Snješka uh ne znam zaista, nemam iskustva kod njih. Teško je reći, ali pretpostavljam da je također riječ o kratkotrajnoj IV anesteziji…
I ja mislim na zadnjem uzv 10 folikula bude to brzo a kaze do pol 11 da je gotovo valjda lezis poslje da vide a na zivo kad sam isla krvarila sam poslje punkcije pa sam lezala 20 min i ustala se molim dragoga boga da ovaj puta budu kvalitetne j st......sretno svima za buduce mame ❤❤❤❤evo srca
Nikitta sad tek vidim razvoj situacije.. Sretno ti i ja se iskreno nadam da folikul nije puknuo ❤️❤️❤️
Meto joj da ova noc ce biti neprospavana 🙏🙏🙏
Bella meni je zadnji put prije transfera pokazala na mikro kako izgledaju nase mrve... Kod nas nazalost nije uspjelo... Ali nadam se da ce se tvoja svjetleca tockica zalijepiti cvrsto za tebe ❤️❤️❤️
Nikita sretnoooo🤞
Ja sam jucer do 3 tamo bila prespojena na infuziju,antibiotik i jos neke 2 boce da me malo nasopaju.mogla sam birat ostat tamo 2 dana do transfera il ujutro doc na uzv i infuziju i ja sam doma isla.moj mir moj krevet pa cu oko 10 opet tamo.jajnici su uvecani i neke tekucine ima,nalazi krvi svi ok.biologica mi rekla da se svih 12 oplodilo vidjez cu kako danas napreduju al su mi sestre rekle da planira transfer 3dan pa mi je to cudno u zg sam oba puta na tako puno oplodenih cekala 5dan i tad bi nazalost samo 2 a u drugom postupku samo 1 dosla do blastociste....mozda u st imaju drugaciji politiku a mozda zbog tog sta sam joj rekla kako je bilo zeli dat sansu 3dnevnom.i dalje me boli al ne ko jucer
Curke sretnoooo
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
Nele1990 ja sam u pokrajini Hessen pa su nama cjeli postupak placali cak i ICS-i iako kod muza sve super ja blago policisticni jajnici imamo kcer prije prirodnim putem samo uz stimulaciju ovulacije s klomofinom
Imala sam carski pa je doktorica sumljala na zacepljenje jajovoda kod mene jer se to zna desiti nakon svake operacije
Radili su mi ICS-i i vratili 5 dan
Ali iskreno mislim da je bitno imati povjere ja u doktore svoje jer znaju najbolje slucaj
Ja sam vam inace kontrol frik uzasan mislim da je ljudima muka oko mene 😂😂
Ali u to sam usla ko muto znaci nisam znala da imaju dva postupka oplodnje 🤦🏼♀️
Evo trudna 36+2 danas idem na dog za carski jer se beba nije okrenila a i lezim i imam pessar od 23+2 i tako i u prvoj trudnoci
Tako da cure moje samo hrabro svasta prodjemo ali samo jako sve cemo uspjeti kad tad
Ena ne brini, oni ce ti odgoditi transfer za 5.dan budu li se embriji dobro razvijali. Mene su nazvali jutro pred transfer i pomakli na 5.dan.
Nikita bravo !! Juhuuu. Sretno 🍀
Nikitta ja trebam roditi za 2 i pol tjedna molim ljepo da prijavis trudnocu imat cu obaveza oko bebe pa ljepo da nemoram stalno dolaziti tu
Ti si mi bas jako prirasla srcu a ova slikica s puno srca mi je melem za oci jer mi je to kao srce za svaku nasu bebu za koju si se borila s curama
Sortiraj odgovore
Najstariji