Hvala Vam cure moje drage... Mozda mi je tako jer su gonali u frižideru pa ih redovito gledam i uzbuđenje raste.. Bemfola nije isla u frizider nego je bila u ormaru i nisam ju ni vidjela do vjestice 😂😂 kako god Boze dragi budi nam na pomoći svima 🙏🙏🙏
Nika5555 nadam se da će baš taj zadnji postupak upaliti. Gdje idete u postupke preko HZZO? Podsjeti me - je li samo kod muža problem, ili i ti imaš endometriozu?
Blink123 opisala točno razloge zašto sam prestala ići kod Lučingera, osim naravno nedostatnih financija nakon 3 stimulirana, više nisam mogla tolerirati da nema anestezije tijekom aspiracije. Svaki put je bilo užasno bolno (meni s endometriozom), uvijek sam dosta krvarila i imala gazu. Joža je okej, ali je to meni sve s rakijom prilično neozbiljno, da ne kažem neprofesionalno. No, uvijek ponavljam - svatko od nas je drukčiji, što ne paše meni nije pravilo, već samo moj osobni dojam. Da sam tamo ostvarila trudnoću hvalila bih ih na sva zvona (iako bih i onda te nedostatke upamtila), jer na kraju dana - gdje ostaneš trudna - to ti postane najbolja klinika na svijetu i zaboraviš sve drugo.
Babylove bolje je vještici da ne zajebava, nego da se nacrta sutra 😃
Mi smo kod Skvorca,muz los spermio,ja napunila 40,nemam jedan jajovod,sve drugo kod mene ok
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Pozdrav,samo da utvrdim gradivo curke iz Petrove,u sub.mi spada 2dc to znači da isto idem nema veze što me kači vikend,jel tako???? Tnx😘
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Tako je.. jedino je bed kad dođeš vikendom, kažu ti da dođeš u 7.00h, i onda se čeka sat-dva da se “skupi dovoljno žena” da mogu odjednom izvaditi svima krv. Prvo ženama rade uzv, pa to zapravo znači čekanje dok sve žene obave uzv i dobiju uputu da vade ili ne vade krv.
Super,hvala na objašnjenju znači "nema žurbe".
Što to znači da .... dobijemo uputu dali vadimo krv ili ne .... po ultrazvuku vide dali smo spremne za postupak?
🧒 sve ok. 1986
🤞💜🙏
Ali bed je što nikad ne znaš ima li taj dan cura za folikulometrije, pa se možeš zeznut ako zakasniš, tako da ja svaki put ipak dođem u 7.00..
Ahaaa to,okii da da i ja sam od onih bolje 5 min prije nego 5 min kasnije,puno ti hvala.
🧒 sve ok. 1986
🤞💜🙏
Pozdrav curke, nakon dugo razmišljanja danas sam napravila 2 bitna koraka, a to su da sam se pridružila forumu i nazvala ginekologicu i tražila uputnicu za humanu da krenem u realizaciju ... Situacija je kod mene slijedeća, 6 god u braku, 2 neuspjele trudnice u razmaku 3 god od kojih je posljednja bila prije godinu dana i od tada nema uspjeha. Naravno da doktori nisu radili nikakve pretrage jer 2 neuspjele trudnoće nisu razlog za paniku 😑🤦 sve danalaze koje sam radila, radila sam privatno a za one najbitnije me nisu htjeli primiti jer mi ni moja gin nije dala uputnice, ludilo. No nemamo više šta čekati nego se okrenuti drugim načinima i sada ćemo vidjeti šta i kako, a vaš vaš m da me malo uputite kako ide taj proces od početka. Ja sada veoma prve konzultacije i osjećam se kao da sam s Marsa pala, jer ne znam ništa. Ajme baš sam naštampala svrbi svašta, sorryte 🙈
Pozdrav svima, uskoro krecem u prvi postupak nakon 4 godine neplodnosti.
S obzirom da sam jos kao guska u magli i ne razumijem se najbolje u mpo molim iskusnije da mi pomognu. Danas na 7 dc imam 3 vodeca folikula 11 mm i nekoliko manjih na drugom jajniku. Sto ocekivati, spadam li u low respondere? Meni se cini da je to porazavajuce, u ranim sam 30ima. Citajuci forume i koliko neki dobiju jajnih stanica sam ocekivala da je neka norma 7 do 10.
Ima li sanse da ovi manji "narastu" ili se nista ne moze drasticno promijeniti, bojim se da od ova tri bude samo jedna ili cak nijedna jajna stanica i da niti ne dodem do transfera.
Ninika meni je tek na konzultacijama za mpo, doktor humane dao sto sve trebam izvaditi od hormona. On ce te upucivati, a socijalni ginekolog izdavati uputnice prema njegovom nalogu. Nakon sto prodes konzultacije ces od prve sljedece menstruacije vaditi hormone 3 dan ciklusa te 21 dan ciklusa, a partner spermiogram. Kada sve obavis ides opet u mpo doktora koji ce ti reci sto dalje, kreces li s postupkom ili sto treba srediti prije postupka ( npr.ako brisevi nisu dobri, neprohodni jajnici itd.) Kod mene je nazalost sve to islo sporo jer su sumnjali na polip pa sam izgubila nekoliko mjeseci, a onda me uhvatilo ljeto i godisnji.
@yvette hvala ti na odgovoru.☺️
U pon-uto bi trebala na konzultacije. Nadam se da neće biti nekih prevelikih problema. Skroz sam zbunjena i ne znam ni što ni kako, ali ok. Uputit će me i idemo korak po korak.
Držim ti fige da sve ide po planu. 🙏
Yvette kakvu stimulaciju imaš i gdje si i u kakvom postupku? Broj dobivenih folikula može ovisiti o mnogočemu (AIH, lijekovi, PCOS...) Budući da ti je ovo prvi postupak Dr. Ti je vjerojatno dao blažu stimulaciju kako ne bi došlo do hipera jer nije uvijek poželjno da ih bude 10 vec njih par u kojima je kvalitetna js. Folikuli u pravilu rastu i do 2mm dnevno tako da što se tog tiče nemaš brige.. stignu oni narasti.
Sretno i Nek od svih koje imaš bude po jedna mrva 😊
Ninika ispitaj sve svog doktora na konzultacijama, tako ćeš biti najsigurnija. Sretno!!!!
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Cure da li vam se kad dogodilo da nakon pikanja osjetite okus lijeka u ustima? 🥴
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Sortiraj odgovore
Najstariji