Mathaja23, zaista je žalosno citati ovo sve sto pišeš. Kao da nije dovoljno sto se moraš patiti s procesom nego moraš moliti i za bolovanje 😢 Ne znam zašto bi koristila svoj godišnji odmor kad tebi zaista treba bolovanje. Stvarno ponekad pomislim da smo dno dna od države.
Cure koje ste imale minus, zao mi je 😔 Držite se!
Studentica tvoj minus nakon toliko postupaka... ne znam sto reci! Divim ti se kad imaš snage razmišljati za dalje.
Drži se draga 😘
Nikitta prirodnjak 😊 Navijam na najjače 🤞🤞🤞🤞❤️
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Babylove ja sam krivo shvatila da joj njen ginekolog ne zeli napisati bolovanje. Pa onda nista nije gotovo, vjerojatno ce i dobiti bolovanje. Mislim bilo bi lijepo da ima preporuku, ali valjda nece mathijas biti bas toliki bad luck da niko nece da napise.
Student13tica, Ladyluu zaooo mi je djevojke zbog negativnih beta isplacite se, izbacite tugu iz sebe i u nove borbe. Takav nam je, nazalost, put do nasih bebica
Student13tica, Ladyluu zaooo mi je djevojke zbog negativnih betaisplacite se, izbacite tugu iz sebe i u nove borbe. Takav nam je, nazalost, put do nasih bebica
Da mi se barem plače, ali mi se ne plače..
Već sam toliko otupila, da jednostavno nisam imala nikakvu reakciju kad sam vidila minus.. samo se moram dobro napiti 😁🍷🍹😁 i idemo dalje 💪💪
Ima netko iskustva s Pragom? Kakve se cijene kreću uopče..
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Skoljka ma joooooj hvala ti mila. Ali kod mene ništa pametno, a ni dobro. Evo me s uzv, 5dc, išla mi prvo napravit papu i sve briseve, isuse vrištala sam. Gura ona meni najmanji spekulum, onaj metalni instrument da dođe do cerviksa. Dakle pet minuta ona ne može doći, ja umirem, cerviks je toliko izvrnut i sjeban, strahota. Kaže da je to od duboke zdjelične endometrioze. To mi se prvi put počelo događati sad nakon zadnjeg transfera, dr. je jedva obavio transfer uz ogromne bolove i morao me s nečim upiknut da ga izravna, sve zvijezde sam vidjela. Užas. I sad evo opet. Očito ta bolest uznapredovala. Nekako su uspjele uzet papu i briseve, uz 2 sestre koje su me smirivale i opuštale - jednom riječju - užas! Što se tiče uzv, to je bilo manja muka, kaže dr. da nema ništa za sad i da dođem u utorak! Ja velim - a antralci? Ima antralaca, ali nijedan se još nije izdvojio. Još meni čudno kako je 5dc, a ja već počnem tada osjećati jajnike čim krene folikul rasti, i sad ono neam takvih bolova (sretna), a sad vidim i zakaj, niš se još ne događa. Čudno, inače ovuliram 9-12 dc.. A sad me opet naručila u utorak 9 dc pa ćemo vidjeti. Bože kako ja sve to forsiram, a tijelo mi govori prestani. Morat ću pomoć tijelu… 😌
Ajme dušice grozno mi je ovo citati... Ne forsiras nista nemoj tako razmišljati.. Pola godine si imala pauzu... Jedino mozda ako nista ne bude od prirodnjaka.. Ali ponavljam mozda. Da obavis sve sto treba i sto si mislila, budes mj dva tri na pilulama.. Pa odes u postupak.. Ali opet ja cu vjerovati u tvoj prirodnjak do kraja ❤️
Nikitta Nek u utorak budu dobre vijesti! Ako ništa drugo vidjeti ćeš kako se stvari sada kreću u prirodnom ciklusu. 💓
Ni kod mene ništa dobrog. Ona jedna koja se oplodila se prestala dijeliti, a ostale se nisu oplodile. Nešto je biologica pričala ali ju nisam ništa cula od muke. Samo da su jajne stanice loše, da idući put radimo ICSI.
Eto ne znam kaj bi rekla.. u četvrtak idem na konzultacije s doktorom da mi objasni zašto se to (opet) dogodilo, sto da radim dalje, koje pretrage, kaj!?!?
Babylove želim ti sreću sutra! 🍀🍀🍀🍀
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
I ja sam se prije nekog vremena cula s njima cisto informativno jer smo kontali ako ne uspije, slijedeca relacija bi nam bila Prag pa cisto da se malo uhodamo ako bi bilo potrebe za tim u buducnosti. Cula sam se sa obje klinike dali upustva pretrage cijenik i tako nekako je cijena koliko kaze Nikita .
Nikitta bas sam iscekivala tvoj pregled kod profe...a u k. Žao mi je ko psu što ti je sve tako bolno uz promjenjen cervix. Nadam se da ce profa u utorak imati bolje vijesti i da ce se izdvojiti vodeci i dobitan folikul! Zelim ti svu srecu, kao i ostalim curkama...🙏🙏🙏
Što se Češke tice, ja sam unazad cca godinu dana dobila info da je donacija poskupjela, i da iznosi cca 5.500-5.700€. Od toga, ako imaš uvijete HZZO refundira 1000€. To mi bas rekla nasa profa (Nikitta).
Hejbaburibu ne razumijem zasto ne idu odmah sa icsi? Koliko godina imas i kakav je sg?
A da li se za trombofiliju ide kod obicnog hematologa ili?
Nema hematologa koji se bas bavi trudnicama. Uglavnom svi znaju smjernice i to im je domena. Recimo moja hematologica vise ne prima pacijente jer je prebukirana. Mozes birati i doci prije na red jedino ako imas koga poznatoga ili si se vec prije lijecila na odjelu hematologije. Kad dobis uputnicu, posalji na sve bolnice skeniranu da ti daju termi, pa gdje prije upadnes (sv.duh, vinogradska, merkur, rebro i dubrava). Sretno s terminom!
Pzzz žene drage evo da se javim,danas mi je bila aspiracija,dobiveno je 11 js i sad mi je zvati u ned.da vidimo kako je uslijedila oplodnja🤞🙏💪
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji