Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sunshine25
    25. Rujan 2019. 17:19

Nikitta, pijem terapiju da, ali sam se sjetila da nisam baš spavala noć prije vađenja krvi, a i pod stresom sam. Zadnji put mi je za tjedan dana tsh pao za 1.5 pa se nadam da će opet biti tako.

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

_lily_0
    25. Rujan 2019. 17:58

Prije svega da vas sve ljepo pozdravim
    Svim cekalicama 🙏🙏🙏 da napokon ugledaju pozitivan test i visoku betu...
    A svi koji su na odbrojavanju za punkciju 🙏🙏 da bude sto vise jajnih stanica...
    Inace ja sam nekad davno pisala na ovom forumu kad sam krenula u svu tu borbu, bit cu kratka 
    Nakon 3 ivf-a dobili smo bebicu koja sad vec ima 8mj..
    E sad posto imamo smrzlica mislim da cu vrlo brzo otici na fet
    Moje pitanje je vjerojano vas ima koje ste bile, dali sad opet moram sve one puste pretrage radit prije fet-a ili se rade samo brisevi..
    Hvala puno na odgovoru 

• Gelica
    25. Rujan 2019. 18:29

_lily_0

Svim cekalicama 🙏🙏🙏 da napokon ugledaju pozitivan test i visoku betu…
    A svi koji su na odbrojavanju za punkciju 🙏🙏 da bude sto vise jajnih stanica…
    Inace ja sam nekad davno pisala na ovom forumu kad sam krenula u svu tu borbu, bit cu kratka
    Moje pitanje je vjerojano vas ima koje ste bile, dali sad opet moram sve one puste pretrage radit prije fet-a ili se rade samo brisevi..
    Hvala puno na odgovoru

Pozdrav :) i cestitam na bebici! :)
    Ja sam ti sad početkom mjeseca bila na fet-u i ja sam morala raditi ponovo sve briseve, i to ćeš sigurno morat, a ostali nalazi su mi bili stari manje od godinu dana pa nije bilo potrebe. Inače doktor mi je rekao da se na fet gleda kao na novi postupak. 

• ninna1804
    25. Rujan 2019. 18:37

Yvette thanks!! Vidjela sam ti crticu na drugoj temi, odlicno se zadebljala.....bit ce lijepa beta!!
    Nikitta sad si me bas nasmijala  ne bi bilo lose 3.dan  betu vadim 4.10, to ce biti 9.dnt....prihvatljivo . Odlicno sto ti je folikul izdrzao, daj Boze da ti js do sutra lijepo sazri pa da moze u oplodnju 
    Betty, Iskra sretno curke, od danas se pratimo 

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    25. Rujan 2019. 18:45

ninna1804

Evo i mene zenice s transferamislila sam se javiti dok lezim nakon transfera, ali tri cure u sobi i znate nastavak….prica,komentari, iskustva
    Uglavnom, vracene dvije ekspandirane blastice
    Donijela sam ih u njihov dom i nadam se da ovdje dugo ostajuobavili smo sve sto je u nasoj moci sto se terapije tice, sinoc zaskocila muza i popila casu pivaeto, pa nek se samo usude ne primiti se.
    Cestitam svim djevojkama na punkcijma, transferima!!! Sretno onima koje su u postupku i onima koje nestrpljivo cekaju da krenu!! Poljubac svimaaa!!!

Bravoo nina1804  vjerujem da ce to bit veliki plusic i samo takoo velikaa pozitivaas🤗❤🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

_lily_0
    25. Rujan 2019. 18:47

Gelica

_lily_0

Hvala puno na odgovoru

Ja sam ti sad početkom mjeseca bila na fet-u i ja sam morala raditi ponovo sve briseve, i to ćeš sigurno morat, a ostali nalazi su mi bili stari manje od godinu dana pa nije bilo potrebe. Inače doktor mi je rekao da se na fet gleda kao na novi postupak.

