Pozdrav curke pomagajte nakon duge pauze konacno krenula u ppstupak danas mi je 9 dan cik…dobivala sam ovaleap 300 od 3.do 6 dana kao danas 4 menopaura i sutra pa u sub ce vidjeti sporije rastu dr.alebic je rekao da nece za sada prekidati uvijek sam bila na gonalima i dobila do 10 do 12 stanica a sad neraste dali postoji mogucnost da ce porasti jos bas su mi lade potonule kriva stim…neznam…dal nesto mogu popiti pojesti znam da je za endom dobat ananas cikla a l za folikul ocito samo pogodena stimulacija
Grizli hvala puno, kod mene je bila jedna jajna stanica, rečeno mi je da dođem sutra. Ova dva - tri dana su mi ko vječnost. Kolike su šanse da baš ta jedna j.s. bude dobitna :-D
Hejbaburibu od 7js samo jedna za sad? 😬
Studentica koliko sam upamtila, kod vas je muški faktor, a nakon ovoliko neuspjeha, vrlo je vjerojatno da imate jako mali postotak genetski normalnih embrija. Jeste li razmišljali o tome i PGD-u? Jako mi je žao mila. Razumijem frustraciju i tugu i jad i nemoć.
Misliš na kariogram?
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Leptirica žao mi je
Babylove lijepo su narasli.. u subotu se vidimo! (treća sreća 😆)
Sunshine hvala ti, nadam se da će i u našem slučaju biti tako 🙏🏻
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Cure dali neka ima iskustva sa embrijima koji su vraceni a nisu jako kvalitetni?
Leptiricažao mi je
Babylove lijepo su narasli.. u subotu se vidimo! (treća sreća 😆)
Sunshinehvala ti, nadam se da će i u našem slučaju biti tako 🙏🏻
❤️❤️
Cure dali neka ima iskustva sa embrijima koji su vraceni a nisu jako kvalitetni?
Imam ja, sve lade su mi potonule nakon prvog feta kad mi je rekla pri vraćanju da je embrij srednje kvalitete a pred tim prvi embrij koji su odmrznuli im je propao. Mislila sam nema sanse ali uspjelo je 😀 puno toga ovisi i o našem tijelu i stanju a sreća igra isto svoju ulogu. Ne treba nikad gubiti nadu i unaprijed otpisati potencijalnu bebicu
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Nikitta, draga da li ideš u prirodnjak na kraju kaj si dogovorila. Ja malo vrtim nalaze i vidim da mi je endo sad na zadnjem pregledu bio deblji nego kad sam bila na punoj stimulaciji, a i js bilo ih je manje ali su bile veće u čemu je kvaka, kaj misliš da tražim prirodnjak i ja.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji