MamaNina sretno! 🤞 Da sve budu zrele i da se oplode😊
Enanadam se da nece raditi transfer dok se stanje ne smiri. Lezi i odmaraj, sretno!😊
Snjeskasretno i tebi!😉
Babylovejesu javili stanje, svih 6 i dalje?☺️ Jeeej
NikittaToo, znala sam da ne moze zavrsiti prije nego je i pocelo. . Vjerujem da je to ona prava i da ce biti zrela i odraditi svoj posao🙃 Sam Bog zna bili uopce izdrzala do sutra. Zelim ti svu srecu! 😊🤗
Hvala ti puno na potpori!! Full sam uzbudjena🙈🙈🙏🙏
Cureeee.. Folikul nije pukao, ali kaže dr. koja mijenja moju, da nije nešto ni narastao, ali LH ukazuje na ovulaciju, idem na aspiraciju… Nervoza na najjače. Hvala svima što mislite na mene ❤️
Ena molim te miruj što više, očito si u hiperu, a to nije zezancija. Svih 12 se oplodilo? Super, a ne znam zašto idu na treći dan, vjerojatno radi vikenda ako si u bolnici? Čudno.
Suuuperr Nikittaa bravoo znala sam da nece iznevjeritii idemooo hrabroo dalje javi obaveznoo svee jubim punooo🙏❤😘
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Nikitta bravo!!! Bit ce to dobro vidjet ces.
Ja s pregleda, imam 7,8 folikula na 19 su uglavnom. Veceras stoperica, u petak punkcija🙏🙏
MamaNina sretnoo i svu srecu zelim🙏😘❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Cure drage pratim vaas i svuma zelim srecu najvecuuu😁🤗 ja brojim dane do testica nadam se necu procuriti i opet se razocarati!
Sinoc me opet bolilo kao da cu dobiti mengu ali kratko i poslje proslo sad sta se desava neznam nadam se nista losee🙏🙏❤
Cure drage punkcija zavrslila evo lezim malo omamljena od anestezije dobili 6 st manje ovoga puta al nadamo se da su kvaliltetnije .sad se spermici odmrzavaju i rade svoj posao.....ako bog da ...da se ljepo razvije sutra se biolog javlja pa drz te fige .❤
Nikitta, mali folikulic, mala slatka bebica, to mora bit to 🙏💪💚🐣🌹💉📆🚼🎉🎈🍻
Mirjana, mislis opet na aih, samo uz tablete? Cure dobiju klomifen, femaru ili letrozol uglavnom. Mozda ipak bude nesto i od ovog postupka?
En@, u st ne rade ned, ali subotom rade, tako da ce te vjerojatno prebacit ako zametci budu lijepo napredovali. Samo da se ti oporavis!
Ninna1804, imas li nam sto javiti?
Nela1990, kod nas je spermiogram isto dobar. Prvi put ivf, 7/9 opl, drugi put icsi 2/11 opl, ali uboli smo jedan dobar embrij. (hejbaburibu, nadala sam se da ce kod tebe na kraju bit isti scenarij. Sljedeci put, nafajmo se) Ipak, mislim da je prirodna selekcija s ivfom bolji izbor. Ne svida mi se to njemacko sparanje lijekova, ali mozda ti odmah bude uspjesno. Sretno!
Blacky, ruska, gelica, meto, jenn, sunshine, stara garda ponovno jaše! Bit ce plusica ko u prici.🙏😘💪
🙋♀️37 (hipoHashi, hiperprolaktinemija)
pokušavanje od 2009.
KBC St
🧑2020. iz 5.
👶2022. Iz 4.
Beba br. 3
7./'25.- prirodni fet- odbila vraćanje
8./'25.- ⏳️
Belaaa koji ti je dan danas? Kad radis test? Bit ce sve ok, opusteno💖💖🙏🙏
Snjeska drzim fige za ato vise kvalitetnih!!🙏🙏
Sretno scim curama!
Pitanjce- stoperica u ruku ide ili u trbuh? Ili je svejedno? Davala sam si injekcije u trbuh, zaboravila sam kak je islo sa stopericom prvi put🙈🙈
Belaaa koji ti je dan danas? Kad radis test? Bit ce sve ok, opusteno💖💖🙏🙏
Snjeska drzim fige za ato vise kvalitetnih!!🙏🙏
Sretno scim curama!
Pitanjce- stoperica u ruku ide ili u trbuh? Ili je svejedno? Davala sam si injekcije u trbuh, zaboravila sam kak je islo sa stopericom prvi put🙈🙈
Vi si same dajete stopericu? Nama u Rijeci kažu da dođemo na ginekologiju ili eventualno ako imamo koga bliskog medicinske struke da nam može dat. Ja odem u bolnicu i dobijem stopericu u guzu uvijek.
Sortiraj odgovore
Najstariji