Da, ne rade popodne ali meni je bilo svejedno kad smo vec tu. Nakon dugo razmisljanja odlucili smo se za Lucingera jer nismo iz HR. Nemam pravo preko hzzo-a.
Iskreno, kad smo tek krenuli u postupak nisam ni znala sto me ceka. Na konzultacijama nam je dr rekao da ne citam nista i ne opterecujem se nicim i tako sam i napravila, hvala Bogu. Do same aspiracije nisam imala pojma da nemaju opcu anesteziju. To jutro kad sam saznala da ide lokalna bio je haos. Popila sam 2 normabela, ibrufen i Jožinu(medicinski brat) rakiju. Nista nije djelovalo. I tada nastupa dr Grbavac sa svojim divnim rijecima i valjda najnjeznijom rukom na svijetu. 12js ni osjetila nisam. Lezala 5min i otisla na kavu najnormalnija. I dalje mislim da im je najveca mana sto nemaju opcu, jer pored svog stresa bar bi taj trebalo zaobici. Ispricavam se na dugom postu, ako te jos nesto zanima pitaj, bit cu kraca 😉😝
Da, ne rade popodne ali meni je bilo svejedno kad smo vec tu. Nakon dugo razmisljanja odlucili smo se za Lucingera jer nismo iz HR. Nemam pravo preko hzzo-a.
Iskreno, kad smo tek krenuli u postupak nisam ni znala sto me ceka. Na konzultacijama nam je dr rekao da ne citam nista i ne opterecujem se nicim i tako sam i napravila, hvala Bogu. Do same aspiracije nisam imala pojma da nemaju opcu anesteziju. To jutro kad sam saznala da ide lokalna bio je haos. Popila sam 2 normabela, ibrufen i Jožinu(medicinski brat) rakiju. Nista nije djelovalo. I tada nastupa dr Grbavac sa svojim divnim rijecima i valjda najnjeznijom rukom na svijetu. 12js ni osjetila nisam. Lezala 5min i otisla na kavu najnormalnija. I dalje mislim da im je najveca mana sto nemaju opcu, jer pored svog stresa bar bi taj trebalo zaobici. Ispricavam se na dugom postu, ako te jos nesto zanima pitaj, bit cu kraca 😉😝
Hvala ti na detaljno postu 😚stvarno te nije boljela aspiracija, ja sam imala opću i baš me je boljelo kasnije ono strašna nelagoda pa ono vađenje gaze jojj 🙈i jajnici užasno uh kad se sjetim odmah me presječe. Šteta što se ne može poslati privatna poruka ovdje 🙈. U kojoj si sad fazi da li si išla svaki dan na folikometriju
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Kazem ti ja sam bila uzasno uznemirena i prepadnuta pred aspiraciju, sad se svaki dan molim i zahvaljujem koliko je bezbolno bilo. Nikakvu gazu nisam imala, niti krvi. Iako su upozorili da moze biti. Najnormalnije se ponasala taj dan. A danas sam vec 15tt.☺️ Na folikometriju svako drugi dan.
Ps, jako me zivcira jer se ne moze poslati pp.
Zelim ti svu srecu u ostvarenju snova, kao i svima na forumu ❤️
Kazem ti ja sam bila uzasno uznemirena i prepadnuta pred aspiraciju, sad se svaki dan molim i zahvaljujem koliko je bezbolno bilo. Nikakvu gazu nisam imala, niti krvi. Iako su upozorili da moze biti. Najnormalnije se ponasala taj dan. A danas sam vec 15tt.☺️ Na folikometriju svako drugi dan.
Ps, jako me zivcira jer se ne moze poslati pp.
Zelim ti svu srecu u ostvarenju snova, kao i svima na forumu ❤️
Hvala draga tebi sretno 😊 💓
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Nika5555 nadam se da ćete si ti i M ipak morati posložiti život tako da uključite (bar) jednog bebulina! Sretno!!!!
