Cureeee.. Folikul nije pukao, ali kaže dr. koja mijenja moju, da nije nešto ni narastao, ali LH ukazuje na ovulaciju, idem na aspiraciju… Nervoza na najjače. Hvala svima što mislite na mene ❤️
Ena molim te miruj što više, očito si u hiperu, a to nije zezancija. Svih 12 se oplodilo? Super, a ne znam zašto idu na treći dan, vjerojatno radi vikenda ako si u bolnici? Čudno.
Tooo znala sam... Molim se da je zrela stanica i da se oplodi.. Jeeeee... U mislima si mi ❤️❤️
Nikitta juhuuuuuuuuu sve naginje na najbolje,ufffff 🙏🙏💪🤞😘😘mora bit dobro!!!
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Ena ako si u hiperu, mozda nece ni raditi transfer. Neka naprave da bude najbolje za tebe i tvoju buducu bebicu/e🍀🤗🥰
Pozdrav zene,oprostite sto ovako uskacem… citam na netu kako neki doktor mijo katurić pravi cajeve da muskima poboljsa spermigoram.. zna li netko za njega? Radi li jos to? Neki kontakt?
Peggy95 098 434 453 neki dan sam pričala s njim jako dobar stručnjak i čovjek sretno🍀
Nikitta bravo!!! Bit ce to dobro vidjet ces.
Ja s pregleda, imam 7,8 folikula na 19 su uglavnom. Veceras stoperica, u petak punkcija🙏🙏
MamaNina sretno! 🤞 Da sve budu zrele i da se oplode😊
Ena nadam se da nece raditi transfer dok se stanje ne smiri. Lezi i odmaraj, sretno!😊
Snjeska sretno i tebi!😉
Babylove jesu javili stanje, svih 6 i dalje?☺️ Jeeej
Nikitta Too, znala sam da ne moze zavrsiti prije nego je i pocelo. . Vjerujem da je to ona prava i da ce biti zrela i odraditi svoj posao🙃 Sam Bog zna bili uopce izdrzala do sutra. Zelim ti svu srecu! 😊🤗
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
MamaNina sretno! 🤞 Da sve budu zrele i da se oplode😊
Enanadam se da nece raditi transfer dok se stanje ne smiri. Lezi i odmaraj, sretno!😊
Snjeskasretno i tebi!😉
Babylovejesu javili stanje, svih 6 i dalje?☺️ Jeeej
NikittaToo, znala sam da ne moze zavrsiti prije nego je i pocelo. . Vjerujem da je to ona prava i da ce biti zrela i odraditi svoj posao🙃 Sam Bog zna bili uopce izdrzala do sutra. Zelim ti svu srecu! 😊🤗
Sutra cu znati kada dodem na transfer... Jer ne diraju ih od drugog dana kada su rekli da ih je 6 da ih pustaju do 5og dana.. Tako da mi ne vrijedi ni zvati...
🙏🤞
Babylove sad sam se sjetila da ih ne gledaju svaki dan, morala sam i svoje biljeske pogledati. 🙉
Zelim ti mirne zivce i da dan provedes lijepo i mirno i sve u Bozije ruke😘
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Babylovesad sam se sjetila da ih ne gledaju svaki dan, morala sam i svoje biljeske pogledati. 🙉
Zelim ti mirne zivce i da dan provedes lijepo i mirno i sve u Bozije ruke😘
Ma hocu... Zivcirati mi se ne vrijedi jer i tako ne mogu utjecati na ishod... Kako sam rekla mogu samo vjerovati u najbolje ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji