zasto ne stavis sliku?
Meni je danas 8 dnt.
Jeli ti bila tamnija crtica?
https://imgur.com/a/Vnf0auh
Yvette ma kakva tamnija crta?!? Pa ta tvoja se vidi iz aviona ženo 😁😍
Hvala blacky89, jos ne mogu vjerovati da imam plus. Danas sam plakala od olaksanja, nakon toliko godina.
Ma pitam jeli tamniji jer ako je moj dovoljno taman mozda bude dvoje.🤔
Nikittanisam uspjela prije pisat 🙈 vidiš da je ovo onaj THE postupakkkkkk!!!! 💓❤️🙏🍀 Bit ce stanica savrsena, mora bit! Jedva cekam sutra da nadam javiš sretnu vijest, pa onda za koji dan jos sretniju, pa 10dnt jos jos sretniju, pa za 9 mj ❤️
Iskra i tebi zelim svu sreću 🤞
Ninnasve znas 😉❤️
Sunshinema past ce taj jarac 😉 i ideš u transfer
Yvette trudnice cekamo tvoju betu
Babylove ❤️
I svim ostalim curicama ❤️❤️❤️❤️
Hvala draga❤️i tebiiii isto želim🙏
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Curke kako funkcionira sa bolovanjem nakon aspiracije? Moze li se dobiti i koliko? Ili ide tek nakon ET? Tnx ☺
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji