Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    25. Rujan 2019. 12:41

Nikitta

Koliko podrške ovdje - milina za čitati. Hvala van svima još jednom. ❤️❤️❤️MaliZvrk2 ajme ti ćeš uskoro držati svoju bebicu u rukama. Baš si me dirnula sa svojim riječima..
    Ovako, dobili smo 1 stanicu, razgovarala sam s embriologinjom, kaže da je još nezrela, ali da je lijepa i da ćemo pričekati danas da se pokaže polarno tijelo. Prvi put za to čujem 🤪 Anyway, kaže da je to očekivano u prirodnjaku, a da sam sutra išla na aspiraciju da bih ovulirala vjerojatno danas navečer. Tako da - eto. Vijesti su dobre i nisu dobre, sve je nekako u zraku. Ono što mi je drago, jest da sam ladno zaspala na aspiraciji dok ostale cure nisu nažalost, i ponosna sam na sebe što sam stoički odradila svoju šestu aspiraciju. Sad kako Bog da.. Zovem za 2 dana, ali meni je rekla da zapravo nazovem sutra da uopće vidim je li stanica sazrela i je li oplođena. Radit će ICSI koliko sam shvatila zato jer je riječ o samo 1 stanici. Kad sam došla omamljena u sobu, krevet do je bila naša Iskra💕 koja veli - si ti Nikitta 😂 Ona na transferu, a ja na aspiraciji, baš mi je drago da smo se srele, negdje si nestala kad je embriologinja stigla, nismo se pozdravile, ali želim ti svu sreću i sretan put doma, a trudna si od danas 100%! 💪🏻💕🙏🏼

Savrseno da ste se srelaa bas baas❤🙏🤗 svi srecu zelim objema a i svima svima koliko god nas imaa veliki zagrljajj❤❤

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    25. Rujan 2019. 12:44

Nikitta

Snjeska bravo, si vidjela da nije niš strašno, primila anestezija? Si zaspala? Sad čekamo - u istom smo sosu 😁
    Belaaa joj sve mi to dobri neki znakovi kod tebe - dao Bog da si ovaj put trudna 🙏🏼

Hvalaa Nikitta hvala ❤🙏 svima to zelim ne samo sebi sve se borimo za istoo srecu najvecuu  ❤❤😍😘🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Iskra💞
    25. Rujan 2019. 12:50

Nikitta

Koliko podrške ovdje - milina za čitati. Hvala van svima još jednom. ❤️❤️❤️MaliZvrk2 ajme ti ćeš uskoro držati svoju bebicu u rukama. Baš si me dirnula sa svojim riječima..
    Ovako, dobili smo 1 stanicu, razgovarala sam s embriologinjom, kaže da je još nezrela, ali da je lijepa i da ćemo pričekati danas da se pokaže polarno tijelo. Prvi put za to čujem 🤪 Anyway, kaže da je to očekivano u prirodnjaku, a da sam sutra išla na aspiraciju da bih ovulirala vjerojatno danas navečer. Tako da - eto. Vijesti su dobre i nisu dobre, sve je nekako u zraku. Ono što mi je drago, jest da sam ladno zaspala na aspiraciji dok ostale cure nisu nažalost, i ponosna sam na sebe što sam stoički odradila svoju šestu aspiraciju. Sad kako Bog da.. Zovem za 2 dana, ali meni je rekla da zapravo nazovem sutra da uopće vidim je li stanica sazrela i je li oplođena. Radit će ICSI koliko sam shvatila zato jer je riječ o samo 1 stanici. Kad sam došla omamljena u sobu, krevet do je bila naša Iskra💕 koja veli - si ti Nikitta 😂 Ona na transferu, a ja na aspiraciji, baš mi je drago da smo se srele, negdje si nestala kad je embriologinja stigla, nismo se pozdravile, ali želim ti svu sreću i sretan put doma, a trudna si od danas 100%! 💪🏻💕🙏🏼

Draga uuuuuffff iz "tvojih usta u Božje uši",također i meni neopisivo stvarno si žena-zmaj,🤞💪😘 biti će sve pozitivno MORA,sve dobro što se poželit može ja ti iskreno želim od ❤️. Izašla sam zvala me sestra Brigita da mi kaže još detalje u ostalom kad da zovem danas da vidimi kako "stoji" ta jedna stanica koja je još u razvoju.
    🙏

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

Lilypie
    25. Rujan 2019. 12:59

Sve pršti od pozitive 🎉🎉🎉❤️ Divno, cure, od srca vam želim uspješne punkcije, transfere i na kraju velike bete 🤞
    Nikkita kod tebe prava drama, mora biti da će ovaj postupak biti uspješan 🥰🌹 
    Pitanje je hoce li ikad na forumu opet proraditi fotografije... nije isto bez skiljenja ima li ili nema sjene 😂

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Snjeska
    25. Rujan 2019. 12:59

Betty

Snjeska

Cure drage punkcija zavrslila evo lezim malo omamljena od anestezije dobili 6 st manje ovoga puta al nadamo se da su kvaliltetnije .sad se spermici odmrzavaju i rade svoj posao…..ako bog da …da se ljepo razvije sutra se biolog javlja pa drz te fige .❤

Jel to u Ri?

