Balonka, sta to nije rano za betu,ako bude pozitivna bit ce dosta niska. Ako se odlucis raditi test za dan dva, molim te uzmi clearblue 30ak kn, al znas tocno, nemoras se misliti jel test ispravan, saljem zagrljaj, nemam rijeci utjehe, i dalje mislim da si prerano napravila testic 😘
Tak su mi napisali za betu! Oni tak rade, jest da je uglavnom mala, ali se vidi. Nadam se da si u pravu za preuranjeni test
Belaaa moja frendica pije 2g na dan, tako su joj rekli. Kao ako je sve ok onda 1g, a u slučaju nekih zdravstvenih poteškoća 2g.
Mene danas hormoni peru 100 na sat. Za sve mi se plače. A nervozna..... Još i neku malu temp dobila, al me zima trese. Ja inače znam pred mengu tako, ali danas je turbo....
Potpisujem za test geratherm meni nikad nije iznevjerio dok blueclear me prevario 3 puta!
Balonka povisena temp i zimica je pozitivan simptom inace. A o hormicima da ne pricamo! Moze sve biti to dobro, ne samo simptom dolaska M.
Mene danas hormoni peru 100 na sat. Za sve mi se plače. A nervozna….. Još i neku malu temp dobila, al me zima trese. Ja inače znam pred mengu tako, ali danas je turbo….
A joj baš mi je žao da su se simptomi već pojavili 🙈ja sam dobila strašne prišteve po licu kao nikad do sad vjerujem od stimulacije
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Zene pomoc.. panika panika panika.. sada sam dobila gonale 150.. uvijek sam bemfolu dobivala... strah.me kako cu reagirati na ovo.. zna li tko dali je velika razlika sastava.. neznam zasto sam se sada toliko uspanicila.... strah me je da nece nesto biti dobro.. a sve moje nade su polozene u ovaj postupak...opet onda bio je doktor koji sve zna i bas uljeva povjerenje... a nisam ga pitala zasto mijenjamo jer mi je samo dao papir sa ljekovima i otisao na aspiracije.. moze li me tko smiriti..
Babylove mozda je namjerno promijeni lijek, iako si dosad uvijek dobro reagirala, mozda misli da ce nesta drugo postic s gonalom. Ne sekiraj se draga, gonal je super i uvijek oni mogu jos nesto malo dodat il oduzet. Ja sam imala gonal, nisu folikuli pravilno bas rasli, dodao pergoveris i super napredovali. Tako da, ajmo bez panike, vjeruj liječniku (osobito ako si vec stekla dojam da ulijeva povjerenje), a na sljedećem pregledu pitaj zašto ti je promijenio ako ce ti biti lakše. Mozda bas ta razlika sto imas drugi lijek ti donese sreću. A mi sve ovdje držimo 🤞 da nam za 4 tjedna javiš veeeliku betu 😘❤️
I da gonal je cisti FSH, kao i bemfola, samo je gonal referentni lijek za bemfolu. Znaci mozemo rec da si dobila bolje 😉
Babylove mislim da dr zeli probat nesto drukcije da ovaj put uspijete. Nisu promjene lose znas, ponekad je to bas kljuc uspjeha. I to sto kaze Blacky uvijek moze mjenjat, dodavat i reagirat. za par dana si opet na folikulometriji pa pitaj i samo se opusti, pokusaj barem znam da je tesko jer nepoznanice u tome kod nas izazivaju histeriju al mozda bas je to to sto je do sad trebalo.
Marta moras biti jaka i nastaviti dalje znam tocno kako ti je prosla sam sve to imamo anjdele na nebu i sve ce jednom nam bit jasno tako je moralo biti doce i nase vrime i sreca samo treba ustrajati!
Balonka samo polako i smireno i ne trazit nikakve simptome i znakove sve je to pre rano samo se opustiti i nastojatise zaokupiti necim drugim!
Nikkita da i ja cu uzimati 2 za sad a mozda i povecat jer kazem mi jucer njihova predstavnica cule smo se da ni da 3 uzimam nece naskodit nit imat njuspojave kakve ali s obzirom da uzimam i novalac i q10 i magnezij da bi bilo dovoljnobza sad 2g
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji