Dobila sam uputnicu od ginekologice za predkoncepcijsku obradu, pa ako moze savjet di je to najbolje obavit? Petrova, vinogradska, sv. Duh? Il negdje drugdje?
Iskreno mislim da je to najbolje napraviti u nekom KBC-u, jer ne rade svi sve pretrage...jer ako se treba raditi kariogram i slicne rijetke pretrage, da ih mozes napraviti sve na jednom mjestu...
Sretno ti🍀❤
Cure da li je netko od vas bio kod Lučingera kažu da je super dijagnostičar i da je dosta temeljit
Ja sam bila, i ako mi se nije pobrkalo mislim da je bila i Nikitta
Meni nije ostavio takav dojam, al to sam ja i moj stav o njemu😬 mozda je na nekoga ostavio drugacije misljenje...
Cure da li je netko od vas bio kod Lučingera kažu da je super dijagnostičar i da je dosta temeljit
Ja sam bila, i ako mi se nije pobrkalo mislim da je bila i Nikitta
Meni nije ostavio takav dojam, al to sam ja i moj stav o njemu😬 mozda je na nekoga ostavio drugacije misljenje…
Oki hvala ti nisi bila na postupku kod njega
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Otisla ja na hitnu, opet spontani. Izasó i plod i posteljica. Cetvrti put. Ne znam vise nista
A joooj! Baš mi je žao....😭 Plačem skupa s tobom. Napravi sve pretrage i u nove borbe!
Bila sam, bila...stimulacija, ET i FET. Al da mu nisam nabila sve nalaze pod nos, ne bi nista dodatno trazio, po njemu ne treba... Imala sam bolji tretman, obradu i pristup u petrovoj nego kod njega...on cak vecinom ne trazi ni hormonalni status, tak da ak mu ne serviras sve pod nos, uglavnom nis ni ne trazi. Njemu je "dovoljan" samo uzv...🤔🙄
Bila sam, bila…stimulacija, ET i FET. Al da mu nisam nabila sve nalaze pod nos, ne bi nista dodatno trazio, po njemu ne treba… Imala sam bolji tretman, obradu i pristup u petrovoj nego kod njega…on cak vecinom ne trazi ni hormonalni status, tak da ak mu ne serviras sve pod nos, uglavnom nis ni ne trazi. Njemu je "dovoljan" samo uzv…🤔🙄
Svašta puno ti hvala 😊
Drage moje curke,sve ja vas pratim,tu i tamo se javim kroz postupke,sa vama tugujem i smijem se,nema dana da ne procitam forum..mi smo ljeto odmarali i sam nam je ostao jos jedan postupak preko hzzo,spremamo se ici pred kraj 9.mj, ako ni to ne uspije ja mislim da je to to,odustajem,ja sam ovaj mj napunila 40, mm 37, imali smo vremena za razmisliti o svemu i mislim da se ne zelim vise stresirat,razbijat glavu itd,poslozit cemo si zivot drugacije i jbg,to je tako,valjda dodje taj trenutak kad shvatis da je bilo dosta i da si ipak sebi bitan prije svega ti.. Malo sam se izjadala al znam da me vi ovdje razumijete vise nego itko drugi 💕😘
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Pratim Vas,vidim.da pitate zasto pijem.medrol..pojma nemam..
Imam iga nefropatiju,mozda zbog toga?
Ali cura prije mene je bila i isto joj dao.medrol..i njoj transfer u subotu 🙈🙈
Ja sam bila, ustvari kod dr.Grbavca u poliklinici Lučinger. Prvi postupak uspjesan, mm ima oligoasteno. Odusevljena cijelim osobljem, imaju odlicnu embriologicu. Zaboravila sam koji je vas problem, ali moje preporuke imaju.😉
Ja sam bila, ustvari kod dr.Grbavca u poliklinici Lučinger. Prvi postupak uspjesan, mm ima oligoasteno. Odusevljena cijelim osobljem, imaju odlicnu embriologicu. Zaboravila sam koji je vas problem, ali moje preporuke imaju.😉
Hvala ti😊 da mislim da imamo istu dijagnozu, a malo mi čudno da ne rade popodne to mi nikako ne paše ..i vidjela sam da nemaju opću anesteziju kako si preživjela punkciju 🙈. Danas sam slučajno saznala kak je jedna ginekologica iz petrpve išla kod njega i bilo je uspješno, pa si mislim ak je ona išla ona sigurno zna tko je najbolji u tom 😚.
Sortiraj odgovore
Najstariji