Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilypie
    25. Kolovoz 2019. 12:19

Ništa mi nisu rekli da posebno mirujem 🤷🏻‍♀️ Jer sve kao super! Zato to meni ništa nije jasno! Otkud onda ta krv dolazi. Samo kao bez brige, sve je u redu. Da mirujem umjereno, ništa mi nisu rekli da ležim i to.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

hejbaburibu
    25. Kolovoz 2019. 12:27

Marta i Luca87 hvala vam na odgovoru! 😘😘
    Nadam se da će se zub brzo riješiti pa da mogu u miru u postupak.

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

Vaki
    25. Kolovoz 2019. 12:59

Nikitta - ja ti uvijek dobijem 2 kg u svakom postupku i onda to s mengom ode. Baš mi je sad u dobitnom ciklusu doktor računao indeks tjelesne mase i rekao da sam na donjoj granici i neka se malo udebljam. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• MilMil
    25. Kolovoz 2019. 13:03

Grizli

Lilypie uf koja drama kod tebe bas bas. Drzim fige da bude sve super i da vise nemas takve izljeve. 🤞 Cuvaj se! Jesu te stavili na mirovanje mozda?
    Milmil meni neki dan odgovorila Sandra da je cula da pocinju raditi sutra.

Taman. Hvala puno😘

Grizli
    25. Kolovoz 2019. 13:08

Nikita ja nikad ne dobivam na kilama bas tesko. U postupcima nikad nis dobila, a u mjesec dana prije FET-a nekako navukla bila 2kg viska (zderali ko prasci po razno raznim festama vecina hrpa slatkog). Zatrudnila i u prvih 9 tjedana izgubila 7 kg i sad tesko mi vratit se uopce na pocetne kile. Tako da ne zamaraj se s kilama ako inace nemas visak kg. Mozda bas to treba tijelu da uspije. Meni je muz rekao da se beba uhvatila kad je napokon imala slaufic na trbuhu. 

Grizli
    25. Kolovoz 2019. 13:09

Ispravak ne 2kg viska nego vise nego sto sam ikad imala. 

Marta...
    25. Kolovoz 2019. 15:53

Joj cure moja, ja imam dosta viška i do postupka moram skinuti barem 10, dr kaže da ne čekamo dugo već da krenemo u novi postupak u 12 mj a bila sam na punoj stimulaciji 😔. Mislila sam na Keto ali se bojim da ne sredim organizam pa da nebi bilo još gore, opet se vraćem trčanju i malo sam gledala program od Marija Mlinarića možda po tom. A slatko sam jela ko termit a u postupku ništa uopće mi se nije jelo,a sad bi opet  😔. Joj s tim kilama stalna borba 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• thinkpink1
    25. Kolovoz 2019. 16:22

Lilypie

Ništa mi nisu rekli da posebno mirujem 🤷🏻‍♀️ Jer sve kao super! Zato to meni ništa nije jasno! Otkud onda ta krv dolazi. Samo kao bez brige, sve je u redu. Da mirujem umjereno, ništa mi nisu rekli da ležim i to.

Ajme mogu mislit kako ti je bilo...🤯
    Tako je kod mene bilo, stalno nesto do cca 11tt, ne vidi se uzrok ni krvarenja ni smeđarenja, da bi mi na zadnjem uzv sa 13+3 vidio se ostatak "sasusenog" hematoma. Tako da ti preventivno miruj. Bit ce sve ok🥰🥰🥰

Lilypie
    25. Kolovoz 2019. 18:19

thinkpink1

Lilypie

Ajme mogu mislit kako ti je bilo…🤯
    Tako je kod mene bilo, stalno nesto do cca 11tt, ne vidi se uzrok ni krvarenja ni smeđarenja, da bi mi na zadnjem uzv sa 13+3 vidio se ostatak "sasusenog" hematoma. Tako da ti preventivno miruj. Bit ce sve ok🥰🥰🥰

Uzasno je teško smiriti se i biti pozitivan 😔 Mirovat ću, nego sto! Jesi li ti imala kakve bolove uz ta krvarenja?

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

TinaZgb
    25. Kolovoz 2019. 18:51

U 5mj smo kod Lucingera imali ivf postupak koji nije uspio i imamo smrzlice.Ono sto me zanima je koliko smrzlici mogu najdulje biti kod njega na cuvanju a da se ne mora nista platiti.Jer neznam kad cemo ici na fet. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.