Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mathaja23
    20. Rujan 2019. 15:59

ZaraZ

Pozdrav cure, evo mene nazad, cilo lito je bila pauza, sad krecem u nove pobjede.
    Danas mi je prvi dan ciklusa, sutra krecem sa Bemfola 150.
    Ocu znat to sama, jel komplicirano? Zadnji postupak je bio u prirodnom ciklusu pa mi je sve novo…
    Krecem nadobudno, jedva cekam.
    Ps jel zna iko ima li kakvoh reakcija od ove injekcije. Trebam je dat u 13h a radim u 14, fizicki posao. Pa samo da se znam pripremit…

I ja sam dobila bemfolu 150 🤨 isto prvi put idem čekam mengu koja će bit uto najvj pitala sam već cure ne znaju za taj ljek želim ti svu sreću i da dobro reagiraš🙇‍♀️🙏

mirjana32
    20. Rujan 2019. 16:37

Nikitta

Sandra88 nemate ozbiljne dijagnoze, pa vas zato prvo šalju u par prirodnih?
    Mirjana32 pa ne razumijem, prvo idete u prirodni, pa onda pokušat stimulacijom? Ima tu cura s neredovitim ovulacijama, ali zato postoje lijekovi za izazivanje rasta folikula i ovulacije.
    Ti prirodnjaci su žešća igra živaca, ali barem nema pikanja 🤓
    Iskra hvala ti draga, a eto, mimoišle smo se 🥰 Ja nemrem vjerovat kad neke cure ne zaspu, ja svaki put padnem u nesvijest nakon otprilike 30 sekundi od ubrizgavanja lijeka. U svakom slučaju, neka si preživjela, sad živce na tregere i da se što više js oplodi 😅
    Belaaa sve mi ovdje imamo svoje granice i svoju intuiciju, pa mislim da ako se dobro osjećaš da nema razloga da izostaješ sa svadbe. Posebno ako ti se ide! A ja sam svakakve pizdarije s bolestima prošla od svoje 15-te godine, živ čovjek se na sve navikne, samo je ovdje razlika što ja biram bol radi mogućnosti trudnoće, ali jednom ću i od toga odustati. Kad osjetim totalni kraj. Možda već sutra, možda za mjesec, možda za koju godinu..
    Marta Sve smo mi ovdje u istom sosu, a lakše mi je kad se izjadam, ionako osim mužu, ne govorim nikome ništa, postalo je izlizana tema, kog to više zanima kako je meni 😂

Draga moja vjeruj mi da ni ja vis ništa ne razumijem.. Kad mi je doktor rekao da nemam ni jedan vodeci folikul, baš sam pala u bed ali da se ova tri dana više druzim sa partnerom 😁 pa ja opet ne gubim nadu i vjerujem nekako da će se u ponedjeljak barem mrvicu popraviti stanje.. Što je tu je, idem u nove pobjede.. Ako ne ovja ciklus onda sljedeći.. Možda mi moja doktorica bude više nešto rekla a ne kao ovaj doktor koji joj je jutros bio na zamjeni.. :) 

Betty
    20. Rujan 2019. 16:49

mirjana32

Nikitta

Mirjana32 pa ne razumijem, prvo idete u prirodni, pa onda pokušat stimulacijom? Ima tu cura s neredovitim ovulacijama, ali zato postoje lijekovi za izazivanje rasta folikula i ovulacije.
    Iskra hvala ti draga, a eto, mimoišle smo se 🥰 Ja nemrem vjerovat kad neke cure ne zaspu, ja svaki put padnem u nesvijest nakon otprilike 30 sekundi od ubrizgavanja lijeka. U svakom slučaju, neka si preživjela, sad živce na tregere i da se što više js oplodi 😅
    Belaaa sve mi ovdje imamo svoje granice i svoju intuiciju, pa mislim da ako se dobro osjećaš da nema razloga da izostaješ sa svadbe. Posebno ako ti se ide! A ja sam svakakve pizdarije s bolestima prošla od svoje 15-te godine, živ čovjek se na sve navikne, samo je ovdje razlika što ja biram bol radi mogućnosti trudnoće, ali jednom ću i od toga odustati. Kad osjetim totalni kraj. Možda već sutra, možda za mjesec, možda za koju godinu..
    Marta Sve smo mi ovdje u istom sosu, a lakše mi je kad se izjadam, ionako osim mužu, ne govorim nikome ništa, postalo je izlizana tema, kog to više zanima kako je meni 😂

Draga moja vjeruj mi da ni ja vis ništa ne razumijem.. Kad mi je doktor rekao da nemam ni jedan vodeci folikul, baš sam pala u bed ali da se ova tri dana više druzim sa partnerom 😁 pa ja opet ne gubim nadu i vjerujem nekako da će se u ponedjeljak barem mrvicu popraviti stanje.. Što je tu je, idem u nove pobjede.. Ako ne ovja ciklus onda sljedeći.. Možda mi moja doktorica bude više nešto rekla a ne kao ovaj doktor koji joj je jutros bio na zamjeni.. :)

Dr.Manestar je to bio,onda smo bile u isto vrijeme,ja sam toliko nabrijana da su mi misli bile ne znam ni ja gdje..a poslušaj ti njega pa se vas dvoje druzite😂 ne treba gubiti nadu..tko zna zasto je ovaj mjesec ovako ispalo...
    I ne razumijem kako popamtite tko je sto napisao,ja dok pročitam zaboravim tko je tko i tko je sto napisao 😔

25.9.2019 transfer...
    2 blastice zamrznute
    9.10.2019beta 703.9
    12.10.2019 beta 2710
    5.11.2019blighted ovum
    30.10.2021 Fet
    8.11.2021. +
    11.11.2021 beta 281.6
    13.11.2021 beta 705
    19.11.2021 beta 6154
    30.12.2021 😢

mirjana32
    20. Rujan 2019. 16:55

Betty

mirjana32

Nikitta

Dr.Manestar je to bio,onda smo bile u isto vrijeme,ja sam toliko nabrijana da su mi misli bile ne znam ni ja gdje..a poslušaj ti njega pa se vas dvoje druzite😂 ne treba gubiti nadu..tko zna zasto je ovaj mjesec ovako ispalo…
    I ne razumijem kako popamtite tko je sto napisao,ja dok pročitam zaboravim tko je tko i tko je sto napisao 😔

Moguće je da smo bile u isto vrijeme, a nije baš bilo puno ženskica dolje :) doktor je prvi put tu od kako sam ja na HR jer mene vodi dr Sušanj.. Ali dobro,poslusat ću doktora :) ovih dana je moj i božji :D  ja sma u ponedjeljak opet dolje pa ako budeš i ti da se upoznamo i razmijenimo iskustva i mišljenja 

Betty
    20. Rujan 2019. 16:57

Sandra_88

Nikitta kod nas su svi nalazi ok, problem je što jednog jajovoda nemam, a drugi je neprohodan. Jel u pravilu u prirodnom ciklusu uvijek bude jedna j.s.?

Koliko ja znam jedan mjesec ovulira jedan,drugi mjesec drugi i bude po jedna jajna stanica,neka me cure isprave ako griješim...a sto su rekli za taj neprohodan,ides na propuhivanje ili?

25.9.2019 transfer...
    2 blastice zamrznute
    9.10.2019beta 703.9
    12.10.2019 beta 2710
    5.11.2019blighted ovum
    30.10.2021 Fet
    8.11.2021. +
    11.11.2021 beta 281.6
    13.11.2021 beta 705
    19.11.2021 beta 6154
    30.12.2021 😢

Betty
    20. Rujan 2019. 16:59

Mirjana32 ja idem u nedjelju na punkciju,tako da vjerovatno necu u ponedjeljak dolje..ali kako ovaj mjesec nista od transfera vjerovatno cemo se jos sretati

25.9.2019 transfer...
    2 blastice zamrznute
    9.10.2019beta 703.9
    12.10.2019 beta 2710
    5.11.2019blighted ovum
    30.10.2021 Fet
    8.11.2021. +
    11.11.2021 beta 281.6
    13.11.2021 beta 705
    19.11.2021 beta 6154
    30.12.2021 😢

Meto
    20. Rujan 2019. 17:19

Cure jako mi je zao zbog losih stvari koje su se izdogadjale ovih dana. Znam da je tesko i saljem vam zagrljaj❤️ 
    Bome me je sad uhvatila panika kako ce kod mene ici😞
    Izbockana sam cijela po rukama jer ovih dana hodocastim po bolnici da prikupim sve nalaze. 💪
    Nikitta a u pm, uz sve to jos mora biti tako bolno 😧😔
    Jako si hrabra zena i nadam se da ce se nebesa smilovati i vidjeti tvoju borbu i zelju za koju izgaras❤️
    Hejbaburibu zao mi je i na tebe se odnosi pocetak mog posta. . Htjedoh ti reci da bi ja mozda na tvom mjestu pustila jedan mjesec da se ocistis od lijekova i krenuti s maticnom mlijeci, ne prekidati tri mjeseca pa onda probati ponovno. . Naravno, ovisi kad budes spremna🤞❤️

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Sandra_88
    20. Rujan 2019. 17:35

Betty ne ću na propuhivanje jer ne vjeruju da bi pomoglo, vto u prirodnom, ako ne uspije ići ćemo u stimulirani. 

hejbaburibu
    20. Rujan 2019. 17:46

Marta hvala
    Iskra Nek ih se sto vise oplodi 🍀💓
    Nikitta i Meto hvala na savjetu za matičnu. Svakako cu je u ova 3 mjeseca dok sam na čekanju uvesti. Hvala vam cure na lijepim riječima i podršci! Želim vam puno sreće u postupcima i da sto prije ovaj dio života bude iza vas a svu svoju  pažnju da prenesete na malo biće koje raste u vama ❤️

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

yvette
    20. Rujan 2019. 18:08

ZaraZ

Pozdrav cure, evo mene nazad, cilo lito je bila pauza, sad krecem u nove pobjede.
    Danas mi je prvi dan ciklusa, sutra krecem sa Bemfola 150.
    Ocu znat to sama, jel komplicirano? Zadnji postupak je bio u prirodnom ciklusu pa mi je sve novo…
    Krecem nadobudno, jedva cekam.
    Ps jel zna iko ima li kakvoh reakcija od ove injekcije. Trebam je dat u 13h a radim u 14, fizicki posao. Pa samo da se znam pripremit…

Ja sam koristila Bemfolu, jednostavna je za samodavanje. Imas klipova po youtubu. Ja nisam imala reakcija, jedino sam se bojala kad sam uvela Cetrotide nakon nekoliko dana, ali ni onda nisam imala nikakvih reakcija osim lokalnog crvenila na mjestu injekcije. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.