Malagarava cestitam od ❤ i nek bude sve školski🥰🥳
Babylove meni ti je moj MPO rekao, ako se stalno ide jednom te istom taktikom i pristupu lijecenja, a ne dolazi do rezultata, treba nesto promjemiti! Tako da zelim srecu sa promjenom🍀
Balonka preporucuju Lupocet i Efferalgan do 1000mg dnevno. Ne znam zasto vise to dvoje guraju jer je i Lekadol isto po sastavu paracetamol. Tako da se ja drzim te preporuke. I navijam za taj tračak nade!🍀🥰
Malagaravacestitam od ❤ i nek bude sve školski🥰🥳
Babylove meni ti je moj MPO rekao, ako se stalno ide jednom te istom taktikom i pristupu lijecenja, a ne dolazi do rezultata, treba nesto promjemiti! Tako da zelim srecu sa promjenom🍀
Balonka preporucuju Lupocet i Efferalgan do 1000mg dnevno. Ne znam zasto vise to dvoje guraju jer je i Lekadol isto po sastavu paracetamol. Tako da se ja drzim te preporuke. I navijam za taj tračak nade!🍀🥰
Hvala!
Cure jel bi ja mogla popiti kakav lekadol pošto me lagano zima trese (nije jako, al je neugodno), a još postoji tračak nade za trudnoću.
Mozes bilo koji paracetamol do 1000mg dnevno, svi ti Lekadoli, Lupoceti itd su paracetamoli drugog proizvodjaca/marke... samo procitaj sastav tog kojeg ti imas da nema u sebi ibuprofena, mada su meni objasnili da se i on smije u ranoj trudnoci, al moje misljenje je bolje ne.
Cure jel bi ja mogla popiti kakav lekadol pošto me lagano zima trese (nije jako, al je neugodno), a još postoji tračak nade za trudnoću.
Mozes bilo koji paracetamol do 1000mg dnevno, svi ti Lekadoli, Lupoceti itd su paracetamoli drugog proizvodjaca/marke… samo procitaj sastav tog kojeg ti imas da nema u sebi ibuprofena, mada su meni objasnili da se i on smije u ranoj trudnoci, al moje misljenje je bolje ne.
Ja popijem dječji lekadol i meni je dobro!
Hvala zene svima od srca. Sad samo da sve ide u najboljem redu. Veliko hvala.
Malagarava sve sam ti vec rekla😌
Babylove ja se isto slazem s curama da promjena uopce nije losa, cak i potrebna😊
Balonka hoces ponavljati mozda test ili cekas betu u sub? Ima tu simptomcica kod tebe🤞
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Ladyluu pa kako ovuliras pod estrofemom? Jesi ga pocela piti pocetkom ciklusa? Cudno. .
A opet ako ovuliras onda se transfer moze obaviti uz pracenje ovulacije osim ako nesto nije u redu. .
Pegi mi imamo takvu dijagnozu ali goru, dr je rekao u nasem slucaju da mozemo prirodno ako se dogodi cudo i da nam ne preostaje nista osim isci-a. Koliko dugo pokusavate? Bez obzira na godine ako vec neko vrijeme ne ide ja bi cekala pola godine i onda detaljnije krenila u sve to. Jesi vadila spolne hormone?
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Ladyluupa kako ovuliras pod estrofemom? Jesi ga pocela piti pocetkom ciklusa? Cudno. .
A opet ako ovuliras onda se transfer moze obaviti uz pracenje ovulacije osim ako nesto nije u redu. .
Pegi mi imamo takvu dijagnozu ali goru, dr je rekao u nasem slucaju da mozemo prirodno ako se dogodi cudo i da nam ne preostaje nista osim isci-a. Koliko dugo pokusavate? Bez obzira na godine ako vec neko vrijeme ne ide ja bi cekala pola godine i onda detaljnije krenila u sve to. Jesi vadila spolne hormone?
Jesam..na drugi dan ciklusa..pojma.nemam,u poned mi je kontrola i cisto sumnjam da ce se smanjiti ali nadam se cudu :)
Samo da.mi je bar znati kako ga smanjiiti,ikao se svi trude povecati progesteron 🙈🙄 inace svaku mjesec imam.ovulacije,kaze dokprt tvoji jajnici sako radeee,radee..ludilpoo
Babylove ja sam isto u prvoj stimulaciji billa na Gonalima, a u drugoj na Bemfoli i vrlo sam slično reagirala na oba. Nadam se da će ti ovi biti zadnji, pratimo se!
Ja danas idem po svoje, a od idućeg tjedna akcija!
Malagarava čestitam!
Balonka nadam se da ćeš nas (se) za koji dan iznenaditi
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Hvala Vam zene moje i zelim svu srecu svima.. u molitvama i mislima ste mi svakodnevno.. svima saljem zagrljaj i vibram na najjace za pluscine i ogromne bete ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji