Ništa mi nisu rekli da posebno mirujem 🤷🏻♀️ Jer sve kao super! Zato to meni ništa nije jasno! Otkud onda ta krv dolazi. Samo kao bez brige, sve je u redu. Da mirujem umjereno, ništa mi nisu rekli da ležim i to.
Ajme mogu mislit kako ti je bilo…🤯
Tako je kod mene bilo, stalno nesto do cca 11tt, ne vidi se uzrok ni krvarenja ni smeđarenja, da bi mi na zadnjem uzv sa 13+3 vidio se ostatak "sasusenog" hematoma. Tako da ti preventivno miruj. Bit ce sve ok🥰🥰🥰
Uzasno je teško smiriti se i biti pozitivan 😔 Mirovat ću, nego sto! Jesi li ti imala kakve bolove uz ta krvarenja?
Samo sam jednom imala izrazitu bol u podrucju maternice vezano uz svjeze krvarenje, svo ostalo vrijeme vezano uz bolove i krvarenja skroz nepovezano...
Znam da si u panici i strahu, meni su u jednom trenutku od straha popadale tablete iz ruku, al ti si sad bila kod dr.i sve je ok, tak da samo mirno sad do kontrole...drzi nam se! 🥰🤗😘
U 5mj smo kod Lucingera imali ivf postupak koji nije uspio i imamo smrzlice.Ono sto me zanima je koliko smrzlici mogu najdulje biti kod njega na cuvanju a da se ne mora nista platiti.Jer neznam kad cemo ici na fet.
Mislim da se svake godine naplaćuje čuvanje za narednu godinu.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Nikitta maknut cemo se sve mi sa ovog foruma kad tad.. kojim redom vidjet cemo... ali nije ni bitno... vazno da ne odustajemo i imamo vjere 🤞🤞
Pisali ste o simptomima M i kilama... ja sam vec pisala kako se i meni evo tek sad nakon 6 mj ciklus vratio u normalu.. i svoje klasicne simptome M sam pocela opet imati.... (bolne grudi i ostalo).. sto se tice kila ja sam svaki postupak dobila po 3 kile.. nisam uvijek uspjela sve skinuti od postupka do postupka sto god da sam pokusala... sto je rezultiralo time da sam sa 60 kg sa koliko sam krenula u prvi postupak u 5 mj prosle godine, dosla na 66 kg sa ovim zadnjim postupkom i dugo nisam uspjela nista skinut stalno sam varirala na 65 66.. i sad evo napokon sam dosla na 64 63 i stoji tako vec 1 mj i nece i nece dolje... i najvise da oko struka se nahvatalo... nadam se da cu bar jos 2 skinut za ova 3 tj do novog postupka... iako ako nebude islo nebude..ne zelim se zamarat i stresirat ako ne treba.. zelim biti opustena da za lostupak tijelo bude smireno, opusteno i spremno sa mrvu ili mrvice.. a kakva ja budem budem.. to cu rijesavat nakon 9 mj 😂
Cure mene je danas poćela loviti panika. Čas imam osjećaj da sve bude dobro, a onda u sekundi me preplave crne misli. Jučer sam imala i dvoje goste i stalno nešto kuhala. Mislila kak će me to opustiti, a samo me panika držala. Sad si mislim da sam pretjerala. Najrađe bi se plakala... Inače mi smo odlučili da nam je to zadnji postupak...
Lilypie nadam se da ćeš se uspjeti opustiti i dalje uživati u trudnoći. Znam jednu trudnicu koja je isto imala slicna krvarenja, a bilo je sve dobro. Tak joj je reklo 5 gin.. Onda je otisla u Petrovu i rekli su joj da su to zapravo bili blizanci, ali jedan je stao s razvojem i od tud ta krvarenja. Od onda se pika heparinom i nema vise krvarenja.
Prvo, čestitiam svima na otkucajima, glisticama u bušeku i svim dobrim vijestima :)
Ja sad samo čekam četvrtak da vidim što će biti, jer je zanimljivo da niti imam bolove niti krvarenja, ali testovi i dalje nisu onako tamni kako bi trebali biti, pa vjerujem da ili polako pada ili ne znam. Cicke su mi osjetljive još uvijek, navečer imam menstrualne bolove i mislim si kako ću svaki čas proocuriti, a o kičmi da ne govorim.
NIkita, i ja sam tu dosta dugo, samo sam prije bila pod drugim nazivom, ali se nemrem sjetit lozinke Uglavnom, i dok sam fejs imala i tu, uvijek sam ja ostajala dok su sve otišle na trudnice
Meto, i ja se nadam da će se konačno naći uzrok, jer dosad sam si i ja mislila, ma možda je samo loša sreća, ali sada više ništa ne prepuštam slučaju.
imam jedno pitanje i ja kaj se kila tiče. Ja sam 165 i imam 50 kila, s obzirom da sam prilično ravna izgledam dosta mršavo, ali u biti nisam kaj ne? ima dosta da se beba primi? nemre to bit razlog kaj ne?
