Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ladyluu
    03. Rujan 2019. 20:31

brita

ladyluu

brita

Meni javili da imamo 7 blastocista, transfer u 10 mj :)

Aaa baa superr :) čestitam..ja imam 9 necega.ni.sama ne znam sta 🙈☺️

I ja sam u cudu 🤗 sretno na transferu ☺

Koliko si imala js,i koji je kod vas problem? 

• brita
    03. Rujan 2019. 21:02

ladyluu

brita

ladyluu

brita

12 jajnih stanica sam imala, u stimuliranom ciklusu,nas problem.su spori  spermici i ocito tanki endo,a na aspiraciji se biologica  cudila,sa 2% pokretnih je sada bilo 20%,ostala sam prije 2 god prirodno trudna ali je bio spontani u 7 tt,a 4 god pokusavamo,ovo je prvi ivf,pa cemo viditi 

• brita
    03. Rujan 2019. 21:04

skoljka

isabelagregorijan

Otisla ja na hitnu, opet spontani. Izasó i plod i posteljica. Cetvrti put. Ne znam vise nista

😢😢Drzi se draga, saljem ti zagrljaj 🤗, evo koliko se danas brinem za tebe i mene je pocelo dole probadati.

Znam da nema utjehe,ali sto nas ne ubije to nas ojaca 😥

hejbaburibu
    03. Rujan 2019. 21:25

Isabela, ne mogu ni zamisliti tvoju tugu... žao mi je što to moraš prolaziti... 😔 

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

isabelagregorijan
    03. Rujan 2019. 21:59

Skoljka, samo pozitivno! Hvala kaj si se brinula. Al eto, nece me, ne znam zasto. Cekala sam tak dugo da skupim snage i dogodi se i opet zavrsi. Nije mi jasno. Kak sad nakon svega ic dalje? Prezivjet cu ja, al bi volila znat zakaj moje tijelo odbija sve! Zasto se nece zadrzati. Jos jucer je sve bilo ok, i damas kraj, pa kak je to moguce! Za dva dana imam kontrolu i sam se nadam da je sve izaslo sam da ne moram opet na kiretazu. Hvala vam cure na podrsci, tipkamo se i pratimo dalje, nema odustajanja. 

[/url

• Malenaa88
    03. Rujan 2019. 22:00

Isabela zao mi je..drzi se

• ladyluu
    03. Rujan 2019. 22:36

brita

ladyluu

brita

ladyluu

brita

12 jajnih stanica sam imala, u stimuliranom ciklusu,nas problem.su spori spermici i ocito tanki endo,a na aspiraciji se biologica cudila,sa 2% pokretnih je sada bilo 20%,ostala sam prije 2 god prirodno trudna ali je bio spontani u 7 tt,a 4 god pokusavamo,ovo je prvi ivf,pa cemo viditi

Aa BOgu hvala,to je samo.Bozija ruka..Koliko je inace endom? Mi pokušavamo 3 godine,i nikad nista se nije desilo..kao spermiogram je ok..ali nema bas progresivnih..vodimo se kao idiopati..ali sad kad sam.imala.apsorijaciju vidjeli su da nemam ni bas kvalitetne js sto me.bas slomilo..iako  imam 9 embrica (valjda?) Ne kazu puno o tome pa ne znam.
    Meni je Endome. Ok..ali me.brinu ove sad kvalitete..i nama.je prvi ivf ..pa nas bas strah..u subotu transfer ,a.mi...nerovozni skoz

• ladyluu
    04. Rujan 2019. 06:17

Cure,u subotu transfer..a u danasnji dan trebam dobiti,ali me.stomak uzasno boli..kao pred M..
    Stavljam utogestan,pijem.estofem,asprin,medrol..folacin,Prenatal..
    Jel moguce da dobijem,nisam.oka sklopila..joj tako sam u grcu,.

• brita
    04. Rujan 2019. 06:35

ladyluu

brita

ladyluu

brita

ladyluu

brita

12 jajnih stanica sam imala, u stimuliranom ciklusu,nas problem.su spori spermici i ocito tanki endo,a na aspiraciji se biologica cudila,sa 2% pokretnih je sada bilo 20%,ostala sam prije 2 god prirodno trudna ali je bio spontani u 7 tt,a 4 god pokusavamo,ovo je prvi ivf,pa cemo viditi

Aa BOgu hvala,to je samo.Bozija ruka..Koliko je inace endom? Mi pokušavamo 3 godine,i nikad nista se nije desilo..kao spermiogram je ok..ali nema bas progresivnih..vodimo se kao idiopati..ali sad kad sam.imala.apsorijaciju vidjeli su da nemam ni bas kvalitetne js sto me.bas slomilo..iako imam 9 embrica (valjda?) Ne kazu puno o tome pa ne znam.
    Meni je Endome. Ok..ali me.brinu ove sad kvalitete..i nama.je prvi ivf ..pa nas bas strah..u subotu transfer ,a.mi…nerovozni skoz

Endom je 4.6 bio na aspiraciji i odma je rekla da odgadamo transfer ,ovaj ciklus nek se sve smri,sljedeci cemo pratiti ako sam bude ok onda vracaju,a ako ne onda treci ciklus ce probati sa terapijom zadebljati  ,a ti se probaj opustiti do subote ,trebat ce ti zivceki  kasnije do cekanja bete ☺

• Babylove
    04. Rujan 2019. 07:20

Isabela ajme kako mi je zao... Nema riječi koje mogu umanjiti tvoju bol sada.. Ali drži se ❤️... Vjerojatno si vec pisala sl sam zaboravila.. Sto ste od pretraga sve radili? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.