Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    18. Rujan 2019. 21:27

yvette

Belai mene stalno boli i prije i nakon transfera, jajnici su mi uvecani 7 cm i receno mi je da se pazim i bez naglih pokreta da ne dode do torzicije. Ako sam dobro shvatila, danas bio transfer? Sretno ti.
    Jeli i heybaburibi isto bio danas, ako sam dobro zapamtila.
    Babylovece ubrzo?
    Jos neko pred transfer?
    A tko su cekalice na betu, osim studentica i ladyluu?
    Ne znam jesam koga izostavila?
    Avama zao mi je zbog spontanog, ja sam prije godinu imala vanmaternicnu nakon dugog pokusavanja i nakon toga nista. Bas zivot nije fer ponekad. Grlim. Zelim ti da brzo uspijes i da se emocionalno oporavis.

Hejbaburibu je imala danas aspiraciju i mene osto uskoro ceka

• avama
    18. Rujan 2019. 21:28

Hvala cure, skoljka hvala na savjetu za dr. Turudic. 

Bas me zanima koje pretrage.  

• Babylove
    18. Rujan 2019. 21:30

hejbaburibu

Babylove

hejbaburibu

Babylove zao mi je da se opet nismo uhvatile 🙃
    Punktirano je 7 stanica. Sad slijedi tulum u labosu i čekanje rezultata ☺️

Sutra idem opet pa cemo vidjeti… 7 bravo, vibramo za sve ❤️❤️🤞🤞🤞 danas su nesto dugo trajale aspiracije… Zapravo mislim da smo se sreli u liftu odma ujutro.. . Ali nisam bila sigurna pa nisam nista rekla…

Hvala ti puno 😘
    Ja sam dosla s mm nesto malo prije 8. To si onda ti bila s nama u liftu? e trebala si vikati 🤗
    Nema veze samo nek nam uspije, upoznati se stignemo.
    Yvette hvala ti

Pa ja sam pomislila da si ti kada te sestra Anita pitala dali si bolje.. Al reko da ne ispadnem glupa necu pitat😂😂 Ma biti ce prilike za upoznavanje vjerujem u debelom izdanju 😂🙏❤️

• amber
    18. Rujan 2019. 21:32

Hvala skoljka😘sretno svima 

• amber
    18. Rujan 2019. 21:37

Betty

mamaNina

Betty ma ja sam pobrkala🙈🙈😂😂😂 puno nas je pa sve lovim u hodu dok radim…u kojoj si ti fazi s postupkom? Koji ti je put? Imas curicu? Moja 3 god prirodno, sad problemi s muzem😂🙈🙊 pa 2a stimulacija, moze se reci da imam jos puno nepoznanica🙈🙈

Danas sam bila na drugoj kontroli,nastavljam pikanje sa puregonom i od danas orgalutran…u petak kontrola i u nedj bi trebala biti punkcija…sutra ujutro nosim bris pa cemo vidjeti jesam pokupila od male ili ne. A naravno da sam čitala o lijeopo piše da nije dobro imati gliste u trudnoći

Sretno u nedelju na punkciji ma nisi pokupila nemoj se nervirati nesiri se to tako brzo cuvaj se i misli pozitivno za nedelju da budes spremna😘

Lemon
    18. Rujan 2019. 22:00

vrećabuha

Drage cure, prvi put sam na forumu i ne znam kako ovo točno funkcionira. Imam pitanja vezana uz potpomognutu oplodnju s pgd, zbog nasljedne genetske bolesti u obitelji. Zanima me otkuda uopće krenuti? Vidim da ima cura koje su išle u Bruxelles zbog sličnih situacija, ali ne znam kako stupiti u kontakt s njima. Hvala svima unaprijed!

Bok, ja sam isla na pgd u UZ Brussel. Imam balansiranu translokaciju kromosoma, a kod muza sve ok. O čemu je kod tebe rijec ako ti nije problem reci? Pitaj sto te zanima. Meni je to bio prvi postupak nakon nekoliko kiretaza ali brzo se sve pohvata ako je volja tu 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

yvette
    18. Rujan 2019. 22:03

Amber sretno !
    Jojj skoljka izvini, cestitam, procitam pa pola toga zaboravim 😘 pisala si da su te dugo boljeli jajnici nakon punkcije, sjecas li se koliko, ja sam imala 10 js isto dosta. Pa me zanima onako otprilike.
    Jos jednom da izrazim svoj prezir prema Utrogestanu, ne mogu ga niti zvati umanjenicom. Otkako ga uzimam ne idem normalno u wc, a kad odem bude dijareja. Ili me vrti trbuh ili osjecam nadutost i grcice, nikako na zelenu granu.

• mamaNina
    18. Rujan 2019. 22:11

Skoljka muz me pika, ne bi ja to mogla sama. Znam ih isto gore skoro sve vec... ona starija sestra je Pava cini mi se...nju svi znaju, a ona rudlava crna Kristina. Al svi su jako dragi.
    E sad, hyalofeme?? Sto je to?
    I sto je et fresh, ja nis ne kuzim🙈🙈 

skoljka
    18. Rujan 2019. 22:12

yvette

Ambersretno !
    Jojj skoljka izvini, cestitam, procitam pa pola toga zaboravim 😘 pisala si da su te dugo boljeli jajnici nakon punkcije, sjecas li se koliko, ja sam imala 10 js isto dosta. Pa me zanima onako otprilike.
    Jos jednom da izrazim svoj prezir prema Utrogestanu, ne mogu ga niti zvati umanjenicom. Otkako ga uzimam ne idem normalno u wc, a kad odem bude dijareja. Ili me vrti trbuh ili osjecam nadutost i grcice, nikako na zelenu granu.

Joooj sad si me nasmijala😂😂😂jer sam se sjetila sebe nakon zadnjeg transfera. Sjecam se da sam i betu odradila i jos sam poslije toga osjecala jajnike od punkcije. Ta nadutost to je od punkcije nije od "utrica" 🤪, i ja sam imala problema sa probavom ni to nije od utrica, jedno vrijeme dijareja, pa onda zacepljenost koja me jos vise izludila.
    Koji ti je dnt? 

• mamaNina
    18. Rujan 2019. 22:14

Betty nisi sigurno pokupila, rijetko je to kod odraslih...a tablerice ne mozes sad popiti prije punkcije? Jedna se pije navecer jedna ujutro i gotovo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.