Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    20. Rujan 2019. 18:12

Nikita nekako sam preskocila tvoj post gdje pises o bolovima, grozno sto te tako bolilo  Grlim.

ike
    20. Rujan 2019. 18:23

Cure, nakon mjeseci pracenja foruma da vam se napokon pridruzim 💛
    Moja dijagnoza:PCOS, mm-oligoastenozoospermia, postupak ivf planiran za 10mj, medutim dosao mi nazaz od pape:ascus(atipicne skvamozne stanice)
    Ima li koja iskustva, dali postoji mogucnost da mi zbog tog nalaza dr otkaze postupak? 

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

• thinkpink1
    20. Rujan 2019. 18:40

ike

Cure, nakon mjeseci pracenja foruma da vam se napokon pridruzim 💛
    Moja dijagnoza:PCOS, mm-oligoastenozoospermia, postupak ivf planiran za 10mj, medutim dosao mi nazaz od pape:ascus(atipicne skvamozne stanice)
    Ima li koja iskustva, dali postoji mogucnost da mi zbog tog nalaza dr otkaze postupak?

Ovisno i o tome sta pise na nalazu pape. Dal ga treba ponoviti nakon max.6mjeseci ili treba napraviti kolposkopiju. Citolozi, koji procjenjuju i pisu nalaz daju smjernice za dalje. Nadam se da ce biti ova prva opcija i da ce se smiriti sljedeci nalaz te biti u potpunosti uredan.

Grizli
    20. Rujan 2019. 18:41

irjana to je neki dr bio cca 50godina ili visok mladji? Pise ti vejrojatno na nalazu. Dr. Manestre ili kako ga ja od milja zovem dr. Zvakaca je meni "omiljen" bio. Dakle taj ne zna lipo rec, on je veliki strucnjak, al po njemu ja nisam bila jednom uopce trebala dolaziti na punkciju jer je folikul bio prevelik i bez stoperice i svasta nesto i doslovo preko neke stvari ki napravio punkciju (osobno najgoru koju sa prosla) i dobila js u toj punkciji i na et mi dodje opet on frajer okrene ekran da ni ne vidim sta radi, a druge dr ti okrenu i pokazu da i ti vidis. Znaci uopce nema takta i on imam osjecaj eto lupi i ostane ziv. Odnosi mogu inace potaknut folikule na rast, a kad su preko 17mm cak i na pucanje prijevremeno zato u nekom momentu lazu da nemate vise odnose kad je folikul veci. 
    Betty ne brini sto ce transfer ici iduci put tj imat ces FET, opce je poznato da je kbc Ri puuuno uspjesniji na transferima iz FET-a nego fresh.
    Hejbaburibu zao mi je. Maticna je def nesto sto pomaze u kvaliteti js i spermija. Drzim 🤞🤞🤞 da se iduci put sve oplode i nastave lijepo razvijati.
    Nikita 💚
    Ike pa koliko znam ponavlja se papa za 6 mj, jer kod 50%  slucaja se ASCUS povlaci unutar 6 mj. E sad dal ce zbog toga odgoditi postupak moguce, al nisam sigurno. No ja osobno bi radje sanirala to nego poslije imala komplikacije. Koliko sam upoznata papa mora biti uredan za postupak posebno kad je stimulacija. Al svakako ce ti tvoj dr mpo tocnije rec. Sretno

• thinkpink1
    20. Rujan 2019. 18:41

Meto draga, bas sam razmisljala o tebi i u kojoj si fazi. Al sam sad vidjela tvoj post❤

Iskra💞
    20. Rujan 2019. 19:27

hejbaburibu

Martahvala
    Iskra Nek ih se sto vise oplodi 🍀💓
    Nikitta i Metohvala na savjetu za matičnu. Svakako cu je u ova 3 mjeseca dok sam na čekanju uvesti. Hvala vam cure na lijepim riječima i podršci! Želim vam puno sreće u postupcima i da sto prije ovaj dio života bude iza vas a svu svoju pažnju da prenesete na malo biće koje raste u vama ❤️

Hvala draga🙏😘 🤞

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

Zaraa
    20. Rujan 2019. 19:28

Mathaja23

ZaraZ

Pozdrav cure, evo mene nazad, cilo lito je bila pauza, sad krecem u nove pobjede.
    Danas mi je prvi dan ciklusa, sutra krecem sa Bemfola 150.
    Ocu znat to sama, jel komplicirano? Zadnji postupak je bio u prirodnom ciklusu pa mi je sve novo…
    Krecem nadobudno, jedva cekam.
    Ps jel zna iko ima li kakvoh reakcija od ove injekcije. Trebam je dat u 13h a radim u 14, fizicki posao. Pa samo da se znam pripremit…

I ja sam dobila bemfolu 150 🤨 isto prvi put idem čekam mengu koja će bit uto najvj pitala sam već cure ne znaju za taj ljek želim ti svu sreću i da dobro reagiraš🙇‍♀️🙏

Pratimo se, ja sam dobila danas i krecem i sutra 🤞🤞🤞
    Vec u utorak san na prvu folikulometriju. 

💞girl💞

Meto
    20. Rujan 2019. 19:33

Think skicam na zimske bebe (ostalo u navici☺️) pa pratim tebe i grizli i ostale 🙉❤️
    Veselim se da trudnoca lijepo i mirno napreduje😘🤗

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

ike
    20. Rujan 2019. 19:46

thinkpink i grizli, na papi pise nalaz za 6mj.
    Javim sta ce mi dr reci u ponedjeljak

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

mirjana32
    20. Rujan 2019. 20:16

Grizli

irjanato je neki dr bio cca 50godina ili visok mladji? Pise ti vejrojatno na nalazu. Dr. Manestre ili kako ga ja od milja zovem dr. Zvakaca je meni "omiljen" bio. Dakle taj ne zna lipo rec, on je veliki strucnjak, al po njemu ja nisam bila jednom uopce trebala dolaziti na punkciju jer je folikul bio prevelik i bez stoperice i svasta nesto i doslovo preko neke stvari ki napravio punkciju (osobno najgoru koju sa prosla) i dobila js u toj punkciji i na et mi dodje opet on frajer okrene ekran da ni ne vidim sta radi, a druge dr ti okrenu i pokazu da i ti vidis. Znaci uopce nema takta i on imam osjecaj eto lupi i ostane ziv. Odnosi mogu inace potaknut folikule na rast, a kad su preko 17mm cak i na pucanje prijevremeno zato u nekom momentu lazu da nemate vise odnose kad je folikul veci.
    Betty ne brini sto ce transfer ici iduci put tj imat ces FET, opce je poznato da je kbc Ri puuuno uspjesniji na transferima iz FET-a nego fresh.
    Hejbaburibu zao mi je. Maticna je def nesto sto pomaze u kvaliteti js i spermija. Drzim 🤞🤞🤞 da se iduci put sve oplode i nastave lijepo razvijati.
    Nikita 💚Ike pa koliko znam ponavlja se papa za 6 mj, jer kod 50% slucaja se ASCUS povlaci unutar 6 mj. E sad dal ce zbog toga odgoditi postupak moguce, al nisam sigurno. No ja osobno bi radje sanirala to nego poslije imala komplikacije. Koliko sam upoznata papa mora biti uredan za postupak posebno kad je stimulacija. Al svakako ce ti tvoj dr mpo tocnije rec. Sretno

Pa tako 40ih godina je doktor visok e koji je ne znam :D nije mi nikakav nalaz dao.. Vidjet ću sa svojom doktoricom u ponedjeljak.. Ovaj je sav nekakav rezerviran

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.