Hej drage ženice, ima koja iskustva a blagim hiperom? Jesu vam zbog toga odgađali transfer?
Pozdrav cure, evo mene nazad, cilo lito je bila pauza, sad krecem u nove pobjede.
Danas mi je prvi dan ciklusa, sutra krecem sa Bemfola 150.
Ocu znat to sama, jel komplicirano? Zadnji postupak je bio u prirodnom ciklusu pa mi je sve novo…
Krecem nadobudno, jedva cekam.
Ps jel zna iko ima li kakvoh reakcija od ove injekcije. Trebam je dat u 13h a radim u 14, fizicki posao. Pa samo da se znam pripremit…
I ja sam dobila bemfolu 150 🤨 isto prvi put idem čekam mengu koja će bit uto najvj pitala sam već cure ne znaju za taj ljek želim ti svu sreću i da dobro reagiraš🙇♀️🙏
Sandra88 nemate ozbiljne dijagnoze, pa vas zato prvo šalju u par prirodnih?
Mirjana32 pa ne razumijem, prvo idete u prirodni, pa onda pokušat stimulacijom? Ima tu cura s neredovitim ovulacijama, ali zato postoje lijekovi za izazivanje rasta folikula i ovulacije.
Ti prirodnjaci su žešća igra živaca, ali barem nema pikanja 🤓
Iskra hvala ti draga, a eto, mimoišle smo se 🥰 Ja nemrem vjerovat kad neke cure ne zaspu, ja svaki put padnem u nesvijest nakon otprilike 30 sekundi od ubrizgavanja lijeka. U svakom slučaju, neka si preživjela, sad živce na tregere i da se što više js oplodi 😅
Belaaa sve mi ovdje imamo svoje granice i svoju intuiciju, pa mislim da ako se dobro osjećaš da nema razloga da izostaješ sa svadbe. Posebno ako ti se ide! A ja sam svakakve pizdarije s bolestima prošla od svoje 15-te godine, živ čovjek se na sve navikne, samo je ovdje razlika što ja biram bol radi mogućnosti trudnoće, ali jednom ću i od toga odustati. Kad osjetim totalni kraj. Možda već sutra, možda za mjesec, možda za koju godinu..
Marta Sve smo mi ovdje u istom sosu, a lakše mi je kad se izjadam, ionako osim mužu, ne govorim nikome ništa, postalo je izlizana tema, kog to više zanima kako je meni 😂
Draga moja vjeruj mi da ni ja vis ništa ne razumijem.. Kad mi je doktor rekao da nemam ni jedan vodeci folikul, baš sam pala u bed ali da se ova tri dana više druzim sa partnerom 😁 pa ja opet ne gubim nadu i vjerujem nekako da će se u ponedjeljak barem mrvicu popraviti stanje.. Što je tu je, idem u nove pobjede.. Ako ne ovja ciklus onda sljedeći.. Možda mi moja doktorica bude više nešto rekla a ne kao ovaj doktor koji joj je jutros bio na zamjeni.. :)
Mirjana32 pa ne razumijem, prvo idete u prirodni, pa onda pokušat stimulacijom? Ima tu cura s neredovitim ovulacijama, ali zato postoje lijekovi za izazivanje rasta folikula i ovulacije.
Iskra hvala ti draga, a eto, mimoišle smo se 🥰 Ja nemrem vjerovat kad neke cure ne zaspu, ja svaki put padnem u nesvijest nakon otprilike 30 sekundi od ubrizgavanja lijeka. U svakom slučaju, neka si preživjela, sad živce na tregere i da se što više js oplodi 😅
Belaaa sve mi ovdje imamo svoje granice i svoju intuiciju, pa mislim da ako se dobro osjećaš da nema razloga da izostaješ sa svadbe. Posebno ako ti se ide! A ja sam svakakve pizdarije s bolestima prošla od svoje 15-te godine, živ čovjek se na sve navikne, samo je ovdje razlika što ja biram bol radi mogućnosti trudnoće, ali jednom ću i od toga odustati. Kad osjetim totalni kraj. Možda već sutra, možda za mjesec, možda za koju godinu..