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Nika sretno 🤞! I da ti se ostvari zelja!
Marta vezano za aspiraciju mogu samo rec da je svaki put drukcije. Moze te jednom bas jako bolit, a drugi put samo kao ubod iglicom u prst. Nema pravila sam ja zakljucila. Prosla sve 4 aspiracije na KBC Rijeka bez anestezije i analgetika prije ikakvih. Dobila nakon zadnje samo infuziju i protiv bolova nesto sto mi na kraju nije djelovalo. Ja sam imala peh pa na 2 aspiracije sa puno js mi nije stigao doc anesteziolog. Bolilo je tih 5-10 min, al ja sam si samo ponavljala manje boli nego porod a njega cu imati ako uspijemo. Brojala sam plocice na zidu u sali. I krvarila sam taj put dosta, al mi nikakvu gazu nisu stavljali vec sam lezala u dnevnoj bolnici taj dan i dobila uloske. Pustili me kad se tlak normalizirao i kad su utvrdili da nema hipera. Sad se tjesim ako sma prezivila aspiracije i porod cu. Nemoj imat strah aspiracije, da moze dosta boljeti necemo se lagat, al ni ne mora. Na kraju te boli nalazi se nase cudo. Iskreno ta bol mi je sa sadanjeg stajalista sasvim ok, kratko trajala za nesto predivno. Mene je vise bolilo kad sam spontane imala, ili sad u trudnoci neke dane kad me bole trbusni misici recimo. No sve mi to prezivimo.
Isabelagregorijan ajmeeee draga moja, zbog tebe sam se posebno radovala, tako mi je zaoLadyluu sretno, nek se mala mrvica cvrsto uhvati!!
Britacestitam na blasticama!!!!!
Nikitta jedva cekam tvoje konzultacijeBlacky89, Babylovedocekale mi nas 9.mj. A cinio se tako dalekoo….. Bas se radujem , ova jesen je nasa
Sretno svim curama!!!!!!
Bome jesmo.. Evo ja odbrojavam do sutra.. Nadam se da će gospođa biti tocna i da me nece zaje... Simltomi su tu jos od ponedjeljka🙏 uzbudenija sam nego ikad 😂
Isabelagregorijan ajmeeee draga moja, zbog tebe sam se posebno radovala, tako mi je zaoLadyluu sretno, nek se mala mrvica cvrsto uhvati!!
Britacestitam na blasticama!!!!!
Nikitta jedva cekam tvoje konzultacijeBlacky89, Babylovedocekale mi nas 9.mj. A cinio se tako dalekoo….. Bas se radujem , ova jesen je nasa
Sretno svim curama!!!!!!
Bome jesmo.. Evo ja odbrojavam do sutra.. Nadam se da će gospođa biti tocna i da me nece zaje… Simltomi su tu jos od ponedjeljka🙏 uzbudenija sam nego ikad 😂
Sretno draga 🤞 I ja sam tako neobično uzbudjena bila pred dobitni postupak! Tebi od srca želim isto!
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Nikitta ne mogu ni zamisliti kako je to sve tebi bolno bilo. Ali eto ja koja imam nizak prag boli skoro da nista nisam ni osjetila. Meni je u tom trenutku ta neozbiljnost odgovarala 🤷♀️ Sto ne znaci da bi i drugi put pristala na taj stres bez opce.
Da imam pravo preko hzzo-a sigurno bi tako isla, a ne placala tolike novce. Ovako sam bila prisiljena na privatnike i odabir je pao na njih. I moram ih pohvaliti☺️
Babylove evo da i ja potvrdim da sam pred dolazak menge i ciklusa u kojem je bio uspjesan FET bila jako uzbudjena i sva totalka pozitivna. Pa zelim ti od arca da nastavis niz od mene i Lilypie sa tim predosjećajem.
Sortiraj odgovore
Najstariji