Hvala curke divne ste, ❤️❤️❤️❤️ma u dubini duše i ja mislim da je tako moralo biti…a opet taj crv sumnje izjeda i neda mira. Sad jedvo čekam da mogu u novi postupak.
kad ćeš ponovno u novi postupak, kaj su ti rekli koliko moraš čekati?
Zbog godina (39)nećemo dugo čekati kaže dr da najduže 4 mj a sad kako će biti ne znam, bila sam pod punom stimulacijom vidjeti ćemo kad stigne menga kako će biti da li bude sve ok, dobro se osjećam i nadam se da je sve izišlo u petak imam pregled. Pa ću malo pitati da li trebam još nešto napraviti od pretraga, ići ću i kod svoje socijalne koja je krasna pa ću vidjeti kaj ona kaže. Kako si mi ti kad imaš pregled
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Marta zanemari price. Da je bilo sudjeno uspjelo bi. Nisi kopala kanale sigurno niti dizala 100 kg tereta niti skakala sa bungee. Ja sam dan nakon transfera slagala tepisno, stand za neki sajam, iduca 3 dana prestajala na sajmu 12h jela grickalice jer nisam stigla jesti nista pametnije i pila vodu. Doma bi bolazila prebijena od posla. I vidis da je uspjelo. Tako da nemoj krivit sebe. Ostala 4 transfera pazila se, cak 2 put i bas mirovala 4-5 dana nakon postupka, bila opsjednuta dta jedem, kad spavam ma uzas i nije uspjelo. Tako da kako nam se karte posloze draga nemoj da te zaloste price ljudi koji nisu upuceni i koji ti zele nabiti krivicu.
Humana u Ri još nema rasporeda za rujan, tek krajem tjedna će biti, za vas koje ste tamo da znate :-)
Draga Marta sigurno ti nisi kriva i točka. Nemoj niti pomišljati da jesi. Žene su u koncentracijskim logorima ostajale trudne i rađale zdravu dječicu. To je viša sila i kako nam Bog da. Ja sam sigurna da će ti sljedeći put biti uspješno i kako treba.
Marta draga, slažem se sa svime sto su cure napisale. Kakva ti da si odgovorna za to, glupost obična! To može izjaviti samo netko tko nema pojma ni o čemu. I inače me ljute te glupe paušalne izjave, čuj nekome reci da je možda mirovao da bi bilo sve ok 😤 Sljedeći postupak je tvoj dobitni, vidjet ćeš 😘
Balonka s nestrpljenjem iščekujemo tvoj plusic 🥰 I mi smo bili tako odlučili da nam je to zadnji postupak. I bio je 😍 Tebi od srca želim isto!
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Hvala Sandra na info! Znaci u ponedjeljak 2.9.ce biti opsesivno zvanje Rijeke. Spalit ce ona zena na telefon sta se javlja.
Marta zanemari price. Da je bilo sudjeno uspjelo bi. Nisi kopala kanale sigurno niti dizala 100 kg tereta niti skakala sa bungee. Ja sam dan nakon transfera slagala tepisno, stand za neki sajam, iduca 3 dana prestajala na sajmu 12h jela grickalice jer nisam stigla jesti nista pametnije i pila vodu. Doma bi bolazila prebijena od posla. I vidis da je uspjelo. Tako da nemoj krivit sebe. Ostala 4 transfera pazila se, cak 2 put i bas mirovala 4-5 dana nakon postupka, bila opsjednuta dta jedem, kad spavam ma uzas i nije uspjelo. Tako da kako nam se karte posloze draga nemoj da te zaloste price ljudi koji nisu upuceni i koji ti zele nabiti krivicu.
Hvala ti draga 😊 ❤️🤗
Draga Marta sigurno ti nisi kriva i točka. Nemoj niti pomišljati da jesi. Žene su u koncentracijskim logorima ostajale trudne i rađale zdravu dječicu. To je viša sila i kako nam Bog da. Ja sam sigurna da će ti sljedeći put biti uspješno i kako treba.
❤️🤗Hvala mila
Martadraga, slažem se sa svime sto su cure napisale. Kakva ti da si odgovorna za to, glupost obična! To može izjaviti samo netko tko nema pojma ni o čemu. I inače me ljute te glupe paušalne izjave, čuj nekome reci da je možda mirovao da bi bilo sve ok 😤 Sljedeći postupak je tvoj dobitni, vidjet ćeš 😘
Balonka s nestrpljenjem iščekujemo tvoj plusic 🥰 I mi smo bili tako odlučili da nam je to zadnji postupak. I bio je 😍 Tebi od srca želim isto!
❤️ ❤️ ❤️ 🤗
Marta - samo te zabrinula, nepotrebno! Nadam se da je samo neuka po tom pitanju i da nije promislila prije nego što je to izjavila.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji