Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    04. Rujan 2019. 07:23

brita

ladyluu

brita

ladyluu

brita

Meni javili da imamo 7 blastocista, transfer u 10 mj :)

Aaa baa superr :) čestitam..ja imam 9 necega.ni.sama ne znam sta 🙈☺️

I ja sam u cudu 🤗 sretno na transferu ☺

Koliko si imala js,i koji je kod vas problem?

12 jajnih stanica sam imala, u stimuliranom ciklusu,nas problem.su spori spermici i ocito tanki endo,a na aspiraciji se biologica cudila,sa 2% pokretnih je sada bilo 20%,ostala sam prije 2 god prirodno trudna ali je bio spontani u 7 tt,a 4 god pokusavamo,ovo je prvi ivf,pa cemo viditi

Draga pa ovo je predivan rezultat 👏👏👏 bravo i samo naprijed...
    Ladyluu cekaj nisam dobro skuzila.. Sto trebas dobiti? 

• Babylove
    04. Rujan 2019. 07:30

Ladyluu sada sam skuzila.. Isla sam citati unazad... Imas kasniji transfer.. Simptomi su ti sigurno od utrica... Medrol? Zasto to pijes? 

Grizli
    04. Rujan 2019. 08:07

Isabela draga strasno mi je zao! Ne znam sto drugo ti napisat. Nadam se samo da neces morat na kiretazu jos. Uzasno mi je tesko jer znam kako je to, a ne znas zasto je to tako. Drzi se! Brz oporavak.
    Brita cestitam na lijepom rezultatu.
    Ladyluu mozes imat grceve od utrica. Zbilja zasto pijes medrol? 

Grizli
    04. Rujan 2019. 08:08

Nikita stisla prije nego tebi jos napisala. Bolje inda da si cekala sa histero nego dobila krivi nalaz. Nadam se da ces izdrzat jos 1 ciklus bez pilula da i to odradis. Drzi se

• ninna1804
    04. Rujan 2019. 08:15

Isabelagregorijan ajmeeee draga moja, zbog tebe sam se posebno radovala, tako mi je zao 
    Ladyluu sretno, nek se mala mrvica cvrsto uhvati!!
    Brita cestitam na blasticama!!!!!
    Nikitta jedva cekam tvoje konzultacije 
    Blacky89, Babylove docekale mi nas 9.mj. A cinio se tako dalekoo..... Bas se radujem , ova jesen je nasa 
    Sretno svim curama!!!!!! 

• Blacky89
    04. Rujan 2019. 08:46

Isabelagregorijan ajme kako mi je zao 😭, bas sam nekako vjerovala da te tvoj osjećaj vara. Ne znam sto ti reci 😞, saljem ti veliki zagrljaj i ❤️
    Ninna da, dočekale smo 🙈. Kad ti ideš na odjel? Ajmo se probat ne pratit po uzv-ima ovaj put 😂, mozda bude uspješnije 😉 nekako sam bas optimistična za sada, izgleda mi je ova pauza ipak dobro dosla. 
    Ladyluu od utrica su stvarno moguća svakakva probadanja, a vjerojatno i nervoza čini svoje. Probaj se opustit. 😘

• ninna1804
    04. Rujan 2019. 09:10

Blacky tako i treba, samo optimisticno  znas da prof dolazi  9.9., a meni sad vec kasni....e sad bi bilo dobro da jos malo okasni dok se ne vrati ili cu morati cekati iduci ciklus. Tako da se vjerojatno necemo pratiti na uzv-ima  

Marta...
    04. Rujan 2019. 10:45

Cure da li je netko od vas bio kod Lučingera kažu da je super dijagnostičar  i da je dosta temeljit

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• thinkpink1
    04. Rujan 2019. 11:21

Nikitta draga, ne mogu ni zamisliti kroz sta sve prolazis, kako si ti jaka i snazna zena...nadam se da ce Villach biti pun pogodak i da ces se napokon rijesiti endometrioze zauvijek, bez recidiva...🍀🍀
    Isabela ajmeeee zeno draga, citam i ne vjerujem, tako mi je zao...
    Curke sretno na transferima i neka budu tulumi u labosima sa što vise oplodenih js🍀🍀

isabelagregorijan
    04. Rujan 2019. 11:50

Dobila sam uputnicu od ginekologice za predkoncepcijsku obradu, pa ako moze savjet di je to najbolje obavit? Petrova, vinogradska, sv. Duh? Il negdje drugdje?

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.