Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    06. Rujan 2019. 20:23

Yvette ne brini meni si 7dc 4 bila velicine 11 mm, a 10 dc su vec vidili ih 6 velicine 17/18mm, na punkciju isla 12 dc i dobila 8 kvalitetnih js, na kraju imala 3 blastice, a u startu mi rekli da ne cekuju vise od 3-4 jajne stanice. Bolje ti je dobiti 5 super stanica i na kraju 2 blastice, nego 12 js i na kraju nista ne dogura do blastice. Nemoj odmah razmisljat o neuspjeh. 
    Studen3ice uh nek je sretan ova transfer! Nije sigurno embrij niti jedan ispao. On se u ovoj fazi ni ne vidi golim okom tako da i da ispadne ne bi ga ni promjetila. Uostalom maternica je toliko zadebljala na dan transfera da se sve stranice dodiruju i sprijecavaju da embrij bilo kamo ode.
    Nymeria ja cu ti drzat 🤞 za uspjeh! Malo samo strpljenja jer stvarno ako je 18dc bila O prerano je

student13ica
    06. Rujan 2019. 21:06

Grizli nisam bila odavna na forumu, pa nisam u toku. Jesi ti to trudna, koliko vidim u potpisu?

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

Grizli
    06. Rujan 2019. 21:17

Student13ica je je trudna da trudnija ne mogu biti samo okruglija. 😁 
    Nymeria meni bas danas 20tt i pratim na nekoj aplikaciju sta se s bebom dogadja sad po tjednima i danas kad sam vidila da je beba duga cca 25 cm sam se i sama sokirala kako je narasla. I ne samo narasla nego je vec i zivahna beba.
    Tako da vas sve tu pratim da vidim i vase potpise i procitam doživljaje. 

student13ica
    06. Rujan 2019. 21:22

Grizli pa cestitam od srca.. bas mi je drago. Sto, di, kako? Jedno, dvoje, troje? 

*2021. Stigao 💙👶

Grizli
    06. Rujan 2019. 21:32

student13ica

Grizli pa cestitam od srca.. bas mi je drago. Sto, di, kako? Jedno, dvoje, troje?

Hvala ti puno! 5.FET u 5.mjesecu KBC Rijeka. FET radila doktorica koja ga u zivotu nije sama radila, da se kad sam ju poslije srela sama sebi divila. Zadnja blastica iz postupka u siječnju nam je to bila. Ja sam uvijek vracala samo po 1 embrij, tako da jedna beba neznamo jos spol. Sve nam se nekako poslozilo i eto uspjelo, iako sam nakon tog FET-a bila nikad zaposlenija i aktivnija. Uz puno soka od cikle, ananasa, pivice 😊, andol 100, decortin i crinone. Kasnije mi andol 100 zamjenili sa fragminom koji kupujem jer nema pravo na njega na hzzo, al nema veze. Na svoj rođendan 5dnt ugledala plusic i to popodne. Moram priznat da taj put sam bila bas jako ushicena od prvog dana ciklusa i dan pred FET rekla muzu da se idem napiti jer za rođendan necu moci pit posto cu biti trudna. I eto tako ispalo rekli bi stari samu sebe urekla. Ja imam teoriju da je to zato jer mi je 5 sretan broj. 😁 Uglavnom za sad super napreduje sve, na pola puta pa se nadamo happy endu ovu 5.trudnocu! Cak sam rekla muzu ako bude sin zvat ce se Petar 😂 

student13ica
    06. Rujan 2019. 22:06

Grizli

student13ica

Hvala ti puno! 5.FET u 5.mjesecu KBC Rijeka. FET radila doktorica koja ga u zivotu nije sama radila, da se kad sam ju poslije srela sama sebi divila. Zadnja blastica iz postupka u siječnju nam je to bila. Ja sam uvijek vracala samo po 1 embrij, tako da jedna beba neznamo jos spol. Sve nam se nekako poslozilo i eto uspjelo, iako sam nakon tog FET-a bila nikad zaposlenija i aktivnija. Uz puno soka od cikle, ananasa, pivice 😊, andol 100, decortin i crinone. Kasnije mi andol 100 zamjenili sa fragminom koji kupujem jer nema pravo na njega na hzzo, al nema veze. Na svoj rođendan 5dnt ugledala plusic i to popodne. Moram priznat da taj put sam bila bas jako ushicena od prvog dana ciklusa i dan pred FET rekla muzu da se idem napiti jer za rođendan necu moci pit posto cu biti trudna. I eto tako ispalo rekli bi stari samu sebe urekla.Ja imam teoriju da je to zato jer mi je 5 sretan broj. 😁 Uglavnom za sad super napreduje sve, na pola puta pa se nadamo happy endu ovu 5.trudnocu! Cak sam rekla muzu ako bude sin zvat ce se Petar 😂

Bravo..super priča  

*2021. Stigao 💙👶

Marta...
    06. Rujan 2019. 22:31

yvette

Marta punkcija ce biti iduci tjedan, pretpostavljam srijedu. Inace imam jako slab prag tolerancije boli pa mi je vec muka, nadam se da ce mi dati kakvu drogu tamo
    Studen13ica meni su objasnili da je maternica kao vakum i da nema sanse da nista ispadne.
    Nymeria ja sam jednom imala evaporacijsku, ista je kao pozitivna samo blijeda i zato se drzi onoga da ne ocitavas test nakon sto prode vrijeme od nekih cini mi se 10 minuta.

U kojoj bolnici si ma hoće budu a i ja sam ti šmizla po tom pitanju, grozila sam se od klasičnoga pregleda i pripremala danima🙈a svašta mi i strpimo ali da je ugodno nije a sve za viši cilj.Mene jako bolilo kad su mi tu gazu vadili i jajnici su mi bili naotečeni i na dan transfera i to sam loše podnijela, baš razmišljam da idući put kaže za tu gazu da mi ne stavljaju, a imala sam opću i čini mi se da oni u tom slučaju baš i ne paze previše  na nježnost odnosno kako tko 😢. Ima cura koje to podnrdu bez beda što od ❤️želim i tebi. 
    Nymeria držim strostruke 🤞 za tvoj ➕ tako bi voljela ❤️

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

skoljka
    06. Rujan 2019. 22:52

nymeria

Grizli Školjka ajme vaši potpisi kak je vrijeme proletilo pa to su već velki bebolinci 🥰

Da draga, vrijeme leti prebrzo, al kad iscekujemo neki pregled dugo je kao vjecnost. Ucrvat cu se do 2.10.
    Od srca zelim svim curama da imate uskoro potpisr ispod sa brojanjem dana bebica🥰😍😘🤗

• Babylove
    07. Rujan 2019. 06:48

Zene moja vjestica jucer nije dosla 😠 nadam se da ce danas... Jer jajnike kako sam rekla, osjetim vec nekoliko dana 😥...
    Studentica ajme 9 transfer zbilja se nadam da je dobitan... 🤞🤞🤞🙏🙏

hejbaburibu
    07. Rujan 2019. 07:04

ladyluu sretno danas na transferu! Javi kako je prošlo
    Babylove navijam da ti vještica dođe čim prije 

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.