Cure možete mi pojasniti malo ako je amh dosta nizak 3.2 Tsh 0.8 jesu li onda jako male šanse s obzirom da imam nizak amh? Spermiogram nije baš najbolji.. Počinjem se u utorak il srijedu pikat s bemfolom malo me strah tih simptoma Al šta je tu je vjerujem da se sve da izdržati ipak imamo cilj..
Nikitta,
žao mi je da se toliko patiš i mučiš, a pet te razumijem i sama bi se borila do smrti, kad je ta čežnja za majčinstvom prevelika i prejaka. :-(.
Cure koje čekate sretno vam <3, Studentice,Hejbabiribu žao mi je :-( nadam se da će drugi put biti bolje.
Snješka, kako si danas.
Mathaja23,pikanje ti je laganica ništa ne boli ne brini se,(a nemoj ni previše čitati o nuspojavama, ja sam dosta dobro podnjela punu stimulaciju i ciklus mi se vratio nakon spontanog u normalu točno u dan, jednimo bi rekla da su mi hormoni izazvali promjene na koži užasno puno prištića ) najbolje da te pika muž barem je meni tako lakše, a za AHM i TSH ti ne znam vjerojatno znaju cure koje su više u tom, negdje sm pročitala da je cura sa AMH 0,60 ostala trudna tako da samo vjeruj i nadaj se Bogu je sve moguće i sreto drga .
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Mathaja23 meni je amh 27, tsh 1.9 pa sam imala samo 2 js na kraju...a prijateljica mi je sa amg 4 i nesto imala 5 odlicnih na kraju...tako da nisam vise pametna sto je ok sto nije. Nisam cula za bemfolm do sad. Ja se ovaj put s gonalima pikam, preksinoc sam pocela, sutra dodajem menopur pa citrotide na kraju...bas me zanima kako cu ovaj put rwagirati.
Nikitta,
žao mi je da se toliko patiš i mučiš, a pet te razumijem i sama bi se borila do smrti, kad je ta čežnja za majčinstvom prevelika i prejaka. :-(.
Cure koje čekate sretno vam <3, Studentice,Hejbabiribu žao mi je :-( nadam se da će drugi put biti bolje.
Snješka, kako si danas.Mathaja23,pikanje ti je laganica ništa ne boli ne brini se,(a nemoj ni previše čitati o nuspojavama, ja sam dosta dobro podnjela punu stimulaciju i ciklus mi se vratio nakon spontanog u normalu točno u dan, jednimo bi rekla da su mi hormoni izazvali promjene na koži užasno puno prištića ) najbolje da te pika muž barem je meni tako lakše, a za AHM i TSH ti ne znam vjerojatno znaju cure koje su više u tom, negdje sm pročitala da je cura sa AMH 0,60 ostala trudna tako da samo vjeruj i nadaj se Bogu je sve moguće i sreto drga.
Hvala puno na odgovoru žao mi je zbog spontanog🙇♀️
Mathaja23meni je amh 27, tsh 1.9 pa sam imala samo 2 js na kraju…a prijateljica mi je sa amg 4 i nesto imala 5 odlicnih na kraju…tako da nisam vise pametna sto je ok sto nije. Nisam cula za bemfolm do sad. Ja se ovaj put s gonalima pikam, preksinoc sam pocela, sutra dodajem menopur pa citrotide na kraju…bas me zanima kako cu ovaj put rwagirati.
Želim ti sreću da dobro reagiraš
Mathaja23meni je amh 27, tsh 1.9 pa sam imala samo 2 js na kraju…a prijateljica mi je sa amg 4 i nesto imala 5 odlicnih na kraju…tako da nisam vise pametna sto je ok sto nije. Nisam cula za bemfolm do sad. Ja se ovaj put s gonalima pikam, preksinoc sam pocela, sutra dodajem menopur pa citrotide na kraju…bas me zanima kako cu ovaj put rwagirati.
Želim ti sreću da dobro reagiraš
I ja tebi🙏🙏
Pozdrav cure, evo mene nazad, cilo lito je bila pauza, sad krecem u nove pobjede.
Danas mi je prvi dan ciklusa, sutra krecem sa Bemfola 150.
Ocu znat to sama, jel komplicirano? Zadnji postupak je bio u prirodnom ciklusu pa mi je sve novo...
Krecem nadobudno, jedva cekam.
Ps jel zna iko ima li kakvoh reakcija od ove injekcije. Trebam je dat u 13h a radim u 14, fizicki posao. Pa samo da se znam pripremit...
💞girl💞
Sandra88 nemate ozbiljne dijagnoze, pa vas zato prvo šalju u par prirodnih?
Mirjana32 pa ne razumijem, prvo idete u prirodni, pa onda pokušat stimulacijom? Ima tu cura s neredovitim ovulacijama, ali zato postoje lijekovi za izazivanje rasta folikula i ovulacije.
Ti prirodnjaci su žešća igra živaca, ali barem nema pikanja 🤓
Iskra hvala ti draga, a eto, mimoišle smo se 🥰 Ja nemrem vjerovat kad neke cure ne zaspu, ja svaki put padnem u nesvijest nakon otprilike 30 sekundi od ubrizgavanja lijeka. U svakom slučaju, neka si preživjela, sad živce na tregere i da se što više js oplodi 😅
Belaaa sve mi ovdje imamo svoje granice i svoju intuiciju, pa mislim da ako se dobro osjećaš da nema razloga da izostaješ sa svadbe. Posebno ako ti se ide! A ja sam svakakve pizdarije s bolestima prošla od svoje 15-te godine, živ čovjek se na sve navikne, samo je ovdje razlika što ja biram bol radi mogućnosti trudnoće, ali jednom ću i od toga odustati. Kad osjetim totalni kraj. Možda već sutra, možda za mjesec, možda za koju godinu..
Marta Sve smo mi ovdje u istom sosu, a lakše mi je kad se izjadam, ionako osim mužu, ne govorim nikome ništa, postalo je izlizana tema, kog to više zanima kako je meni 😂
Znaš da nijedna nije zaspala😂😂nismo se dale.
Da baš to živce na tregere i strpljen spašen.
Neizmjernu sreću ti želim od ❤️ znam da možeš,lavovski se boriš💪
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Nikitta kod nas su svi nalazi ok, problem je što jednog jajovoda nemam, a drugi je neprohodan. Jel u pravilu u prirodnom ciklusu uvijek bude jedna j.s.?
Hej drage ženice, ima koja iskustva a blagim hiperom? Jesu vam zbog toga odgađali transfer?
Sortiraj odgovore
Najstariji