[/url
Prvo, čestitiam svima na otkucajima, glisticama u bušeku i svim dobrim vijestima :)
Ja sad samo čekam četvrtak da vidim što će biti, jer je zanimljivo da niti imam bolove niti krvarenja, ali testovi i dalje nisu onako tamni kako bi trebali biti, pa vjerujem da ili polako pada ili ne znam. Cicke su mi osjetljive još uvijek, navečer imam menstrualne bolove i mislim si kako ću svaki čas proocuriti, a o kičmi da ne govorim.
NIkita, i ja sam tu dosta dugo, samo sam prije bila pod drugim nazivom, ali se nemrem sjetit lozinke Uglavnom, i dok sam fejs imala i tu, uvijek sam ja ostajala dok su sve otišle na trudnice
Meto, i ja se nadam da će se konačno naći uzrok, jer dosad sam si i ja mislila, ma možda je samo loša sreća, ali sada više ništa ne prepuštam slučaju.
imam jedno pitanje i ja kaj se kila tiče. Ja sam 165 i imam 50 kila, s obzirom da sam prilično ravna izgledam dosta mršavo, ali u biti nisam kaj ne? ima dosta da se beba primi? nemre to bit razlog kaj ne?
Mislim da ti koja kila nebi škodila kao ni meni,ali nisi mršava. Ja sam 163 cm i već godinama imam 50kg. Sad sam čak imala 49 oko transfera i nikad mi ni jedan doktor nije rekao da sam premršava. Ako si zdrava kile nisu toliko bitne, glavno da se ti osjećaš dobro i spremno prije postupka
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Cureee moje drage nije me dugo bilo imala sam nekih problema zdrastvenih drugi pa posa i ead jeenostavno nisam stigla! Falule ste mi sve koje znam vec a i sve nove dobro dosle nadam se da je bilo dosta testica i pozitivnih beta 🤗
Ja sam malo odmorila jer je u Splitu pauza tek sam nekidan bila za dogovor za 9 sad sam na tabletama prirodni oni Farmas , trebam dobit 5.9 brzo a ako to ne uspije u 10 misec me stavila na stimulirani!
Kako moje trudnice Grizli i sve ostale?
Svima saljem velike pozdrave ! Sad cu nastojat popratiit sve 🤗
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Lilypie nadam se da si dobro danas.
Isabela joj bas se nadam happy endu ipak u cetvrtak! 🤞Znam da je tesko vjerovati u njega al gle cuda se dogadjaju!
Lemon meni su rekli da je sve ok dok po BMI nije ispod 18.5 i niti preko 24 ja mislim. Tako da sve izmedju je idealna tezina. Naravno moras ukljuciti i aktivnost npr. ako ti je BMI 19 a jako si aktivna to nije dobro, trebala bi dignut kg. U svakom slucaju gubitak trudnoce i kilaza su u nekoj korelaciji samo kad je rijec o podhranjenosti ili izrazitoj pretilosti.
Belaa drago mi je da si se javila i 🤞🤞🤞🤞 za 9 mj! Zelim ti puno uspjeha. Ja sam super posebno zadnjih par dana, jedinu muku mi stvaraju injekcije fragmina al svo zlo u tome.
Cure moje, ja danas krenula raditi 🤦♂️ ispričala kolegici za spontani pa kaže da sam trebala srogo mirovati i nigdje ne putovati.. Sad mi je to takav teret na duši da se bojim da sam sama kriva da sam se preforsirala i da je zato došlo do spontanog, kaj vi mislite
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Cure moje, ja danas krenula raditi 🤦♂️ ispričala kolegici za spontani pa kaže da sam trebala srogo mirovati i nigdje ne putovati.. Sad mi je to takav teret na duši da se bojim da sam sama kriva da sam se preforsirala i da je zato došlo do spontanog, kaj vi mislite
Neznam sta druge cure misle, ali ja se sa tim ne slazem. Ako je embrio bio dobar, ako se pravilno razvijao, ako se dobro primio., mogla si ti dubiti i na glavi ne bi doslo do spontanog. Ako si bila previse aktivna moglo je eventualno doci do kakvog krcuckanja, smedjarenja kao kod menw Lilypie i drugih zbog pucanja zilica, ali da dodje do spontanog zato sto si bila na moru, plivala, putovala u autu to su za mene babske price i nemoj sebi nabijati krivnju. Ja sam sebi davno rekla ako se plod ne razvija kako spada bolje u ranijim tjednima da dodje do spontanog nego nakon tri mjeseca kad mislis da je sve super i da se vise nista nemoze desiti. Ne razmisljaj o tome na takav nacin i budi realna pusti se baba sto vole pametovati 😘🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji