Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amber
    19. Rujan 2019. 16:07

Lemon

amber

Cure dali neka ima iskustva sa embrijima koji su vraceni a nisu jako kvalitetni?

Imam ja, sve lade su mi potonule nakon prvog feta kad mi je rekla pri vraćanju da je embrij srednje kvalitete a pred tim prvi embrij koji su odmrznuli im je propao. Mislila sam nema sanse ali uspjelo je 😀 puno toga ovisi i o našem tijelu i stanju a sreća igra isto svoju ulogu. Ne treba nikad gubiti nadu i unaprijed otpisati potencijalnu bebicu

Hvala😘

• thinkpink1
    19. Rujan 2019. 16:08

Studentica i Leptirica žao mi je jako, jako...😔😔

• amber
    19. Rujan 2019. 16:09

Nikitta

amber meni su do sad vratili 7 embrija u 4 transfera / uvijek su lošiji, ono nekad bolji, nekad losiji, uvijek dvodnevni ili trodnevni sa 6, 7 ili 8 stanica, nikad nisam ugledala plus. 😬
    Leptirica ajme jako mi je žao, tri blastice i da se nijedna ne primi, nemoguće kako je život okrutan. 🌚

Hvala nikitta

• avama
    19. Rujan 2019. 16:12

Thinkpink1 bas sam htijela pitati da li kiram kod hematologa. A gdje je najbolje ici. Jel moze na Sv. Duh? Ide netko od vas? Koliko dugo se ceka kad se naruci? Da li da trazim ginekologa uputnicu ili da cekam konzultacije s dr. Turudic?

• thinkpink1
    19. Rujan 2019. 16:30

avama

Thinkpink1 bas sam htijela pitati da li kiram kod hematologa. A gdje je najbolje ici. Jel moze na Sv. Duh? Ide netko od vas? Koliko dugo se ceka kad se naruci? Da li da trazim ginekologa uputnicu ili da cekam konzultacije s dr. Turudic?

Ja ti idem kod hematologa na rebro isto zbog vise pozitivnih faktora na trombofiliju i koja me kontrolira jer sam na th. Clexanom. Znam da se jako dugo ceka. Probaj gdje prije dođes na red. Ti trazi uputnicu za naruciti se kod hematologa da dobijes na vremenu, a dr. Turudic i onako moras odradit na konzultacijama...

• Mathaja23
    19. Rujan 2019. 16:38

Cure evo i mene da se javim dobila sam ljek Bemfola koristi li ga tko?
    Od dr tj se počinjem pikati? Moj dr kaže da se iza punkcije dr dan odmah ide radit te iza transfera 🤨
    Dosta me to brine 

Lemon
    19. Rujan 2019. 16:50

Nikitta

Avama ja sam bila kod hematologinje na Sv. Duhu, nisam čekala predugo za narudžbu, ali to je bilo 2015. Svakako si za terapiju, jer nalazi upućuju na visoki rizik venske tromboze.
    Studentica da, nažalost ako su vam kariotipi uredni, onda nemate pravo na teret HZZO ići u Belgiju na PGD, ali ako niste napravili HLA tipizaciju, preporučam da to napravite UNATOČ urednim kariotipima, jer se zna dogoditi alokacije na određenim genima - a nalaz kariotipa uredan. Ako to bude pozitivno - onda ćete dobiti vrlo vjerojatno uvjet za PGD na teret HZZO. Tako sam barem ja to istraživala prije nego su meni došli svi uredni nalazi, ja sam baš pucala na male šanse, jer sam znala da genetika kod nas nije issue, ali sam sve ipak se informirala. Probaj se malo raspitati, jer ako su tebi uredni nalazi, a kod muža loš sg, sve je moguće da je embrij loš, pogotovo kad si već gubila trudnoće.

Studentice probaj onda jos tu pretragu napraviti sto kaze Nikitta, ili jos nesto na temelju čega mozes dobiti rješenje. Ako dobiješ rješenje za ici van onda te cijeli postupak u Briselu ispadne oko 600-800 eur. Meni je to u Belgiji bio prvi postupak mpo ikad ali koliko sam dobila dojam stručni su i znaju sta rade, sretno 🤞

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• ladyluu
    19. Rujan 2019. 17:01

Beta je ipak pala,kao dami ocekivala..jeee bila trudnoca ali eto ja zo gledam da sam bar uspjela zatrudniti :) malo pozitive...jer nikad nidam ostvarila trudnocu,iako mi kazu frendice fatam se za slamku...lako je njima kad imaju djecu 🙄 sad cekam jos nalaz kariotipa i onda za 2 mj.po svojih 5 smrzlica :)

Sta mi preporučujete piti za to vrijeme odmaranja? Mislaila sam Q10 100mg,prenatal..i imam dilemu za taj folacin?

student13ica
    19. Rujan 2019. 17:03

Lemon

Nikitta

Avama ja sam bila kod hematologinje na Sv. Duhu, nisam čekala predugo za narudžbu, ali to je bilo 2015. Svakako si za terapiju, jer nalazi upućuju na visoki rizik venske tromboze.
    Studentica da, nažalost ako su vam kariotipi uredni, onda nemate pravo na teret HZZO ići u Belgiju na PGD, ali ako niste napravili HLA tipizaciju, preporučam da to napravite UNATOČ urednim kariotipima, jer se zna dogoditi alokacije na određenim genima - a nalaz kariotipa uredan. Ako to bude pozitivno - onda ćete dobiti vrlo vjerojatno uvjet za PGD na teret HZZO. Tako sam barem ja to istraživala prije nego su meni došli svi uredni nalazi, ja sam baš pucala na male šanse, jer sam znala da genetika kod nas nije issue, ali sam sve ipak se informirala. Probaj se malo raspitati, jer ako su tebi uredni nalazi, a kod muža loš sg, sve je moguće da je embrij loš, pogotovo kad si već gubila trudnoće.
    Studentice probaj onda jos tu pretragu napraviti sto kaze Nikitta, ili jos nesto na temelju čega mozes dobiti rješenje. Ako dobiješ rješenje za ici van onda te cijeli postupak u Briselu ispadne oko 600-800 eur. Meni je to u Belgiji bio prvi postupak mpo ikad ali koliko sam dobila dojam stručni su i znaju sta rade, sretno 🤞

Što su ti ti nalazi pokazali?

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

• avama
    19. Rujan 2019. 17:04

Moja gin mi nije nista rekla za hematologa. Sad cu je trazit uputnicu. Sve moramo sami brinut. Ko zna koliko se sad ceka za hematologa!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.