Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ruška
    25. Rujan 2019. 21:51

Luda83

ruška

Hahaha dobro si ovo napisala "stara garda"🙂 evo ja sa punkcije, 3 jajne stanice i nadam se da Ce se sve tri oploditi,saznat cu sve u subotu. Svima drzim fige i sretno😘

S obzirom da si u i ti u Ri da te pitam jesi uzimala ikakvu anesteziju s tako malo stanica, jesu ti uopće nudili ista? Ja mislim da ni ne bih jer imam samo 2 folikula, a u prirodnim postupcima s 1 mi nije ni bilo nešto strašno teško to (samo sam brufen prije punkcije svaki put popila) pa računam da onda valjda mogu i s dva folikula izdržat.

Danas vas je nešto puno bilo na punkcijama čini mi se?
    Držim fige da u subotu bude za birat :)

Ponudila mi dr.anesteziju ili voltaren ali nisam htjela.mogu izdrzati,a i nikad nemam puno folikula.razlog niski amh.
    Bilo nas je 5 na punkciji,brzo je sve danas išlo.
    Kada je tebi punkcija?

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

Vrapčić123
    25. Rujan 2019. 21:57

yvette

Hvala blacky89, jos ne mogu vjerovati da imam plus. Danas sam plakala od olaksanja, nakon toliko godina.
    Ma pitam jeli tamniji jer ako je moj dovoljno taman mozda bude dvoje.🤔

Čestitam od srca 💜💜💜

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Mazilica356
    25. Rujan 2019. 21:59

yvette

Hvala blacky89, jos ne mogu vjerovati da imam plus. Danas sam plakala od olaksanja, nakon toliko godina.
    Ma pitam jeli tamniji jer ako je moj dovoljno taman mozda bude dvoje.🤔

Pa ovo je wow!!!!  Cestitkee od srca!!! 

skoljka
    25. Rujan 2019. 22:01

yvette

skoljka

Yvete i moja blastica je bila pred izlijeganje, 8dt plus je bio bas lijepo vidljiv. Zasto ne stavis sliku?

Meni je danas 8 dnt.
    Jeli ti bila tamnija crtica?
    https://imgur.com/a/Vnf0auh

Mislim da je intenzitetom bila identicna, ja sam radila clearblue pa je druge boje, ali intenzitet, pa cestitam ti ❤️ti se toliko suzdrzavas al zeno pa ti si trudna🥳🥳🥳

• Jenn
    25. Rujan 2019. 22:20

Woow Ivette 😍 prava crta, cestitam!!

Grizli
    25. Rujan 2019. 22:22

Yvette 👍👍👍👍❤️❤️❤️😍 bravoooo... Niz krenuo vidim... Lajkam ovako lijepo tamnjenje!
    MamaNina odnosi nakon ET su nama bili skroz zabranjeni pa sve do prestanka korsitenja crinone u 14tt. Jedino nam je bila preporuka prije FET-a odnose imat, a neki gin cak i izmedju punkcije i ET sugeriraju ako zena moze al meni tada nije odgovaralo. 

• Jenn
    25. Rujan 2019. 22:23

Kod mene nesto ne valja, jos nisam dobila, sad imam smeđe samo na papiru kad se obrisem, nije mi nikad tako. U ponedjeljak sam trebala dobiti, u nedjelju nalravila test za svaki slucaj, bio negativan. 

Vrapčić123
    25. Rujan 2019. 22:26

Nikitta

Nešto si spominjala da nakon godinu dana terapije napokon ideš u postupak. Koju terapiju si imala? Operacija, pa pilule ili?

Hvala na odgovoru 😃 Da, bila na Dostinexu i Eutyroxu (jos uvijek), uglavnom svi nalazi bili losi do sada, i konacno se popravilo stanje pa krenili sa postupkom. Sad sam 5.dan na pikanju, sutra je 6.dan pa preksutra UZV, pa ce mi odrediti i vidjeti kak stojim sa folikulima, kako napreduje pa se nadam aspiraciji... Kako si ti? Kako tvoja endo? Ja moram priznati da sam sa prehranom to dosta uspjela dovesti u red, bar onaj dio sa bolnim menstruacijama i bolovima opcenito...

Vrapčić123
    25. Rujan 2019. 22:27

Nikitta

Nešto si spominjala da nakon godinu dana terapije napokon ideš u postupak. Koju terapiju si imala? Operacija, pa pilule ili?

Da takoder je bila operacija  - miom na maternici.

• thinkpink1
    25. Rujan 2019. 22:53

Gelica

thinkpink1

Gelica

Thinkpink1 radila sam testove na trombofilija, heterozigot za mutaciju faktora koagulacije V, enzima MTHFR C677T, MTHFR A1298C te PAI-1 4G/5G. Rekli su da se za to ne daje heparin ali da možemo ipak probat, ne može štetiti ali pitanje da li će mi šta pomoć. Ostalo sve u redu, dobili 19 j.s. Zaledili 4 kom, 12 u oplodnju i niti jedna se nije oplodile što je bio šok svima ( spermiogram rekli perfektan, takav se viđa rijetko ili nikad kako su rekli) ii mislili da su j.s. u komi. Međutim sad radili fet od tih 4 kom šta su zaledili i nitko nije baš imao nade u te 4 j.s. Međutim 2 preživjele i jedna se oplodila i sad kaže embriologica da više ne kuži u čemu je problem jer su očito stanice kvalitetne kad su preživjele i oplodile se. Doktor mi je dao od transfera Dexametazon , heparin, utrogestan i folnu. Ali nista , nije se uhvatilo..
    Yvette čitala sam sve te statistike po klinikama ali pitanje koliko je to točno…ali hvala. :)

Jel te mogu pitat gdje je bilo to sa oplođenim js, koja klinika, maribor ili kod nas?
    Samo si napravila tesove na trombofiliju? I nista vise?
    Sto se tice statistika o klinikama, osobno mislim da se to namješta kako kome pase…konkretne brojke su mi pokazatelj, a ne postoci i sl.sranja (da prostite na izrazu)

U Samoboru je bilo to sa j.s. U Maribor smo išli tek na konzultacije nakon neuspjeha u Samoboru. Pa od nalaza sam radila šta su mi rekli doktori.. za trombofiliju plus onaj dodatak za lupus i i prošireni koagulogram. Stitnjaca, antitijela na autoimune za stitnjaca, hormoni spolni, zaliha j.s. , briseve i papa, urinokultura, zeljezo…Nisu me više nista slali, sve je bilo u redu.

Mozda grijesim, ali mi se cini kao da su sprckali u labosu. Vec sam cula da se tako slicno desilo kod škvorca i da nisu imali nikakav odgovor na neuspjesne oplodnje js.
    Ne znam kaj da ti velim...ako su ti svi nalazi ok i muzu sg, do konzultacija pij suplemente za kvalitetu js, a kome...to moras odluciti ti s muzem. Mi ti mozemo sugerirati, al ste vi ti koji stavljajte tocku na i.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.