Ili doktori u postupku daju sami terapiju za trombofiliju?? Sad vise nista ne znam
Jel netko mozda radio nalaz testesterona kao uzrok čestih spontanih?
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Ladyluu drago mi je da si ostala pozitivna, tvoji te smrzlici čekaju i to je velika stvar kao i to da si ipak uspjela ostvariti trudnoću (pa bila to i biokemijska)
Evo bas googlam kako poboljšati kvalitetu js pa možda će nekome biti od koristi, a Ima puno korisnih informacija i o samom postupku.
“Jedna je studija utvrdila povišen CPR (stopa kliničke trudnoće), bez nuspojava, uz uzimanje kombinacije – bobica, ekstrakt zelenog čaja, L-arginin, vitamin E, B6, B12, B9, i minerala – cink, magnezij, željezo i selen.”
Izvor:
https://ivf.hr/kako-poboljsati-rezultate-izvantjelesne-oplodnje/
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Hvala vam sad sam zvala gin rekla je da mi ona da uputnicu za hematologa. Sutra cu podic i narucit cu se
Avamamislim da čim dođeš s nalazima pozitivnim na trombofiliju možeš pokazat svom mpo doktoru, koji temeljem toga odmah piše preporuku da se uzima terapija. I svakako odmah traži uputnicu od dr. opće prakse uputnicu za prvi pregled i obradu kod hematologa, pa odi online na Rebro i pošalji upit, i online na Sv Duh, pa gdje ranije nude termin, tamo idi.
Mathaja23 koji doktor ti je to rekao da se odmah ide raditi? Priča pizdarije, imaš pravo na bolovanje, pisali smo tu neki dan o duljini i točnim šiframa. Gdje si u postupku?
Dr Bolanča Vinogradska baš me to danas bacilo u depresiju dođe mi da odustanem
Avamamislim da čim dođeš s nalazima pozitivnim na trombofiliju možeš pokazat svom mpo doktoru, koji temeljem toga odmah piše preporuku da se uzima terapija. I svakako odmah traži uputnicu od dr. opće prakse uputnicu za prvi pregled i obradu kod hematologa, pa odi online na Rebro i pošalji upit, i online na Sv Duh, pa gdje ranije nude termin, tamo idi.
Mathaja23 koji doktor ti je to rekao da se odmah ide raditi? Priča pizdarije, imaš pravo na bolovanje, pisali smo tu neki dan o duljini i točnim šiframa. Gdje si u postupku?
Dr Bolanča Vinogradska baš me to danas bacilo u depru dođe mi da odustanem
Ladyluu žao mi je, ali ako si imala pozitivan test prije bete - svakako se radilo o biokemijskoj. Jedino ako nisi uzimala boostere (Brevactid). Ja sam u jednom postupku prerano radila testove i betu, tipa 5 dana nakon boostera, pa sam lijepo imala plus i betu 37, naravno pala na 15 za dva dana kako je booster otišao iz tijela. To je bilo dok sam jos bila mlada i zelena u postupcima 😅
Nikakve nisam imala boostere,tako da je ipak samo od sebe doslo i otislo 🙄 ma sve cemo mi nekad imati velikuuu betuu.:)
Mathaja23Ne mogu vjerovati, ima tu cura koje su isto u VG, Babylove i mislimHejbaburibu, molim cure da kažete svoja iskustva s pisanjem mirovanja od strane mpo liječnika u VG. Ako je iole normalan dr. pisati će mirovanje nakon aspiracije, posebno jer žena radi stresan posao i noćne.
Znači citiram danas njegove riječi možete dobit bolovanje samo taj dan kad dolazite na punkciju te idući morate ić radit, i jedino npr dođem za 7 dana na Uzv onda taj dan mi opravdaju s posla bolovanjem s tim da naravno moram ić za taj dan kod svog dr. Pitam ga ja a transfer njegov odgovor iza transfera odmah na posao u šoku sam
Mathaja23Ne mogu vjerovati, ima tu cura koje su isto u VG, Babylove i mislimHejbaburibu, molim cure da kažete svoja iskustva s pisanjem mirovanja od strane mpo liječnika u VG. Ako je iole normalan dr. pisati će mirovanje nakon aspiracije, posebno jer žena radi stresan posao i noćne.
Znači citiram danas njegove riječi možete dobit bolovanje samo taj dan kad dolazite na punkciju te idući morate ić radit, i jedino npr dođem za 7 dana na Uzv onda taj dan mi opravdaju s posla bolovanjem s tim da naravno moram ić za taj dan kod svog dr. Pitam ga ja a transfer njegov odgovor iza transfera odmah na posao u šoku sam
Ne mogu vjerovat...dogovori se s opcom praksom za bolovanje, bar sad ima razno raznih enteroviroza (dg.A08-21 dan). Nadam se da ces uspjet 🍀
Ne mogu vjerovat…dogovori se s opcom praksom za bolovanje, bar sad ima razno raznih enteroviroza (dg.A08-21 dan). Nadam se da ces uspjet 🍀
Budem da hvala ti na savjetu. Ne znam dal da se prvo počnem pikat pa nakon npr 3 dana pikanja odem kod nje?
Sortiraj odgovore
Najstariji