Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Snjeska
    19. Rujan 2019. 14:22

Bas vam hvala sto ste mi odgovorile al niste ..

Marta...
    19. Rujan 2019. 14:23

Nikitta

Hejbaburibu vjerovat ćemo u jednu - ali dobitnu 🙏🏼🥰
    mimilica onda se svakako imaš čemu nadati, ali kao što znamo, život je nepredvidiv, nekad savršene blaste - a beta 0, a nekad loš dvodnevni embrij - pa živorođeno dijete. Ja ti želim sreću, možeš piškit sutra test, ako želiš!
    Studentica da, ako niste radili, a nekad su kariotipi uredni kod oboje, a može biti alokacija na alfaDq genu pa ne dolazi do trudnoće. Uglavnom, radili ste karotipove? Uredni su? Mislila sam da li ste razmišljali o genetskom testiranju embrija; to se kod nas ne radi, samo vani, znam da je skupo - ali daje konačne odgovore o zdravlju embrija, pa se i gubici trudnoća smanjuju na najmanju mjeru…
    Marta znat ću ujutro nakon uzv da li imam uvjete za prirodnjak, plan je da probamo. Nisam shvatila kad su ti veći folikuli, u prirodnom? Normalno je da ti je jedan vodeći, i naravno da je endometrij bolji u prirodnjaku, ne stanjuju ga razne pizdarije od stimulacije do stresa. Vrijedi pokušati prirodnjak, ja to silno želim, da napokon vidim kakve js mi priroda daje, bez hormona.

Hvala ti, da u prirodnom stanju sve mi je bolje osim manjeg broja js a na su se dvije oplofilo dakle možda su te lošije zbog hormona ne znam , pliz sve ispitaj koji uvjeti su obavezi poželjni za prirodnjak.

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

skoljka
    19. Rujan 2019. 14:45

Snjeska

Bas vam hvala sto ste mi odgovorile al niste ..

Cemu 😤, nema potrebe za tim. Malo si nerazumno sve napisala🤷‍♀️, pa su cure samo preletile preko pitanja. Ako sam dobro shvatila danas ti je 9dc a js su ti narasle na 12/13. Po mom misljenju ce ti savrseno narasti do punkcije, prije stoperice da budu 17/18 to je super. Cega se ti ustvari bojis? 

• mimilica
    19. Rujan 2019. 14:53

Nikitta

Hejbaburibu vjerovat ćemo u jednu - ali dobitnu 🙏🏼🥰
    mimilica onda se svakako imaš čemu nadati, ali kao što znamo, život je nepredvidiv, nekad savršene blaste - a beta 0, a nekad loš dvodnevni embrij - pa živorođeno dijete. Ja ti želim sreću, možeš piškit sutra test, ako želiš!
    Studentica da, ako niste radili, a nekad su kariotipi uredni kod oboje, a može biti alokacija na alfaDq genu pa ne dolazi do trudnoće. Uglavnom, radili ste karotipove? Uredni su? Mislila sam da li ste razmišljali o genetskom testiranju embrija; to se kod nas ne radi, samo vani, znam da je skupo - ali daje konačne odgovore o zdravlju embrija, pa se i gubici trudnoća smanjuju na najmanju mjeru…
    Marta znat ću ujutro nakon uzv da li imam uvjete za prirodnjak, plan je da probamo. Nisam shvatila kad su ti veći folikuli, u prirodnom? Normalno je da ti je jedan vodeći, i naravno da je endometrij bolji u prirodnjaku, ne stanjuju ga razne pizdarije od stimulacije do stresa. Vrijedi pokušati prirodnjak, ja to silno želim, da napokon vidim kakve js mi priroda daje, bez hormona.

Nikita draga zar nije malo prerano,nekako se bojim😔

student13ica
    19. Rujan 2019. 14:59

Nikita kariogram smo radili u uredan je.. a di se to radi? Koliko dodje? 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

student13ica
    19. Rujan 2019. 15:00

student13ica

Nikita kariogram smo radili u uredan je.. a di se to radi? Koliko dodje?

Znaš li nekog da je radio pa se to pokazalo kao uzrok?

*2021. Stigao 💙👶

student13ica
    19. Rujan 2019. 15:27

Nikita neznam što bi rekla, malo mi to sve nestvarno, pogotovo ako nema kod nas. Mogu mislit koliko dodje to sve još, a već smo se natrošili da neznam kad ćemo moći dalje krenuti.. 
    Hvala na savjetu.

*2021. Stigao 💙👶

• Leptirica
    19. Rujan 2019. 15:35

Hvala vam svima zaista,ne moze svako iz prve da ima srece,valda ce drugi put biti bolje,zvali me iz bolnice i da radim opet za dva dana betu,ne razumem zasto kada je tako mala ne postoje sanse realno....idem jos malo da spremam tako izbacujem sav bes i tugu iz sebe 😑

• avama
    19. Rujan 2019. 15:37

Danas sam dobila nalaz trombofilije. Pise FII G20210A G/A heterozigot povisen rizik nastanka duboke venske tromboze i PAI-1 5G/4G heterozigot. Ostalo je dobro. Da lije trombofilija?? 

• thinkpink1
    19. Rujan 2019. 16:06

Avama da, ta dva faktora su pozitivna na trombofiliju. Mislim da bi se trebala javiti hematologu, pogotovo zbog faktora II.
    Snjeska ne vidim cemu tenzije, odgovara tko kad stigne, vidi i barata tom temom. Napisla si samo koji si dan ciklusa i koja ti je th. Ne vidim da si spomenula ni koliko ima folikula niti kojih su velicina. To što si bila na Gonalima i dobivala po 10-12 js opet nista ne znaci kad nisu ocito bile kvalitetne. Samo polako i smireno. Vjeruj mu jer radi najbolje što zna i umije. Nadam se da ce se pokrenuti rast folikula i da ce sve biti zrele i bar jedna dobitna, a ostale da zamrznes za sljedecu trudnocu😉. Javi kako je proslo u subotu! Sretno!🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.