mimilica vraćena ti je blastica ili? Naravno da ima nade, ima tu iskustava s trudnoćama bez ikakvih simptoma. Luđenje nakon transfera je normalno 🤪
Leptirica ja od kad sam čula da ste vi vratili 3 embrija smatram tebe trudnom, jer koje su šanse da se nijedan ne primi? 😅
Ladyluu otišla si opet vadit betu ili na pregled? Sretno!
Daa 2 5 dnevne blastice dr.kaze savrsene
Dobar dan, ide li neka od vas sutra u Rijecku bolnicu na folikulometriju,prvi mi je put pa ne znam što. Ocekivati
Mirjana idem ja…pregled samo…i ne znam kojim postupkom idete,ako idete sa stimulacijom nakon pregleda kod sestre Marije podici terapiju i to je to,nakon 2 dana vjerovatno opet pregled
Priprema za inseminaciju u prirodom ciklusu pa ćemo vidjeti.. Kod koje ste doktorice?
Kod dr Susanj,onda samo pregledi i kad kazu da Ce biti inseminacija to ubace,odlezis 15-20min na tom istom stolu di su inače pregledi i to je to..nama je bila 👎, neuspjela
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Dobar dan, ide li neka od vas sutra u Rijecku bolnicu na folikulometriju,prvi mi je put pa ne znam što. Ocekivati
Mirjana idem ja…pregled samo…i ne znam kojim postupkom idete,ako idete sa stimulacijom nakon pregleda kod sestre Marije podici terapiju i to je to,nakon 2 dana vjerovatno opet pregled
Priprema za inseminaciju u prirodom ciklusu pa ćemo vidjeti.. Kod koje ste doktorice?
Kod dr Susanj,onda samo pregledi i kad kazu da Ce biti inseminacija to ubace,odlezis 15-20min na tom istom stolu di su inače pregledi i to je to..nama je bila 👎, neuspjela
I ja sam kod dr Sušanj :) sutra ujutro mi je prva folikulometriju pa ćemo vidjeti
Zelim svima vama da se neizmerno zahvalim na podrsci i savetima,iako nisam "vasa" bile ste mi od velike pomoci,rezultat bete 1,2 ref vrednost do 2,7
Nisam bila dobre srece i pored tri blastociste....Hvala vam puno na svemu i zelim vam svima srecu u postupcima i da sve dobijete sta ste pozelele ❤
Nikitta da. Ne znam kolike su šanse da se danas još nekaj izdogađa. Trenutno pokušavam misliti pozitivno i sve svoje nade polažem u ovu jednu…
Ja sam u prvom postupku imala 5 stanica.. Prvi dan 1 oplođena, drugi dan je bila jos jedna... Tako da sve je moguce 🤞🤞 sretno
Ja sam bila danas ima neki od 17, a neki su 18,19,20.. Danas jos cetrotide... I navečer štoperica.. U subotu aspiracija 🙏🙏🙏
Zelim svima vama da se neizmerno zahvalim na podrsci i savetima,iako nisam "vasa" bile ste mi od velike pomoci,rezultat bete 1,2 ref vrednost do 2,7
Nisam bila dobre srece i pored tri blastociste….Hvala vam puno na svemu i zelim vam svima srecu u postupcima i da sve dobijete sta ste pozelele ❤
Zao mi je i nadam se da ce biti sljedeći uspjesan 🤞🙏
Hejbaburibu, kod nas se isto još jedna naknadno oplodila. Sve je moguće, držim 🤞🤞
Leptirica, Studentica, žao mi je 😔
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
** ispravak, dvije su se naknadno oplodile. Prvo su nam javili 7, a sljedeći dan da ih je 9.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Cure sretno svima!
Student13ica i Leptirica zao mi je! 😞
Cure koje idu u Ri nek je sa srecom vam! Za info dal se oplodilo sta ne zna se nista dok se ne dodje 3 dan, ako ima vise oplodjenih vrate te doma pa dodjes 5 dan na transfer blastice, a kao ostane sta za smrznut obicno ti onda i kazu taj dan koliko imas ili ako neznaju jos dodjes opet za 2 dana. Pravilo je ako je transfer ides odmah u salu te sestra dodje uzet, a ako nema transfera ide se u ambulantu kod dr.
Pozdrav curke pomagajte nakon duge pauze konacno krenula u ppstupak danas mi je 9 dan cik...dobivala sam ovaleap 300 od 3.do 6 dana kao danas 4 menopaura i sutra pa u sub ce vidjeti sporije rastu dr.alebic je rekao da nece za sada prekidati uvijek sam bila na gonalima i dobila do 10 do 12 stanica a sad neraste dali postoji mogucnost da ce porasti jos bas su mi lade potonule kriva stim...neznam
Sortiraj odgovore
Najstariji