Od ovulacije ovaj mjesec osjetim jako jajnike i leđa, a od sinoć kao da ću dobiti svaki čas se osjećam.
Jedva čekam da dobijem i da nakon m odradim godišnji pregled papu,briseve, hormone sam da znam da je sve ok.
A što se tiče vremena leti ko ludo…evo mi već 2 godine izgubili, a da se praktički nismo makli s mrtve točke i dalje nitko ne zna zakaj nema uspješne trudnoće kod mene.
Kariogram je došo ok, testovi trombofilije ok osim one neke blage mutacije kaj puno ljudi ima. Hematologa imam sredinom mjeseca kontrolu pa će ona dat završno mišljenje.
37 punim sad i već me lagano strah da nećemo uspjeti i da ćemo ostati sami…čak se štoviše već polako privikavam na tu ideju. 😔
Sori kaj sam tak negativna al baš sam tužna malo danas.
Trudnice naše drage drago mi je da ste i dalje ostale na temi i savjetujete i bodrite nas koje se još borimo.❤
Draga moja savršeno te razumijem svi imamo takve dane, ja punih 38 imam dakle u 39 sam ali se nadam i vjerujem da bude sve ok da ćemo i mi uspjeti❤️ vjerujem i u tebe da će se na kraju sve posložiti i da ćemo do kraja godine biti trudne 😚ovi vrijeme zna utjecati na raspoloženje nedaj se odi na kavu i uživaj u suboti 😚❤️
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
ladyluu sretno danas na transferu! Javi kako je prošlo
Babylove navijam da ti vještica dođe čim prije
Hvalaaaaaa...evo punim mjehur:) trema pucaa :*
Evo meneee.... :) ubacene 2 blastice,dok je ubacivao ja se molila,e sad u Bozije ruke.:)
Evo meneee…. :) ubacene 2 blastice,dok je ubacivao ja se molila,e sad u Bozije ruke.:)
Sretno dalje ☺
Evo meneee…. :) ubacene 2 blastice,dok je ubacivao ja se molila,e sad u Bozije ruke.:)
Super 💜💙, sad uzivaj, i nemoj da prelezis cekanje do bete nego se kreci radi cirkulacije. Jel si pocela sa magnezijem, ako ti dr nije rekao, slobodno pocni odmah danas Mg 350mg na dan da maternica bude opustenija da se embricima lakse ugnijezditi 🥰
Super 💜💙, sad uzivaj, i nemoj da prelezis cekanje do bete nego se kreci radi cirkulacije. Jel si pocela sa magnezijem, ako ti dr nije rekao, slobodno pocni odmah danas Mg 350mg na dan da maternica bude opustenija da se embricima lakse ugnijezditi 🥰
Nije mi dao..Prenatal, Aspirin, estrofem,folacin..mogu i Mg onda,iako ga ima.u prenatalu..ha?
Ladyluu sretno i sve kako je skoljka pisala kretanje umjereno, nikako zalec osim ako je mpo naredio, Mg jako pomaze za opustanje maternice pa se embrij lakse implantria, puno tekucine pij, pokusaj biti opustena, okupirana necime i drzi noge toplima ako slucajno nisu. I nemoj trbuh prati sa jako vrucom vodom to nije dobro, ja inace sam se obozavala tusirat kipucom vodom onda sam saznala da je to jako lose za maternicu kod prihvacanja emrbija pa sam prestala. 🤞
Mg u trudnoci kod jacih grceva mozes i do 1000 mg dnevno. Za sad na pocetku idealno je unositi oko 400 mg.
Sortiraj odgovore
Najstariji