Evo radila danas test i ništa, ni traga. Mislim da se ja polako odjavljujem jer mi je dosta da je uvijek sve super, a nikad ništa. Vjerojatno nam nije suđeno.... Nadam da će te vi imati više sreće!!!!!!
Balonka draga zao mi je 🥺, al nemoj odustajati jos, danas ti je 8dnt trodnevnog, 7dnt je vrijeme kad se tek pocinje inplantirati, pa se jos ne luci dovoljna kolicina hcg. Pricekaj jos dan dva pa ponovi testic 🤗nemoj se jos predavat😘
Evo radila danas test i ništa, ni traga. Mislim da se ja polako odjavljujem jer mi je dosta da je uvijek sve super, a nikad ništa. Vjerojatno nam nije suđeno…. Nadam da će te vi imati više sreće!!!!!!
Znam kako otrcano zvuci ali stvarno je možda još prerano. Uzasno je teško, znam 😔 Šaljem ti zagrljaj.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Balonka nemoj draga tako brzo odustati. Znam da nasa intuicija je ponekad ispred i testa i bete i svega, al dobro ti Sklojka napisala ako si imala transfeer 3-dnevnog onda 10 dan bi mogla ocitat nesto sa kucnim testom. Drzim 🤞🤞🤞 da za dva dana vidis neku sjenku!
Balonka, draga daj se nemoj bedirati još je rano nemoj raditi testove prije 14 dana, mene je to izluđivalo svaki dan sam radila skoro i ono jedan dan se vidi drugi ne, 🙈, u budućnosti više neću tako prije 14.Koji ti je ovo postupak
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Evo radila danas test i ništa, ni traga. Mislim da se ja polako odjavljujem jer mi je dosta da je uvijek sve super, a nikad ništa. Vjerojatno nam nije suđeno…. Nadam da će te vi imati više sreće!!!!!!
koja ti je osjetljivost testa? jel 10 miu ili 25 miu? ako je 25, vjerojatno se neće ništa nazirati, ako je 10, poštoji šansa da oće, a velika je vjerojatnost da je rano...kakvi su bili zameci, osomostanični ili?
i uostalom, zaljepi nam sliku, možda ti ne vidiš nešto što bi mi iskusne tražiteljice crta vidle :)
nemoj se odjavljivati, jer ništa nije gotovo, još uvijek je rano
[/url
Hvala cure! Test je već u smeću! Bil je kinez. Nemam pojma koje je osjetljivosti. Bili su sedmostanićni. U sub budem vadila još betu. To mi je druga stimulacja i treći transfer. Ali mi se stanje na odnosu na prošlu stimulaciju pokvarilo. Lijevi jajnik 0 bodova. Ovo kaj je ostalo je doduše bilo super, ali to niš ne znači.
Balonka, sta to nije rano za betu,ako bude pozitivna bit ce dosta niska. Ako se odlucis raditi test za dan dva, molim te uzmi clearblue 30ak kn, al znas tocno, nemoras se misliti jel test ispravan, saljem zagrljaj, nemam rijeci utjehe, i dalje mislim da si prerano napravila testic 😘
Balonka, sta to nije rano za betu,ako bude pozitivna bit ce dosta niska. Ako se odlucis raditi test za dan dva, molim te uzmi clearblue 30ak kn, al znas tocno, nemoras se misliti jel test ispravan, saljem zagrljaj, nemam rijeci utjehe, i dalje mislim da si prerano napravila test
meni je geratherm uvijek bio i ostao najbolji test :) tako da svaka preporuka za geratherm ;)
[/url
Cure drage jeli koja ima iskustva sa Maticnom mljeci pocela sam je uzimati ima 5, 6 dana od Radosevica jedna kutijica mi je u frizideru a druge dvi u škrinji !
Ja uzimam 1g ujutro ispod jezika pustim malo da se otopi i onda progutam i!
Nego sam citala negdi da zene koje imaju problema da sa plodnoscu mogu i do 3g na dan nekako mi to pari previse ? Sta mislite vi?
Danas sam im posla upit pa bas me zanima sta ce reci!
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji