Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mathaja23
    20. Rujan 2019. 14:14

Cure možete mi pojasniti malo ako je amh dosta nizak 3.2 Tsh 0.8 jesu li onda jako male šanse s obzirom da imam nizak amh? Spermiogram nije baš najbolji.. Počinjem se u utorak il srijedu pikat s bemfolom malo me strah tih simptoma Al šta je tu je vjerujem da se sve da izdržati ipak imamo cilj.. 

Marta...
    20. Rujan 2019. 14:49

Nikitta,
    žao  mi je  da se toliko patiš  i mučiš, a pet te razumijem  i sama  bi se borila do  smrti, kad je ta čežnja  za majčinstvom prevelika  i prejaka. :-(.
    Cure koje  čekate  sretno vam  <3, Studentice,Hejbabiribu  žao mi je  :-( nadam se da će drugi put biti  bolje.
    Snješka, kako si  danas.
    Mathaja23,pikanje  ti  je  laganica  ništa ne  boli ne brini se,(a nemoj ni previše čitati  o nuspojavama, ja sam dosta dobro  podnjela punu stimulaciju i ciklus  mi se vratio nakon spontanog u normalu  točno u dan, jednimo bi rekla  da su mi hormoni izazvali promjene na koži užasno puno prištića )  najbolje da te pika muž barem  je meni tako lakše, a za AHM i TSH ti ne znam  vjerojatno znaju cure koje su  više  u tom, negdje sm pročitala  da je  cura sa AMH 0,60 ostala trudna  tako da samo vjeruj i nadaj se Bogu  je sve moguće i sreto drga  .

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• mamaNina
    20. Rujan 2019. 14:52

Mathaja23 meni je amh 27, tsh 1.9 pa sam imala samo 2 js na kraju...a prijateljica mi je sa amg 4 i nesto imala 5 odlicnih na kraju...tako da nisam vise pametna sto je ok sto nije. Nisam cula za bemfolm do sad. Ja se ovaj put s gonalima pikam, preksinoc sam pocela, sutra dodajem menopur pa citrotide na kraju...bas me zanima kako cu ovaj put rwagirati.

• Mathaja23
    20. Rujan 2019. 14:53

Marta...

Nikitta,
    žao mi je da se toliko patiš i mučiš, a pet te razumijem i sama bi se borila do smrti, kad je ta čežnja za majčinstvom prevelika i prejaka. :-(.
    Cure koje čekate sretno vam &lt;3, Studentice,Hejbabiribu žao mi je :-( nadam se da će drugi put biti bolje.
    Snješka, kako si danas.Mathaja23,pikanje ti je laganica ništa ne boli ne brini se,(a nemoj ni previše čitati o nuspojavama, ja sam dosta dobro podnjela punu stimulaciju i ciklus mi se vratio nakon spontanog u normalu točno u dan, jednimo bi rekla da su mi hormoni izazvali promjene na koži užasno puno prištića ) najbolje da te pika muž barem je meni tako lakše, a za AHM i TSH ti ne znam vjerojatno znaju cure koje su više u tom, negdje sm pročitala da je cura sa AMH 0,60 ostala trudna tako da samo vjeruj i nadaj se Bogu je sve moguće i sreto drga.

Hvala puno na odgovoru žao mi je zbog spontanog🙇‍♀️

• Mathaja23
    20. Rujan 2019. 14:58

mamaNina

Mathaja23meni je amh 27, tsh 1.9 pa sam imala samo 2 js na kraju…a prijateljica mi je sa amg 4 i nesto imala 5 odlicnih na kraju…tako da nisam vise pametna sto je ok sto nije. Nisam cula za bemfolm do sad. Ja se ovaj put s gonalima pikam, preksinoc sam pocela, sutra dodajem menopur pa citrotide na kraju…bas me zanima kako cu ovaj put rwagirati.

Želim ti sreću da dobro reagiraš 

• mamaNina
    20. Rujan 2019. 15:00

Mathaja23

mamaNina

Mathaja23meni je amh 27, tsh 1.9 pa sam imala samo 2 js na kraju…a prijateljica mi je sa amg 4 i nesto imala 5 odlicnih na kraju…tako da nisam vise pametna sto je ok sto nije. Nisam cula za bemfolm do sad. Ja se ovaj put s gonalima pikam, preksinoc sam pocela, sutra dodajem menopur pa citrotide na kraju…bas me zanima kako cu ovaj put rwagirati.

Želim ti sreću da dobro reagiraš

I ja tebi🙏🙏

Zaraa
    20. Rujan 2019. 15:16

Pozdrav cure, evo mene nazad, cilo lito je bila pauza, sad krecem u nove pobjede.
    Danas mi je prvi dan ciklusa, sutra krecem sa Bemfola 150.
    Ocu znat to sama, jel komplicirano? Zadnji postupak je bio u prirodnom ciklusu pa mi je sve novo... 
    Krecem nadobudno, jedva cekam.
    Ps jel zna iko ima li kakvoh reakcija od ove injekcije. Trebam je dat u 13h a radim u 14, fizicki posao. Pa samo da se znam pripremit... 

💞girl💞

Iskra💞
    20. Rujan 2019. 15:25

Nikitta

Sandra88 nemate ozbiljne dijagnoze, pa vas zato prvo šalju u par prirodnih?
    Mirjana32 pa ne razumijem, prvo idete u prirodni, pa onda pokušat stimulacijom? Ima tu cura s neredovitim ovulacijama, ali zato postoje lijekovi za izazivanje rasta folikula i ovulacije.
    Ti prirodnjaci su žešća igra živaca, ali barem nema pikanja 🤓
    Iskra hvala ti draga, a eto, mimoišle smo se 🥰 Ja nemrem vjerovat kad neke cure ne zaspu, ja svaki put padnem u nesvijest nakon otprilike 30 sekundi od ubrizgavanja lijeka. U svakom slučaju, neka si preživjela, sad živce na tregere i da se što više js oplodi 😅
    Belaaa sve mi ovdje imamo svoje granice i svoju intuiciju, pa mislim da ako se dobro osjećaš da nema razloga da izostaješ sa svadbe. Posebno ako ti se ide! A ja sam svakakve pizdarije s bolestima prošla od svoje 15-te godine, živ čovjek se na sve navikne, samo je ovdje razlika što ja biram bol radi mogućnosti trudnoće, ali jednom ću i od toga odustati. Kad osjetim totalni kraj. Možda već sutra, možda za mjesec, možda za koju godinu..
    Marta Sve smo mi ovdje u istom sosu, a lakše mi je kad se izjadam, ionako osim mužu, ne govorim nikome ništa, postalo je izlizana tema, kog to više zanima kako je meni 😂

Znaš da nijedna nije zaspala😂😂nismo se dale.
    Da baš to živce na tregere i strpljen spašen.
    Neizmjernu sreću ti želim od ❤️ znam da možeš,lavovski se boriš💪

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

• Sandra_88
    20. Rujan 2019. 15:28

Nikitta kod nas su svi nalazi ok, problem je što jednog jajovoda nemam, a drugi je neprohodan. Jel u pravilu u prirodnom ciklusu uvijek bude jedna j.s.? 

ifka24
    20. Rujan 2019. 15:57

Hej drage ženice, ima koja iskustva a blagim hiperom? Jesu vam zbog toga odgađali transfer?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.