Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Balonka
    29. Kolovoz 2019. 09:05

Meto

Malagarava sve sam ti vec rekla😌
    Babyloveja se isto slazem s curama da promjena uopce nije losa, cak i potrebna😊
    Balonkahoces ponavljati mozda test ili cekas betu u sub? Ima tu simptomcica kod tebe🤞

Ne mogu raditi test. Previše me strah! 😱 Znam da sam blesava, ali ne mogu si pomoći. Budući da idem na betu u subotu, ak bude negativna, imam cijeli vikend za plakanje.

Marta...
    29. Kolovoz 2019. 09:28

Balonka

Meto

Malagarava sve sam ti vec rekla😌
    Babyloveja se isto slazem s curama da promjena uopce nije losa, cak i potrebna😊
    Balonkahoces ponavljati mozda test ili cekas betu u sub? Ima tu simptomcica kod tebe🤞

Ne mogu raditi test. Previše me strah! 😱 Znam da sam blesava, ali ne mogu si pomoći. Budući da idem na betu u subotu, ak bude negativna, imam cijeli vikend za plakanje.

Kako te kužim 😔 ja po cijele dane surfam i istražujem i analizira gdje bi mogla u koju kliniku kod kojeg dr e već sam luda a i moj muž sa mnom 🙈🙈ne mogu se usredotočiti na ništa na poslu jedvo odradim ono kaj treba samoincijativno ništa 😞imam sreću što mi nema šefa ali od idućeg tjedna me čeka kaos a uz to još i studiram sreća pa se nazire kraj 🙈. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

isabelagregorijan
    29. Kolovoz 2019. 13:56

Pozdrav! Znaci ja sam danas bila na ultrazvuku, pripremila se na najgore! I pazi šok, srceko nam kuca!!!! Sve je normalno! Odgovara i tjednima i sve. Jedino mi je rekel da je zumanjcana malo manja, al da nista zabrinjavajuce! Znaci, gestacijska je 9.2 mm, zumanjcana 3.4 mm, a embrij 3.3 mm. Kaj mislite jel to sve ok??? Kaj znaci ak je zumanjcana manja? I pitala ga za betu koja se nije uduplala zadnji put, u dva dana je s 800 narasla samo na 1050, pa je rekel dja je mozda greska bila u razrjedivanju, ili pretipkavjnju brojeva, ko zna. Kaj recimo moze bit istina jer da je bila 1500 il 1550 bila bi ok. A ak je beta bila pravilna u labu sad se bojim da ce nam srceko stat il kaj ja znam kaj. Nadam se da je bila greska. Jel to uopce moguce? 

[/url

• perla
    29. Kolovoz 2019. 14:16

Ne pišem baš često ovdje ali vas pratim, ovo moram komentirati, izabelagregorijan, 👋👋👋, tako mi je drago da je došlo do obrata situacije. A i taj lab ko god da je katastrofa ne smije se griješiti sa time. Želim ti sve naj naj. 

Marta...
    29. Kolovoz 2019. 14:28

isabelagregorijan

Pozdrav! Znaci ja sam danas bila na ultrazvuku, pripremila se na najgore! I pazi šok, srceko nam kuca!!!! Sve je normalno! Odgovara i tjednima i sve. Jedino mi je rekel da je zumanjcana malo manja, al da nista zabrinjavajuce! Znaci, gestacijska je 9.2 mm, zumanjcana 3.4 mm, a embrij 3.3 mm. Kaj mislite jel to sve ok??? Kaj znaci ak je zumanjcana manja? I pitala ga za betu koja se nije uduplala zadnji put, u dva dana je s 800 narasla samo na 1050, pa je rekel dja je mozda greska bila u razrjedivanju, ili pretipkavjnju brojeva, ko zna. Kaj recimo moze bit istina jer da je bila 1500 il 1550 bila bi ok. A ak je beta bila pravilna u labu sad se bojim da ce nam srceko stat il kaj ja znam kaj. Nadam se da je bila greska. Jel to uopce moguce?

Kako si ti mene razveselila ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️vjerujem da je sve uredu 😊 👏🤰

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

peggy95
    29. Kolovoz 2019. 14:58

Meto

Ladyluupa kako ovuliras pod estrofemom? Jesi ga pocela piti pocetkom ciklusa? Cudno. .
    A opet ako ovuliras onda se transfer moze obaviti uz pracenje ovulacije osim ako nesto nije u redu. .
    Pegi mi imamo takvu dijagnozu ali goru, dr je rekao u nasem slucaju da mozemo prirodno ako se dogodi cudo i da nam ne preostaje nista osim isci-a. Koliko dugo pokusavate? Bez obzira na godine ako vec neko vrijeme ne ide ja bi cekala pola godine i onda detaljnije krenila u sve to. Jesi vadila spolne hormone?

Godinu i koji mjesec pokusavamo.. ma vadila sam sve hormone i muz isto, sve ok..

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

Vaki
    29. Kolovoz 2019. 15:31

Isabela - rekla sam ti da se bezveze sekiraš prije ultrazvuka. Pusti sad te brojeve i mazi bušu. Bebica je tu i to je najbitnije. 🤗

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Samara
    29. Kolovoz 2019. 16:04

Isabela - čestitam ti, vjerovala sam da bude sve ok i da paničariš bezveze! Sad samo nemoj opet mislit da nešto ne bude ok jer se bezveze nerviraš. Sve bude dobro, vidiš da je to malo čudo iznenađenja

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• Luca87
    29. Kolovoz 2019. 16:16

Draga Isabela čestitam!   Tako mi je drago zbog tebe!

• Balonka
    29. Kolovoz 2019. 16:50

isabelagregorijan

A sad uživancija na najjače! Bebač stiže!!!! ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.