Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    26. Kolovoz 2019. 12:14

Najrađe bi se plakala... Inače mi smo odlučili da nam je to zadnji postupak..
    Balonka joooj joooj ti i tvoja nervoza 😱
    Ma ja bas mislim sto si ti toliko nervozna i van sebe da ce ovaj postupak biti dobitan 🤗

• Balonka
    26. Kolovoz 2019. 12:28

skoljka

Najrađe bi se plakala… Inače mi smo odlučili da nam je to zadnji postupak..
    Balonka joooj joooj ti i tvoja nervoza 😱
    Ma ja bas mislim sto si ti toliko nervozna i van sebe da ce ovaj postupak biti dobitan 🤗

😂a baš me pere. Na punkciji sam bila tolko nervozna da su me tak nadrogirali da sam odma zaspala. Nadam se da si u pravu. 😊

• Balonka
    26. Kolovoz 2019. 12:36

Marta...

Cure moje, ja danas krenula raditi 🤦‍♂️ ispričala kolegici za spontani pa kaže da sam trebala srogo mirovati i nigdje ne putovati.. Sad mi je to takav teret na duši da se bojim da sam sama kriva da sam se preforsirala i da je zato došlo do spontanog, kaj vi mislite

Nema to veze, meni su dr rekli to. To sve je u Božjim rukama. Samo se mi uvijek mučimo i preispitujemo. Ja sam u 2. mj ostala doma, odmarala, umjereno mirovala, embriji odlićni pa ništa. Makar nam je teško priznati, ali Skoljka dobro veli, nije im bilo suđeni i bolje za nas da čim prije odu na nebo. Glavno da se niš teškog ne diže, a s druge strane mame trudnice nose svoju djecu koja su nekad i starija i teža pa mrve i dalje ostanu u buši.  

Meto
    26. Kolovoz 2019. 12:40

Nikitta ja cu vas ispratiti, mene je tek u 10mj😊 
    U 3mj mi je bila stimulacija, a ovo je sad bio drugi ciklus iza spontanog. Ja bih da se moje tijelo odmah oporavi a proslo je svasta, jos je i dobro s cim se sve borilo🙃
    Jel mislis da je mozda bolje napraviti histero nakon toliko postupaka koje si prosla, ili ako je endometrioza u mirovanju mozda i upali prirodnjak🤗 Ajoj, dilema🙈
    Sto se tice kila, bome su moje moje pocele padati.  Dobila sam kilu-dvije na pocetku a u Fetu zbog utrica i estrofema sam 7kg dobila (u 2mj koliko je trajalo to sve)🤦‍♀️ 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto
    26. Kolovoz 2019. 12:49

Marta tocno znam kako si i sto osjecas. . Uzmi si vremena koliko god trebas, ja sam tek sad dobro iako se jos uvijek rasplacem ali ne zelim misliti sto bi bilo kad bi bilo. . 
    Imala sam faze jesam ja kriva zbog sto razloga onda sam shvatila da je Bozija volja i da je tako trebalo biti. Ne zelim razmisljati da sam trebala nesto poduzeti jer u biti sam bila pokrivena terapijom i u tim prvim tjednima ti nitko ne moze pomoci. Drzi se i placi kad ti se place, nemoj potiskivati emocije💖 
    Sad krecemo u novu borbu i posveti se sebi prvenstveno, puno zagrljaja ti saljem!
    Balonka koliko je proslo od t, hoce neki testic pasti🤞 Sretno!

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Marta...
    26. Kolovoz 2019. 13:03

Hvala curke divne ste, ❤️❤️❤️❤️ma u dubini duše i ja mislim da je tako moralo biti...a opet taj crv sumnje izjeda i neda mira. Sad jedvo čekam da mogu u novi postupak. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Balonka
    26. Kolovoz 2019. 13:04

Meni je danas 7 dani trodnevnog embrija. Malo me strah (da malo, bilo bi dobro)☺.. Mislite da bi već mogla koji testić?

isabelagregorijan
    26. Kolovoz 2019. 13:13

da nikita, prije sam bila pod nazivom vavica7625, ali jednostavno sam si zaboravila šifru jer nakon svega kaj mi se bilo dogodilo sam se makla od svuda. I sa fejsa i odavde i nisam htjela ništa čitati niti gledati, malo sam ispizdila tad...al šta ću, imam muža koji s menom prolazi kroz sve, ali opet je i lakše kad sam među vama.
    Grizli, koje bi to čudo bilo da se pokaže ipak da je sve ok, ali nema šanse, osjećam to od prvog dana kad sam saznala, a i čitala sam svašta po netu i nisam našla apsolutno nikakvu pozitivu u vezi neduplanja bete. Ako se ne dupla, nije dobro. U mom slučaju je bilo čak i ako se dupla opet nije dobro, tak da ne znam, već je smiješno pomalo 

[/url

isabelagregorijan
    26. Kolovoz 2019. 13:14

Balonka

Meni je danas 7 dani trodnevnog embrija. Malo me strah (da malo, bilo bi dobro)☺.. Mislite da bi već mogla koji testić?

ja sam radila prve testove 7 dnt trodnevnih embrija, al sa prvom mokraćom i pokazala mi se jedva vidjiva crtica, tak da savjetujem, ako danas nisi sa prvom mokraćom, pričekaj ujutro pa sutra napravi 

[/url

isabelagregorijan
    26. Kolovoz 2019. 13:14

Marta...

Hvala curke divne ste, ❤️❤️❤️❤️ma u dubini duše i ja mislim da je tako moralo biti…a opet taj crv sumnje izjeda i neda mira. Sad jedvo čekam da mogu u novi postupak.

kad ćeš ponovno u novi postupak, kaj su ti rekli koliko moraš čekati? 

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.