Vrapcic, je, zadnji smrzlići iz prve stimulacije 😊 hvala 💚
Nikitta, 🙏🙏🍀🍀🍀
mamaNina, štoperica u trbuh 😁
Hani, baš kako kažeš, stara garda 😂 vrijeme je da i mi stavimo te slatke trakice u potpis 😁
Gelice, baš sam se nekidan pitala gdje si i što ima kod tebe. Žao mi je da je i drugi pokušaj bio neuspješan. Ja sam još kod Škvorca, a ako opet bude neuspješno, mislim da ću i ja tražiti alternative. Sretno! 😊
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Nikitta sretno!!! Nek to bude THE folikul 💪🏻❤️🍀
Hani kak misliš njemačko šparanje? 😂
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Cure drage punkcija zavrslila evo lezim malo omamljena od anestezije dobili 6 st manje ovoga puta al nadamo se da su kvaliltetnije .sad se spermici odmrzavaju i rade svoj posao…..ako bog da …da se ljepo razvije sutra se biolog javlja pa drz te fige .❤
Jel to u Ri?
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Transfer odraden...onaj nalaz za gliste je došao negativan,tako da smo odmah isli na transfer...sve 3 ja lijepo napreduju..jednu su vratili.,2 prate do 5 dana,..uglavnom sve tri su bile ok,padam sad nekako sva uzbudena i pozitivna
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Transfer odraden…onaj nalaz za gliste je došao negativan,tako da smo odmah isli na transfer…sve 3 ja lijepo napreduju..jednu su vratili.,2 prate do 5 dana,..uglavnom sve tri su bile ok,padam sad nekako sva uzbudena i pozitivna
Super!! Jesam ti rekla da ti i muz sigurno nemate gliste...to uglavnom maleni imaju. Al super da je sve proslo u redu, sad samo pozitivno i odmaraj (koliko mozes) 😍👍👍🙏🙏
Nikitta, mali folikulic, mala slatka bebica, to mora bit to 🙏💪💚🐣🌹💉📆🚼🎉🎈🍻
Mirjana, mislis opet na aih, samo uz tablete? Cure dobiju klomifen, femaru ili letrozol uglavnom. Mozda ipak bude nesto i od ovog postupka?
En@, u st ne rade ned, ali subotom rade, tako da ce te vjerojatno prebacit ako zametci budu lijepo napredovali. Samo da se ti oporavis!
Ninna1804, imas li nam sto javiti?
Nela1990, kod nas je spermiogram isto dobar. Prvi put ivf, 7/9 opl, drugi put icsi 2/11 opl, ali uboli smo jedan dobar embrij. (hejbaburibu, nadala sam se da ce kod tebe na kraju bit isti scenarij. Sljedeci put, nafajmo se) Ipak, mislim da je prirodna selekcija s ivfom bolji izbor. Ne svida mi se to njemacko sparanje lijekova, ali mozda ti odmah bude uspjesno. Sretno!
Blacky, ruska, gelica, meto, jenn, sunshine, stara garda ponovno jaše! Bit ce plusica ko u prici.🙏😘💪
Hahaha dobro si ovo napisala "stara garda"🙂 evo ja sa punkcije, 3 jajne stanice i nadam se da Ce se sve tri oploditi,saznat cu sve u subotu. Svima drzim fige i sretno😘
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Koliko podrške ovdje - milina za čitati. Hvala van svima još jednom. ❤️❤️❤️MaliZvrk2 ajme ti ćeš uskoro držati svoju bebicu u rukama. Baš si me dirnula sa svojim riječima..
Ovako, dobili smo 1 stanicu, razgovarala sam s embriologinjom, kaže da je još nezrela, ali da je lijepa i da ćemo pričekati danas da se pokaže polarno tijelo. Prvi put za to čujem 🤪 Anyway, kaže da je to očekivano u prirodnjaku, a da sam sutra išla na aspiraciju da bih ovulirala vjerojatno danas navečer. Tako da - eto. Vijesti su dobre i nisu dobre, sve je nekako u zraku. Ono što mi je drago, jest da sam ladno zaspala na aspiraciji dok ostale cure nisu nažalost, i ponosna sam na sebe što sam stoički odradila svoju šestu aspiraciju. Sad kako Bog da.. Zovem za 2 dana, ali meni je rekla da zapravo nazovem sutra da uopće vidim je li stanica sazrela i je li oplođena. Radit će ICSI koliko sam shvatila zato jer je riječ o samo 1 stanici. Kad sam došla omamljena u sobu, krevet do je bila naša Iskra💕 koja veli - si ti Nikitta 😂 Ona na transferu, a ja na aspiraciji, baš mi je drago da smo se srele, negdje si nestala kad je embriologinja stigla, nismo se pozdravile, ali želim ti svu sreću i sretan put doma, a trudna si od danas 100%! 💪🏻💕🙏🏼
Nebrojeno puta sam danas usla na forum nebi li vidjela tvoj post... I dalje vjerujem i nadam se u tu tvoju stanicu 🤞🤞❤️ meni se je 1 nezrela u 2 postupku oplodila.. Pa vibram i za tvoju 🥰🥰🥰
Babylove ti si jedna duša velika. Baš bih voljela da smo skupa 🤰🏻❤️ Jedva čekam sutra, i radi tebe i radi sebe 🙏🏼😍 Baš sad čitam, moguće je da će za koji sat stanica izbaciti polarno tijelo. Sad treba štrikati, a uostalom trebam nazad u Petrovu, hitni nalazi na spolne bolesti su nam gotovi u 14h i moram ih nosit na odjel do 15h. Muž mi se ovaj tren do kraja razbolio i legao, kolje ga prehlada od klinaca pokupio, ja manje, on više, pa ću ja ići, ne boli me toliko, ipak je to prirodnjak i jedan ubod, a manta me još malo slabost od anestezije. Toliko čudesa oko ovog prirodnjaka, to mora da je neki znak! E da, uzv ujutro, pa i aspiraciju mi je radila dr. Škrgatić, a nakon aspiracije odmah mi došla do sobe moja Baldani s njom, sva presretna da smo našli stanicu. Ma divne su, obje. To meni puno znači emotivno i psihički.
Ufff tko ce docekati sutra.. Moram priznati da cas me uhvatiti sto pitanja sto i ako ( frendica moja je imala prije godinu dana 5 embija koji su se lijepo razvijali i na kraju dosla na transfer i sve stalo sa razvojem.. Koma.. Ali isla je nakon 3 mj opet i opet su imali 5 ali je ona trazila da joj vrate 3 dan da opet nebi bilo... I evo ceka svoju curicu... Za ostale sam zaboravila sto se dogodilo... Pa si mislim sto nisam ja trazila da mi vrate 3 dan a da ostale ostavimo... Ma joj...) a cas sam ono full pozitivna da sutra idem po svoje mrve ili mrvu.. Vjerovat cu da ce biti tako ❤️ zapravo vjerovati cu da cemo skupa pratit 9 mj ❤️❤️
Belaaa koji ti je dan danas? Kad radis test? Bit ce sve ok, opusteno💖💖🙏🙏
Snjeska drzim fige za ato vise kvalitetnih!!🙏🙏
Sretno scim curama!
Pitanjce- stoperica u ruku ide ili u trbuh? Ili je svejedno? Davala sam si injekcije u trbuh, zaboravila sam kak je islo sa stopericom prvi put🙈🙈
Danas mi je sedmi dan od transveraaa❤🤗🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Transfer odraden…onaj nalaz za gliste je došao negativan,tako da smo odmah isli na transfer…sve 3 ja lijepo napreduju..jednu su vratili.,2 prate do 5 dana,..uglavnom sve tri su bile ok,padam sad nekako sva uzbudena i pozitivna
Odlicnoo Betty bravoo to mi zvuci super svu srecu zelim!🤗🙏🤗
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji