Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    28. Kolovoz 2019. 13:38

Malagarava  cestikee od ❤🎉🎉🎉😘😍

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Balonka
    28. Kolovoz 2019. 13:58

Isabela nadam se da te tvoja intuicija prevarila i da je sve ok!

• Balonka
    28. Kolovoz 2019. 14:01

I mislim da je neko trebal danas ili jučer vaditi betu! ❔ Oprostite kaj ne pamtim, ali ovih dana nisam baš svoja! 😱😵

Grizli
    28. Kolovoz 2019. 14:10

Malagarava ajme bas mi je drago zbog tebe i ovog puta zelim da ti sve bude savršeno do samog kraja!

Vaki
    28. Kolovoz 2019. 14:14

ladyluu

Cure heeelp…
    Bila.sam na kontroli nakon 10.dana ispijanja estofema,2x2,endo je 11.5 aliii…progesteron je velik,0.87 granica meni 1.67 duplo..pa u poned kontrola..kako.ga smnajiti,bar do 1 :( ako ne smanjim.nista od tranafera

Joj, na žalost ne znam kako se smanjuje. Znam samo kako ga povećati. Mada mislim da se ne bi trebao smanjivati jer je progesteron bitan za održavanje trudnoće. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    28. Kolovoz 2019. 14:17

Peggy - možete i prirodno ostvariti trudnoću uz tu dijagnozu ako je kod tebe sve o. k, a on uz to još i pije vitamine. Ako vam je dugo čekati godinu dana onda za 6 mjeseci potražite drugo mišljenje, naravno ako ne ostvarite trudnoću za to vrijeme. 
    Malagara - čestitam ponovo i na ovoj temi. 🤗

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

peggy95
    28. Kolovoz 2019. 14:51

Vaki

Peggy - možete i prirodno ostvariti trudnoću uz tu dijagnozu ako je kod tebe sve o. k, a on uz to još i pije vitamine. Ako vam je dugo čekati godinu dana onda za 6 mjeseci potražite drugo mišljenje, naravno ako ne ostvarite trudnoću za to vrijeme.
    Malagara - čestitam ponovo i na ovoj temi. 🤗

Hvala na odgovoru Vaki 
    Ah ne znam bas, mislim da spermija ima nesto vise od 12milijuna, mislim da je to premalo, al dobro i doktor kaze dovoljan je jedan ~ 😅
    Ja imam policisticne jajnike ali su cisti sada uz terapiju koju pijem vec vise od godinu dana 😊 moram ih piti sve dok ne dode do trudnoce.
    Ovulacija je prisutna svaki mjesec i ginekolog mi je cak rekao da imam jako jake ovulacije. 
    Pokusavat cemo jos godinu dana pa kako bude, onda cemo vidit sta drugi doktori kazu. 

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

• Babylove
    28. Kolovoz 2019. 14:58

Hvala vam cure svima na odgovorima i podrsci i svemu... da ne opisem sad svakoj od vas posebno.. nisam jos krenula sa pikanjem tek u 9 mj krecem.. samo sam danas po ljekove isla... okej sam.. smirila sam sad i sa vasim savjetima i sama sa sobom.. stala sam i sama sebi rekla smiri se.. ti si pozitivna i optimisticna.. nema mjesta pesimizan... kao sto ste rekle promjena moze biti i dobra... pa vjerujem doktoru.. on zna sta radi... prepustam se doktorima i nasem dragom Bogu.. pa kako bude.. vjerujem u dobro i neka nam je sa srecom.. svima nama ❤❤ treba sada docekati sljedeci mj da krenemo.. sreca  pa je tu iza ugla 🙏🤞🤞🤞

• ladyluu
    28. Kolovoz 2019. 17:04

Vaki

ladyluu

Cure heeelp…
    Bila.sam na kontroli nakon 10.dana ispijanja estofema,2x2,endo je 11.5 aliii…progesteron je velik,0.87 granica meni 1.67 duplo..pa u poned kontrola..kako.ga smnajiti,bar do 1 :( ako ne smanjim.nista od tranafera

Joj, na žalost ne znam kako se smanjuje. Znam samo kako ga povećati. Mada mislim da se ne bi trebao smanjivati jer je progesteron bitan za održavanje trudnoće.

I ja sam tamo mislila..ali ja ovuliram a nebi trebala..pa valjda radi toga bi bilo dobro da je nizi,a ako dodje do trudnoce onda treba ici gore..jooj,otkad cekam ovaj transfer..bas sam tuzna :(

• Balonka
    28. Kolovoz 2019. 18:04

Cure jel bi ja mogla popiti kakav lekadol pošto me lagano zima trese (nije jako, al je neugodno), a još postoji tračak nade za trudnoću. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.