Marta Sve smo mi ovdje u istom sosu, a lakše mi je kad se izjadam, ionako osim mužu, ne govorim nikome ništa, postalo je izlizana tema, kog to više zanima kako je meni 😂
Draga moja vjeruj mi da ni ja vis ništa ne razumijem.. Kad mi je doktor rekao da nemam ni jedan vodeci folikul, baš sam pala u bed ali da se ova tri dana više druzim sa partnerom 😁 pa ja opet ne gubim nadu i vjerujem nekako da će se u ponedjeljak barem mrvicu popraviti stanje.. Što je tu je, idem u nove pobjede.. Ako ne ovja ciklus onda sljedeći.. Možda mi moja doktorica bude više nešto rekla a ne kao ovaj doktor koji joj je jutros bio na zamjeni.. :)
Dr.Manestar je to bio,onda smo bile u isto vrijeme,ja sam toliko nabrijana da su mi misli bile ne znam ni ja gdje..a poslušaj ti njega pa se vas dvoje druzite😂 ne treba gubiti nadu..tko zna zasto je ovaj mjesec ovako ispalo...
I ne razumijem kako popamtite tko je sto napisao,ja dok pročitam zaboravim tko je tko i tko je sto napisao 😔
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Dr.Manestar je to bio,onda smo bile u isto vrijeme,ja sam toliko nabrijana da su mi misli bile ne znam ni ja gdje..a poslušaj ti njega pa se vas dvoje druzite😂 ne treba gubiti nadu..tko zna zasto je ovaj mjesec ovako ispalo…
I ne razumijem kako popamtite tko je sto napisao,ja dok pročitam zaboravim tko je tko i tko je sto napisao 😔
Moguće je da smo bile u isto vrijeme, a nije baš bilo puno ženskica dolje :) doktor je prvi put tu od kako sam ja na HR jer mene vodi dr Sušanj.. Ali dobro,poslusat ću doktora :) ovih dana je moj i božji :D ja sma u ponedjeljak opet dolje pa ako budeš i ti da se upoznamo i razmijenimo iskustva i mišljenja
Nikitta kod nas su svi nalazi ok, problem je što jednog jajovoda nemam, a drugi je neprohodan. Jel u pravilu u prirodnom ciklusu uvijek bude jedna j.s.?
Koliko ja znam jedan mjesec ovulira jedan,drugi mjesec drugi i bude po jedna jajna stanica,neka me cure isprave ako griješim...a sto su rekli za taj neprohodan,ides na propuhivanje ili?
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Mirjana32 ja idem u nedjelju na punkciju,tako da vjerovatno necu u ponedjeljak dolje..ali kako ovaj mjesec nista od transfera vjerovatno cemo se jos sretati
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Cure jako mi je zao zbog losih stvari koje su se izdogadjale ovih dana. Znam da je tesko i saljem vam zagrljaj❤️
Bome me je sad uhvatila panika kako ce kod mene ici😞
Izbockana sam cijela po rukama jer ovih dana hodocastim po bolnici da prikupim sve nalaze. 💪
Nikitta a u pm, uz sve to jos mora biti tako bolno 😧😔
Jako si hrabra zena i nadam se da ce se nebesa smilovati i vidjeti tvoju borbu i zelju za koju izgaras❤️
Hejbaburibu zao mi je i na tebe se odnosi pocetak mog posta. . Htjedoh ti reci da bi ja mozda na tvom mjestu pustila jedan mjesec da se ocistis od lijekova i krenuti s maticnom mlijeci, ne prekidati tri mjeseca pa onda probati ponovno. . Naravno, ovisi kad budes spremna🤞❤️

👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Betty ne ću na propuhivanje jer ne vjeruju da bi pomoglo, vto u prirodnom, ako ne uspije ići ćemo u stimulirani.
Marta hvala
Iskra Nek ih se sto vise oplodi 🍀💓
Nikitta i Meto hvala na savjetu za matičnu. Svakako cu je u ova 3 mjeseca dok sam na čekanju uvesti. Hvala vam cure na lijepim riječima i podršci! Želim vam puno sreće u postupcima i da sto prije ovaj dio života bude iza vas a svu svoju pažnju da prenesete na malo biće koje raste u vama ❤️
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji