Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    06. Rujan 2019. 16:21

Meni se nije dogadalo to s okusima. Ja sam u KBC Split, dobila sam Bemfolu 150 i danas od 7 dc uvodim i Cetrotide uz Bemfolun Imam pcos, ali amh mi je 16.
    Danas na uzv se vide ta 3 vodeca od 11 mm, i nekoliko manjih na drugom jajniku. To me bas zbunilo, jer ne znam hoce li mi onda ici punkcija samo ta 3 veca ili ce biti nesto i od ovih manjih.
    Samo da dode do embriotransfera i ja zadovoljna.

hejbaburibu
    06. Rujan 2019. 16:48

Zadnji put sam i ja bila na istim lijekovima. Neka te ne brine rezultat jer i ovi manji stignu još narasti, a i ova 3 mogu biti dovoljna za bebicu/e. Koliko je meni poznato punktiraju sve jer se i u onim manjima mogu naći js. Samo pozitivno i strpljivo dalje! 🤞🏻🍀

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

Marta...
    06. Rujan 2019. 17:06

yvette

Meni se nije dogadalo to s okusima. Ja sam u KBC Split, dobila sam Bemfolu 150 i danas od 7 dc uvodim i Cetrotide uz Bemfolun Imam pcos, ali amh mi je 16.
    Danas na uzv se vide ta 3 vodeca od 11 mm, i nekoliko manjih na drugom jajniku. To me bas zbunilo, jer ne znam hoce li mi onda ici punkcija samo ta 3 veca ili ce biti nesto i od ovih manjih.
    Samo da dode do embriotransfera i ja zadovoljna.

Hoće obično punktiraju sve sretno 😊 kad imaš punkciju 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

student13ica
    06. Rujan 2019. 18:07

Bok svima, mi evo došli do 9. transfera. Danas mi je bio, 2 trodnevna.
    Imam jedno pitanje, pola sata nakon što sam se ustala od tamo, išla sam na wc i na papiru mi je bio kao smečkasti komadić...  baš me je to prestrašilo, pa jel moguće da je tijelo već izbacilo ili je od nečeg drugog? 
    P.s. sretno svima 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

Lilypie
    06. Rujan 2019. 18:23

student13ica

Bok svima, mi evo došli do 9. transfera.Danas mi je bio, 2 trodnevna.
    Imam jedno pitanje, pola sata nakon što sam se ustala od tamo, išla sam na wc i na papiru mi je bio kao smečkasti komadić…baš me je to prestrašilo, pa jel moguće da je tijelo već izbacilo ili je od nečeg drugog?
    P.s. sretno svima

Ne brini, vjerojatno neka žilica zaostala od punkcije. 9. transfer 😔 Nadam se da je ovo zadnji i da stiže najveća nagrada 🤞🍀 Svaka ti čast!

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    06. Rujan 2019. 18:57

Cure sve pratim sve citam mislim na sve vas!!❤
    Meni je Ponwdjeljak prvi ultrazvuk sutra zadnji dan tableta femare 5 dana 3×1 
    Pa vidjet cemo reakciju !🤷‍♂️🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

student13ica
    06. Rujan 2019. 19:01

Lilypie

student13ica

Bok svima, mi evo došli do 9. transfera.Danas mi je bio, 2 trodnevna.
    Imam jedno pitanje, pola sata nakon što sam se ustala od tamo, išla sam na wc i na papiru mi je bio kao smečkasti komadić…baš me je to prestrašilo, pa jel moguće da je tijelo već izbacilo ili je od nečeg drugog?
    P.s. sretno svima

Ne brini, vjerojatno neka žilica zaostala od punkcije. 9. transfer 😔 Nadam se da je ovo zadnji i da stiže najveća nagrada 🤞🍀 Svaka ti čast!

Nadam se da je to. Hvala ti.. 

*2021. Stigao 💙👶

student13ica
    06. Rujan 2019. 19:04

Nymeri draga rano ti je za test i još si ga radila popodne. I to što si rekla, za očitavanje testa. Strpi se, pa napravi na dan očekivane menstruacije.. sretno

*2021. Stigao 💙👶

yvette
    06. Rujan 2019. 19:22

Marta punkcija ce biti iduci tjedan, pretpostavljam srijedu. Inace imam jako slab prag tolerancije boli pa mi je vec muka, nadam se da ce mi dati kakvu drogu tamo 
    Studen13ica meni su objasnili da je maternica kao vakum i da nema sanse da nista ispadne.
    Nymeria ja sam jednom imala evaporacijsku, ista je kao pozitivna samo blijeda i zato se drzi onoga da ne ocitavas test nakon sto prode vrijeme od nekih cini mi se 10 minuta.

skoljka
    06. Rujan 2019. 19:52

Studentica nemoguce je da ti je tijelo izbacilo embrica, to je nesto drugo, moze biti ovo sto Lily veli, a moze bit da su te cjevcicom zagrebali prije transfera. Sretno u iscekivanju rezultata😍😍🥰
    Nymeria 😍😍 tak sam se razveselila kad sam pocela citati tvoj post, pa reko jel moguce odmah poslije. Opusti se pa kako bude, budi spremna i da je test prolupao i da je tocan. Ja ti zelim da je tocan da se ne mucis sa svim sto nosi mpo, ali ovaj put da bude uspjesan do kraja 🥰😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.