Ne kod podobnika..dr alebic radii sa timom

• Snjeska
    25. Rujan 2019. 13:02

Nikitta

Snjeska bravo, si vidjela da nije niš strašno, primila anestezija? Si zaspala? Sad čekamo - u istom smo sosu 😁
    Belaaa joj sve mi to dobri neki znakovi kod tebe - dao Bog da si ovaj put trudna 🙏🏼

Da primila anesteziju zaspala i probudila se u sobi  najbolje od svega sto me nista ne boli kao svaki puta povracam od bola jel mi je desni jajnik problematican jer jw blizu miom...   dobila sve protiv bolova  e sad molim boga da se ljepo oplodi srecu svima ...zelim🥰

• Gelica
    25. Rujan 2019. 13:25

Thinkpink1 radila sam testove na trombofilija, heterozigot za mutaciju faktora koagulacije V, enzima MTHFR C677T, MTHFR A1298C  te PAI-1 4G/5G. Rekli su da se za to ne daje heparin ali da možemo ipak probat, ne može štetiti ali pitanje da li će mi šta pomoć. Ostalo sve u redu, dobili 19 j.s. Zaledili 4 kom, 12 u oplodnju i niti jedna se nije oplodile što je bio šok svima ( spermiogram rekli perfektan, takav se viđa rijetko ili nikad kako su rekli) ii mislili da su j.s. u komi. Međutim sad radili fet od tih 4 kom šta su zaledili i nitko nije baš imao nade u te 4 j.s. Međutim 2 preživjele i jedna se oplodila i sad kaže embriologica da više ne kuži u čemu je problem jer su očito stanice kvalitetne kad su preživjele i oplodile se. Doktor mi je dao od transfera Dexametazon , heparin, utrogestan i folnu. Ali nista , nije se uhvatilo.. 
    Yvette čitala sam sve te statistike po klinikama ali pitanje koliko je to točno...ali hvala. :) 

• Gelica
    25. Rujan 2019. 13:36

Nikitta hvala ti na odgovoru..  i ja imam prijatelje koji su uspjeli u Mariboru, Podobnik i Betaplus.. Razmišljam o Šimunicu posto on ima puno iskustva ali nisam našla nešto po forumima o njemu, neka iskustva osobna..
    Ali znam da niti ja ne bi išla tamo gdje nema anestezije kod aspiracije! Nema šanse! Mene je boljelo i kad me samo pregledavao na uzv prije punkcije cim je pipnuo jajnike, bili su dosta povecani i nakon punkcije 3 tjedna mirovanja zbog hiperstimulacije...

• Gelica
    25. Rujan 2019. 13:39

sunshine25

Vrapcic, je, zadnji smrzlići iz prve stimulacije 😊 hvala 💚
    Nikitta, 🙏🙏🍀🍀🍀
    mamaNina, štoperica u trbuh 😁
    Hani, baš kako kažeš, stara garda 😂 vrijeme je da i mi stavimo te slatke trakice u potpis 😁
    Gelice, baš sam se nekidan pitala gdje si i što ima kod tebe. Žao mi je da je i drugi pokušaj bio neuspješan. Ja sam još kod Škvorca, a ako opet bude neuspješno, mislim da ću i ja tražiti alternative. Sretno! 😊

Evo me tu sam. :) Morala sam malo odmoriti od svega... I sad opet ponovo, a puno je lakše uz svih vas sve to prolaziti. Želim ti sreću sad u novom postupku, neka bude bingo! :) 

• Mazilica356
    25. Rujan 2019. 13:54

Curee, sretno svima! Jako je lijepo vidjeti koliko pozitive i podrske na jednom mjestu, svaka cast ❤️
    Jedno malo pitanje, u pon je bila inseminacija, evo vec jedno 2 sata osjecam bolove u ledima ko pred mengu, zasto je to tako, jel to normalno ili? Prvo sam mislila da umisljam pa cekam cekam i dalje je tu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.