Hvala puno na odgovoru, to me bas zanimalo mislila sam da necu morat opet i markere i sve vadit.. al nema veze polako... dok cekam pregled kod mpo dokt.ovo su mi super info

Iskra💞
    25. Rujan 2019. 18:49

ninna1804

Yvette thanks!! Vidjela sam ti crticu na drugoj temi, odlicno se zadebljala…..bit ce lijepa beta!!
    Nikitta sad si me bas nasmijalane bi bilo lose 3.danbetu vadim 4.10, to ce biti 9.dnt….prihvatljivo. Odlicno sto ti je folikul izdrzao, daj Boze da ti js do sutra lijepo sazri pa da moze u oplodnjuBetty, Iskra sretno curke, od danas se pratimo

Pratimooo pratimooo💪💪💪🙏🙏🙏

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

• Gelica
    25. Rujan 2019. 19:07

_lily_0

Gelica

_lily_0

Hvala puno na odgovoru

Hvala puno na odgovoru, to me bas zanimalo mislila sam da necu morat opet i markere i sve vadit.. al nema veze polako… dok cekam pregled kod mpo dokt.ovo su mi super info

Ali ne traže svi doktori isto, tako da možda da zoveš tamo gdje misliš ići pa se rasitas kako oni rade. Ja sam bila u Samoboru kod Škvorca. U Mariboru na konzultacijama mi je priznao sve nalaze koji su bili unutar godine dana, ali brisevi moraju novi. Nadam se da sam pomogla, sretno. :) 

• Gelica
    25. Rujan 2019. 19:09

Nikitta

Gelica mislim da je svaka ovdje ispizdila u tom 2ww periodu, koma je to čekanje, ali ja odavno ne čekam po 2 tjedna, izvadim betu nakon 10 dana od transfera (to je ionako 13 dana od ovulacije) i lijepo si skratim muke. 😂
    Da mi vrate ekspandirane blastice kao Ninni1804valjda bih betu za 3 dana radila 😂
    Sunshine25 spavanje užasno loše utječe na štitnu. Tako sam ja užas - nikako spavala tu noć, ujutro na tašte nervozna išla, čekala red 45 min, neka dječica silna vadila prije mene, toliko su vrištali da me oblijevao hladan znoj, stres, nisam mogla to gledat, jadnički, a meni eto ispao TSH 4.3. Iduću noć sam se naspavala, doručkovala i laganini u privatni lab gdje nema psa, sjela, chillala i eto TSH 2.4.. sad ga nisam ni vadila, ako ostanem trudna, onda ću tek opet vadit. Ja nisam na terapiji ..

Ja se baš volim mučiti pa idem baš kad dr. kaže 😂 

Marta...
    25. Rujan 2019. 19:21

nymeria

Marta...

Koliko se čeka nalaz vitamina D planiram ići u Vinogradsku, ako je netko vadio tamo da li je to gore na katu gdje se vade i spolni hormoni ili u prizemlju (pored onog kijoska). Hvala.

Vitamin D vadiš gore na katu ta lila zgrada do kioska isto gdje vadiš i hormone. Nalaz dodje na majil isti dan.
    Nikitta ❤❤❤🤞🤞🤞🙏

Nymeria, 
    Draga hvala ti 😘 baš mislim na tebe ne vidim te na forumu i baš se mislim u kojoj si fazi,kako si. Ja se pomalo pripremam za drugi postupak, samo još ni sama ne znam gdje, dobila sam uputnicu za konzultacije pa ću se naručiti u Petrovoj čisto da vidim kako će to izgledati planiram kod Vr... ića a sad budem vidjela, iako je moj muž protiv... Sjetim se i naše Vaki, kako je nizala neuspjeh u državnim a u privatnoj ostvarila trudnoću, ne znam teške su ovo odluke 🙈.
    Šaljem ti zagrljaj 😘. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.