Lilypie i Vaki kako je lijepo citati vaše postove. Bas ste me razniježile ❤️❤️❤️ i onda jos Grizli napise o balončićima u trbuhu...😍 ja si sve to zamišljam i nekako sam bas optimistična za sve nas ovdje koje idemo u nove borbe. Ovaj forum je stvarno čarobno mjesto. Imam osjećaj da vas sve stvarno poznajem. ❤️😘😍
Eeee da, mene grudi počele boljeti prije menge, znaci proslo je 6 mjeseci od stimulacije i tek sad imam normalne simptome PMS-a. Kazem ja mm sinoc sva sretna: eeeej znas sta ima novo? On onako: Sto?; rek’o: Bole me sise! Oplak’o je od smijeha vjerojatno misleći da sam pukla ko kokica 😂
Ženice moje, ja sam isto mislila da ću se zadnja maknut na temu trudnica. Dugo je trebalo, ali ipak idem korak po korak. Čekat ću da i vas odpratim na temu trudnica, s vama se veselim rujnu.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Isabela jako mi je zao. Grozno je sto se nezz uzroci, potnajem zenu koja je nedavno dobila ivf bebe iz 5/6 puta, a prije imala tri kiretaze pa je tek nakon tolko vremena ustanovljena neka bakterija koja je jela plod i kada je to izlijecila rodila je dvije cure☺️
Vjerujem da ces ubrzo doci do svog cilja i da ce se otkriti gdje je problem. 🤞😗
Bjanka zao mi je sto si prosla kroz sve to, ali to je zivot. Sad se polako otvaraju vrata po vrata, sve cemo doci do svog cilja🤗
Lilypie, Vaki bravoo za ❤️😍😍😍
Nikitta tko god bio poslijednji vjerujem da cemo sve biti tu za podrsku i takodjer imam isto osjecanje kao da se poznajemo i ovo tipkanje mi dodje kao da sam sa prijateljima na kavici☺️
Uzela sam si par dana malo da se opustim i mislim da sam snizila razinu stresa ali me stalno hvataju leptirici u trbuhu na spomen postupka, pogotovo kad od ponedjeljka krecem vaditi pretrage .
Ja sam sad ovu mengu dobila bez ijednog simptoma da dolazi a prije me grudi ubijale, a zato sam nastavila osjecati ovulaciju i dalje a nemam bas iscjetka🤦♀️
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Kod mene sinoć opet drama! Bili u gostima i odem u kupaonicu kad imam sto i vidjeti. Pola dnevnog uloška u krvi. I to je nekad iscurilo da ja nisam ni osjetila. Obrišem se i nema vise. Zamalo da se nisam onesvijestila. Trci opet u Petrovu. S bebama je sve u redu i opet nema objašnjenja zašto se to dogodilo. Doktorica je bila jako ljubazna i objašnjavala je da se to zna dogoditi od rastezanja valjda ili nešto slično. Vratila mi je utrice na punu dozu 3x2 jer smo bili prepolovili dozu na 3x1. Drugo ništa!
Tlak mi je bio skočio u nebesa. Oboje smo se paralizirali od straha 😢
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Drage moje, pomoć!
Početkom rujna trebala bi u postupak međutim upalio mi se zub i vjerojatno ću moorati uzimati antibiotik... Može li se nakon kure antibiotika krenuti u postupak?
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Drage moje, pomoć!
Početkom rujna trebala bi u postupak međutim upalio mi se zub i vjerojatno ću moorati uzimati antibiotik… Može li se nakon kure antibiotika krenuti u postupak?
Mislim da može ja sam pila zbog streptokoka i odmah išla u postupak. Sretno draga 😘
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Drage moje, pomoć!
Početkom rujna trebala bi u postupak međutim upalio mi se zub i vjerojatno ću moorati uzimati antibiotik… Može li se nakon kure antibiotika krenuti u postupak?
Može, ne brini. Trenutno ti je veća šteta da ti upala vrluda po glavi, ali riješi obavezno taj zub do kraja, da ti se nebi dogodilo da ti se u trudnoći opet upali, a onda antibiotik koji bi dobila u trudnoći je slab, bolilo bi te, a i nebi smila popiti ibuprofene. Puno muke zbog ničeg. Riješi sve zube prije trudnoće. Lokalnu anesteziju možeš uzeti.Sretno
Kod mene sinoć opet drama! Bili u gostima i odem u kupaonicu kad imam sto i vidjeti. Pola dnevnog uloška u krvi. I to je nekad iscurilo da ja nisam ni osjetila. Obrišem se i nema vise. Zamalo da se nisam onesvijestila. Trci opet u Petrovu. S bebama je sve u redu i opet nema objašnjenja zašto se to dogodilo. Doktorica je bila jako ljubazna i objašnjavala je da se to zna dogoditi od rastezanja valjda ili nešto slično. Vratila mi je utrice na punu dozu 3x2 jer smo bili prepolovili dozu na 3x1. Drugo ništa!
Tlak mi je bio skočio u nebesa. Oboje smo se paralizirali od straha 😢
A draga moja baš mi je žao, Bogu hvala da je sad sve dobro u kojem si ti tjednu
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Pozdrav curke. Da li koja zna mozda jesu li poceli raditi u Rijeci na humanoj ili je jos godisnji. Zvala sam al nejavlja mi se nitko😏
Lilypie uf koja drama kod tebe bas bas. Drzim fige da bude sve super i da vise nemas takve izljeve. 🤞 Cuvaj se! Jesu te stavili na mirovanje mozda?
Milmil meni neki dan odgovorila Sandra da je cula da pocinju raditi sutra.
Sortiraj odgovore
Najstariji