Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malizvrk2
    24. Rujan 2019. 22:12

Nela1990 di zivis jjesi mozda u Njemackoj koda mi je tako ostalo u sjecanju kad si se javljala nekako kad sam se i ja javila bila 

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    24. Rujan 2019. 22:13

Nikitta

Btw. Zvala sestra da je moj LH visok, i da ne ide štoperica, (nemre dobit doktoricu), pa kao da dođem ujutro s mužem - pa ako je folikul još tu - da će biti aspiracija… Ali po njenom iskustvu, da će to puknut do jutra. Eh živote.. To su prirodnjaci, tko bi rekao, ali da, ja inače ovuliram najčešće 9-10 dc, a sutra mi je 10 dc. No, šta je tu je, bit će kako Bog da. Cure koje su imale prirodnjake, na koliko mm su vam radili aspiraciju?

Draga Nikitta prikazi sve Padre Piju i vjerujem da ce stanica biti tu i da ce aspiracija obaviti i da ce sve biti ok❤😘🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Nela1990
    24. Rujan 2019. 22:15

Da,u Njemackoj sam, mislila sam raditi u Bosni.
    Ali smo se definitivno ovdje odlucili,bila je tema Austrija Salzburg,jer smo blizu ili ovdje Njemacka.Ali smo imali razgovor ovdje i imam neko povjerenje.
    A imam u petal termin u Salzburgu takodje,ali sutra cu otkauati.Ostati cu ovdje.

24. Rujan 2019. 22:19

ifka24

Hej curke drage, meni je danas 3 dnt blastice, i cijeki dan imam grceve kao pred M, ne tako intenzivne ali tu su, i pikanje nekakvo po jajnicima, ovo mi je prvi ivf i neznam uopce sta da mislim o tome, a sto vise googl-am to sam luđa 😣😐

Ne guglaj ne trazi magnezij za opustanje i necim se drugim provaj zaokupit znam da je to lako reco ali vjeruj mi provaj😘

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

24. Rujan 2019. 22:21

yvette

Ifkamoze vec biti implatacija, ja sam popiskila prvu sjenu 6 dnt. Isto imam grceve, ali moji su poceli dan prije transfera tako da mislim da su moji radi punkcije.
    Nikita danas imam tamniju sjenu, uploadala sam sliku na temu Simptomi nakon transfera. Definitivno se primilo, crtica je tamnija, sad je samo pitanja da nastavi tim tempom i da se zadrzi 🙏🏻
    Betu ipak idem vaditi u petak

Yvette koje si simpotme imala nakon transvera bas😍🤗😘🙏

• ninna1804
    24. Rujan 2019. 22:23

Nikitta sretno mila sutra, nadam se i vjerujem da ce tvoj folikul izdrzati, bas kako kazes...bit ce kako Bog da 
    Yvette cestitam draga, predivne i ohrabrujuce vijesti!!!!

• Blacky89
    24. Rujan 2019. 22:24

Nikitta lezi i odmaraj... znam da je to lakše rec nego napravit 🙉 🤞 da jajce izdrži do ujutro 🍀
    Meni ova stimulacija skroz drugačija od prve. Isti lijek, ista doza, a ja osjetim jajnike od prve pikice (danas si tek drugu dala), a i valunge imam žešće. Za ne povjerovat. Da toliko organizam moze drugačije reagirat.  🙈

• Snjeska
    24. Rujan 2019. 22:28

Drage moje sutra je dan punkcije jucer vadila estradiol je 4.700....dokt kaze okej  i da se vidimo na punkciji.  Sad me zanima kako to ide sa opcom anestezijom do sada sam isla na zivo   ..pa neznam kratko traje pretpostavljam....

• Snjeska
    24. Rujan 2019. 23:02

Nikitta

Meto hvala ti, želim ti sreću u novom pokušaju, pratim i navijam. 🥰
    Blacky89 to je itekako moguće da sad drukčije reagiraš, sve je to od ciklusa do ciklusa. Mirujem, ali nema to nekakve veze, tijelo ako je krenulo u prirodnu ovulaciju nema toga mirovanja koje će to spriječiti. Čitam da su cure u prirodnjacima od dr. znale dobijati recepte za Voltarene ili brufene da piju od štoperice do aspiracije da folikul ne pukne, nekad to ima smisla - nekad nema.
    Snjeska gdje si u postupku? Opća anestezija je kad te baš intubiraju, a u Petrovoj se ne dobija takva, već kratkotrajna intravenozna, ja se onesvijestim na 15 min i u tom periodu sve odrade i već me vode u sobu. Osjetim bol u jajnicima i omamljena ležim još nekih 1-2h kod njih, daju mi nekaj protiv bolova i kad sam spremna - idem doma..

Kod podobnika  kod dokt alebica    obicna anestezija  pise mi u papirima nesmijem od 22 h ni jesti ni piti  receno mi je..pa neznam kakva je to

yvette
    24. Rujan 2019. 23:13

Belaaa

Yvette koje si simpotme imala nakon transvera bas😍🤗😘🙏

Bole me grudi, imam zgaravicu i spava mi se. Ali tako mi bude i od pms-a. Nemam implatacijsko krvarenje, zapravo nemam ni jedan simptom da je nesto drugacije nego inace.
    Nela mozes li potraziti drugo misljenje, ne znam zasto idu na samo 2 stanice ako bi imala bolje sanse da ih imas vise. Kazu da blastica ima malo bolju sansu, ali je to relativno. Nekom uspije 2dnevni ili trodnevni, a nekom blastica ne. 
    Snjeska sretno sutra !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.