Najrađe bi se plakala... Inače mi smo odlučili da nam je to zadnji postupak..
Balonka joooj joooj ti i tvoja nervoza 😱
Ma ja bas mislim sto si ti toliko nervozna i van sebe da ce ovaj postupak biti dobitan 🤗
Najrađe bi se plakala… Inače mi smo odlučili da nam je to zadnji postupak..
Balonka joooj joooj ti i tvoja nervoza 😱
Ma ja bas mislim sto si ti toliko nervozna i van sebe da ce ovaj postupak biti dobitan 🤗
😂a baš me pere. Na punkciji sam bila tolko nervozna da su me tak nadrogirali da sam odma zaspala. Nadam se da si u pravu. 😊
Cure moje, ja danas krenula raditi 🤦♂️ ispričala kolegici za spontani pa kaže da sam trebala srogo mirovati i nigdje ne putovati.. Sad mi je to takav teret na duši da se bojim da sam sama kriva da sam se preforsirala i da je zato došlo do spontanog, kaj vi mislite
Nema to veze, meni su dr rekli to. To sve je u Božjim rukama. Samo se mi uvijek mučimo i preispitujemo. Ja sam u 2. mj ostala doma, odmarala, umjereno mirovala, embriji odlićni pa ništa. Makar nam je teško priznati, ali Skoljka dobro veli, nije im bilo suđeni i bolje za nas da čim prije odu na nebo. Glavno da se niš teškog ne diže, a s druge strane mame trudnice nose svoju djecu koja su nekad i starija i teža pa mrve i dalje ostanu u buši.
Nikitta ja cu vas ispratiti, mene je tek u 10mj😊
U 3mj mi je bila stimulacija, a ovo je sad bio drugi ciklus iza spontanog. Ja bih da se moje tijelo odmah oporavi a proslo je svasta, jos je i dobro s cim se sve borilo🙃
Jel mislis da je mozda bolje napraviti histero nakon toliko postupaka koje si prosla, ili ako je endometrioza u mirovanju mozda i upali prirodnjak🤗 Ajoj, dilema🙈
Sto se tice kila, bome su moje moje pocele padati. Dobila sam kilu-dvije na pocetku a u Fetu zbog utrica i estrofema sam 7kg dobila (u 2mj koliko je trajalo to sve)🤦♀️
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Marta tocno znam kako si i sto osjecas. . Uzmi si vremena koliko god trebas, ja sam tek sad dobro iako se jos uvijek rasplacem ali ne zelim misliti sto bi bilo kad bi bilo. .
Imala sam faze jesam ja kriva zbog sto razloga onda sam shvatila da je Bozija volja i da je tako trebalo biti. Ne zelim razmisljati da sam trebala nesto poduzeti jer u biti sam bila pokrivena terapijom i u tim prvim tjednima ti nitko ne moze pomoci. Drzi se i placi kad ti se place, nemoj potiskivati emocije💖
Sad krecemo u novu borbu i posveti se sebi prvenstveno, puno zagrljaja ti saljem!
Balonka koliko je proslo od t, hoce neki testic pasti🤞 Sretno!
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Hvala curke divne ste, ❤️❤️❤️❤️ma u dubini duše i ja mislim da je tako moralo biti...a opet taj crv sumnje izjeda i neda mira. Sad jedvo čekam da mogu u novi postupak.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Meni je danas 7 dani trodnevnog embrija. Malo me strah (da malo, bilo bi dobro)☺.. Mislite da bi već mogla koji testić?
da nikita, prije sam bila pod nazivom vavica7625, ali jednostavno sam si zaboravila šifru jer nakon svega kaj mi se bilo dogodilo sam se makla od svuda. I sa fejsa i odavde i nisam htjela ništa čitati niti gledati, malo sam ispizdila tad...al šta ću, imam muža koji s menom prolazi kroz sve, ali opet je i lakše kad sam među vama.
Grizli, koje bi to čudo bilo da se pokaže ipak da je sve ok, ali nema šanse, osjećam to od prvog dana kad sam saznala, a i čitala sam svašta po netu i nisam našla apsolutno nikakvu pozitivu u vezi neduplanja bete. Ako se ne dupla, nije dobro. U mom slučaju je bilo čak i ako se dupla opet nije dobro, tak da ne znam, već je smiješno pomalo
[/url
Meni je danas 7 dani trodnevnog embrija. Malo me strah (da malo, bilo bi dobro)☺.. Mislite da bi već mogla koji testić?
ja sam radila prve testove 7 dnt trodnevnih embrija, al sa prvom mokraćom i pokazala mi se jedva vidjiva crtica, tak da savjetujem, ako danas nisi sa prvom mokraćom, pričekaj ujutro pa sutra napravi
[/url
Hvala curke divne ste, ❤️❤️❤️❤️ma u dubini duše i ja mislim da je tako moralo biti…a opet taj crv sumnje izjeda i neda mira. Sad jedvo čekam da mogu u novi postupak.
kad ćeš ponovno u novi postupak, kaj su ti rekli koliko moraš čekati?
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji