Skoljka znaci potrajat ce, omg. A to znaci od punkcije, vidis nisam imala pojma. Danas mi je tek 1 dan nakon transfera, ali 6.od punkcije.
Barem vise nisam suha od utrogestana, dapace nesto se promijenilo dolje.
Betty nisi sigurno pokupila, rijetko je to kod odraslih…a tablerice ne mozes sad popiti prije punkcije? Jedna se pije navecer jedna ujutro i gotovo…
Ne znam ni sama,nisam imala koga pitati niti nazvati,moja dr ne zna,dala mi je samo uputnicu,odnijeti cu sutra bris,a ujutro cu nazvati pitati Humanu da vidim sta Ce mi reci..u petak Ce biti nalaz gotov pa cu znati. I dala sam si danas i onu drugu pikicu sama,i bas je tesko prosla kroz kozu,kako ste i pisale da su tupe igle..ali je. . I evo ,neke znaju da sam prije nekoliko dana panicarila oko inekcija,ali stvarno ne boli,bas nista...samo je trebalo probiti led .nadam se da neke tamo gliste neće sve upropastiti . I da Ce me u nedjelju uspavati za punkciju..i da Ce me zvati na transfer.. i tako to. Kasno je za bajke,odoh na spavanac😘😘😘
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Skoljka muz me pika, ne bi ja to mogla sama. Znam ih isto gore skoro sve vec… ona starija sestra je Pava cini mi se…nju svi znaju, a ona rudlava crna Kristina. Al svi su jako dragi.
E sad, hyalofeme?? Sto je to?
I sto je et fresh, ja nis ne kuzim🙈🙈
Sestra Pera 🥰da gore su svi dragi i ljubazni 🥰
Hyalofemme je gel cista hijaluronska za uravnotezenu floru sluznice maternice, imas u svim ljekarnama 100kn.
ET fresh- embrio transfer odmah nakon punkcije tri do pet dana ovisi sto se odluce vracati
FET- embrio transfer zamrznutog embrija, moze biti u prirodnom ciklusu moze u kontroliranom stopericom itd..
Sve sto neznas sta je pitaj uvjek ce netko da objasni, vrijedi za svaku novu curu, sve smo pocinjale i bile izgubljene u pojmovima i svemu sto nas je novo snaslo.
Skoljka a jesam onda i ja imala et fresh? Meni je bio transfer 4i dan nakon punkcije? Jel to to? Nismo imali sto zamrznuti prvi put...
Joj nadam se da ce ovaj put uspijeti🙏🙏
Jesi ti full mirovala nakon punkcije? Ja prvi put bas i nisam, mislim nisam radila ali na poslu uglavnom sjedim samo mi je stresno, a doma opet cistim, kuham, usisavam...ne znam jel sve to mogu. Meni je Turudic rekla da se ponasam normalno, da nema pravila...
Da to je et fresh 👍
Nisam ja mirovala, miruje se samo kad iz nekog razloga se to savjetuje od strane doktora. Bolje se kretati nesto raduckati, radi cirkulacije, ali i odmarati ne se sad forsirati i preumarati, sve laganini normalno.
Babylove ❤️
Amber sretno danas!
Ladyluu kako si? Ima li kakvih vijesti?
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Babylove❤️
Amber sretno danas!
Ladyluu kako si? Ima li kakvih vijesti?
Evo me baas se spremam ici,ma nista ja ne ocekujem vise..
Javim vam,nadam ae da cu bar znati zaato je test bio pozitivan,ili nesto eto..hvala punoo ❤😚
Ja javljam da kod mene još jedan negativan test u nizu.. 😔
Nikakve reakcije više nemam, neznam što da radim i mislim više o ovom svemu...
Sretno svima dalje cure, budite hrabre ❤
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Dobar dan, ide li neka od vas sutra u Rijecku bolnicu na folikulometriju,prvi mi je put pa ne znam što. Ocekivati
Cure,nova sam ovdje,danas mi je 5 dnt,simpomi nula bodova,u prvome stimuliranom sam imala svakakvi simptoma na kraju beta 0,dal da se nadam icemu izludi me ovo cekanje
Sortiraj odgovore
Najstariji