Dobar dan, ide li neka od vas sutra u Rijecku bolnicu na folikulometriju,prvi mi je put pa ne znam što. Ocekivati
Mirjana idem ja...pregled samo...i ne znam kojim postupkom idete,ako idete sa stimulacijom nakon pregleda kod sestre Marije podici terapiju i to je to,nakon 2 dana vjerovatno opet pregled
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Bok cure, i ja sam u Ri, sutra bih trebala na transfer, je li moguće dobiti informaciju telefonski od njih je li se j.s. uopće oplodila? Ova dva dana kao da sam na iglama kad ne znam kakvo je stanje
Zene danas mi je 8 dan od transfera blasti,sinoc kada sam se brisala imala sam neki iscedak taman kao nesto staro nije bilo sveze krvi,i nesto braon dve tri kapi,danas radim betu i bas sam uplasena sada,kontam ako od tri se nisu uhvatile dve one moraju izaci,jel moguce da je to i da jos ima nade?
Zene danas mi je 8 dan od transfera blasti,sinoc kada sam se brisala imala sam neki iscedak taman kao nesto staro nije bilo sveze krvi,i nesto braon dve tri kapi,danas radim betu i bas sam uplasena sada,kontam ako od tri se nisu uhvatile dve one moraju izaci,jel moguce da je to i da jos ima nade?
Sretno i da beta bude velika 🥰😘
Ako se nisu uhvatile nemogu izaci, neide to bas tako😅, to je toliko sicusno i nevidljivo golim okom da se nemoze vidjeti. Druga stvar je kad se primi pa dodje do prestanka razvoja pa se onda pocne krvariti to je nesto saavim drugo.
Nemam pojma to ja tako mislim iz ocaja verovatno 😀 nadam se valda,jel mislis da postoji mogucnost da je sve ok i pored toga sto sam sinoc imala?😐
Dobar dan, ide li neka od vas sutra u Rijecku bolnicu na folikulometriju,prvi mi je put pa ne znam što. Ocekivati
Mirjana idem ja…pregled samo…i ne znam kojim postupkom idete,ako idete sa stimulacijom nakon pregleda kod sestre Marije podici terapiju i to je to,nakon 2 dana vjerovatno opet pregled
Priprema za inseminaciju u prirodom ciklusu pa ćemo vidjeti.. Kod koje ste doktorice?
Ja javljam da kod mene još jedan negativan test u nizu.. 😔
Nikakve reakcije više nemam, neznam što da radim i mislim više o ovom svemu…
Sretno svima dalje cure, budite hrabre ❤
Studentica zao mi je draga, drzi se.
Studentica zao mi je zbog negativnog testa.. hoćeš li ipak vaditi betu?
Kod nas jedna oplođena, još ćemo vidjeti do sutra hoće li se oploditi još koja. Transfer je u subotu.
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Nikitta da. Ne znam kolike su šanse da se danas još nekaj izdogađa. Trenutno pokušavam misliti pozitivno i sve svoje nade polažem u ovu jednu...
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Sortiraj odgovore
Najstariji