Za maticnu mlijec zaboravila napisat da ja imam dobro iskustvo s time da sam uzimala mjesec dana i onda mjesec dana pauza prije postupka jer dize imunitet pa nije pozeljno odmah nakon maticne ici na transfer. Obicno kazu da treba pauza koliko se dugo uzimala. I da ja sam uzela 1 g dnevno tako da je meni vec to imalo ucinka na plodnost.
Babylove gonal je ajmo reci original, bemfola generik. Isti sastav. Ne brini. Ja sam bolje reagirala na gonal, netko bolje reagira na bemfolu. Ja sam jos i puregon koristila, on mi je bio dobitan, al odaziv skoro isti kao na gonal.
Da podijelim sa vama vijest. Nisam na ovoj temi pisala vec na drugoj pa neke zenice znaju. Ugl.ovaj mjesec bila u postupku. 12dt test pozitivan beta 200 a sad nakon dva dana 650 . Bio FET dvije blastice
Malagarava pa divno 🥰 čestitam od srca 🥳
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Da podijelim sa vama vijest. Nisam na ovoj temi pisala vec na drugoj pa neke zenice znaju. Ugl.ovaj mjesec bila u postupku. 12dt test pozitivan beta 200 a sad nakon dva dana 650 . Bio FET dvije blastice
Čestitam ❤️ gdje si bila kod kojeg dr
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Hvala zene. Marta ja sam u poliklinici Cito kod dr. Poljaka ali doktorica mi je bila ovaj postupak jer je doktor bio odsutan par dana
Cure heeelp...
Bila.sam na kontroli nakon 10.dana ispijanja estofema,2x2,endo je 11.5 aliii...progesteron je velik,0.87 granica meni 1.67 duplo..pa u poned kontrola..kako.ga smnajiti,bar do 1 :( ako ne smanjim.nista od tranafera
Pozdrav cure... ne znam na koju temu ovo napisati pa bih kod vas.. vjerojatno ce mi neka od vas znati reci nesto vise o ovome. Naime, saznali smo u 3.mj da se borimo sa oligoasthenozoosoermiom stupanj 1. (Rekao nam je doktor da nije tako strasan nalaz) a ja gledam po internetu i ne cini mi se da je tako kako doktor kaze. Moj ginekolog je rekao da nam daje jos godinu dana pokusavanja (posto smo mladi ja 24,suprug 26) a ako do trudnoce ne dode da on preporucuje IVF. Njegov doktor nije ni spomenio ivf niti jednu drugu metodu potpomognute oplodnje, nego je rekao da je to 1.stupanj i napisao mu ne znam ni ja koliko vitamina da pije. Onda smo otisli privatno i isto doktor nije spomenio nikakvu potpomognutu oplodnju, nego samo mladi ste, bit ce to i da pije sve te vitamine... sta rec... za sada uzima maticnu mlijec i popio je 3 bocice fertil upa, pa smo mislili ponoviti nalaz kad popije maticnu da vidimo jel se sta poboljsalo.
Vrijednosti vam sad ne znam tocno napisati koje su bile u nalazu, samo znam da je pisalo progresivno pokretnih 10% sporih 40% i nepokretnih 50%
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Sortiraj odgovore
Najstariji