Nikitta je bila sinoc da i sutra aspiracija.. Je rastura me sve imam osjećaj da cu eksplpdirat.. Dok mirujem ok je. A dok stojim koma a moram do 4 jos danas odradit.. A proci ce 🙏💪🤞
Hejbaburibu jebemu misa kako opet.. Bas mi je jako zao. Ne znam evo sto reci.. Drzi se ❤️
Iskranavijamo da se lijepo razviju
Hejbaburibujako mi je zao
Hvalaaa😘🙏🙏
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Ej drage ženice, ja se vraćam sa folikulometrije onako sva tužna.. Doktor mi je rekao da Nem ni jednog vodećeg folikula :(
Ej drage ženice, ja se vraćam sa folikulometrije onako sva tužna.. Doktor mi je rekao da Nem ni jednog vodećeg folikula :(
Mirjana32 ☹️ a sto su rekli,sta dalje?idete na stimulaciju?ja sam isto bila,toliko sam puna nekih emocija,ljuta,tuzna ,razočarana,ne mogu sama sebe smisliti,ako sam dobro procitala folikuli su 19/15 desni,lijevi 17/15...i da ih ima 4-5,endometrij 12...jos danas puregon popodne i navečer stoperica,u nedj punkcija i od transfera nista ovaj mjesec jer bez obzira kakav bude bris morati cu piti preventivnu terapiju....
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Mirjana koji ti je dan ciklusa, meni je 8.dan rekla da su jako sitni al jedan je uspio narasti i punkciju sam imala u utorak, a dns je trebao biti embrio transfer ali se nije oplodila j.s., tak da me to malo bavio u bed, ali prvi pokušaj je tako da se nisam ni nadala da iz prve uspije.
Mirjana koji ti je dan ciklusa, meni je 8.dan rekla da su jako sitni al jedan je uspio narasti i punkciju sam imala u utorak, a dns je trebao biti embrio transfer ali se nije oplodila j.s., tak da me to malo bavio u bed, ali prvi pokušaj je tako da se nisam ni nadala da iz prve uspije.
Prvi put sam tj 10dc idem opet u ponedjeljak pa ćemo vidjeti oče li što narasti ili ne.. Žao mi je, :( nadam se da ćemo uspjeti napokon
Ja sam bila 8 dc kada mi je rekla da su skroz sitni, a 10 dc mi je rekla da sporo raste, ali eto do 14.og dana je narasao na 17 mm tako da se ne sikiraj dok ne odeš u ponedjeljak.
Meni je bzvz što ne mogu slijedeći ciklus odmah u stimulirani ići nego moram jednom još u prirodnom probati.
Mirjana32 pratila si prirodnu ovulaciju ili si uzimala lijekove za stimulaciju? 😱
Sandra88 koma baš, jel to isto bio prirodnjak?
Nista ne uzimam za stimulaciji, imam zeznute ciklus pa ni ovulaciju ne mogu uhvatiti,
Sortiraj odgovore
Najstariji