SmileA zao mi je zbog tvog iskustva i gubitka! Prvo da li si nakon feta imala jos kakvu terapiju osim progesterona? Jesi radila testove za trombofliju? Koja ste krvna grupa? Torch, imuno pretrage, histeroskopija, kariogrami... Im dosta toga sad je pitanje smao sto ste prije obavili.

Cure, samo savjet, po mom izračunu danas mi je 23 dpo i danas beta mi je 799
vadila sam prvu 12.8. bila je 46
druga je bila 14.8. - 129
treća 19.8. - 799
jel se to vama ipak nekako čini nisko???

[/url
Isabelagregorijan opet ja kraj kalkulatora, priroda posla, beta ti se uredno dupla, znaci da je ok. Nemoj se stresirat ženo i uživaj! 😘
Ifka nema na cemu. Ja sam nakon razgovora sa socijalnom radnicom na Vuk Vrhovcu istu dilemu kao ti imala i razmisljala ici u prirodni postupak. Na kraju sam 3x isla u stimulaciju i nikada nijedan viska embrij. Nikada. Spermije smo punkcijom dobivali. Ja vam zelim svi srecu da nadjete spermije, da si poslozite u glavi sve i da dobijete bebicu.
Hvala ❤️❤️❤️
Nove cure dobro došle i čim prije nas napustile... a kako je ovaj forum postao jedno sretno mjesto sa velikim brojem ostvarenih trudnoća, nadam se da ga sve napuštamo do kraja godine 🤞
Hani pa kako si nam statisticarko? A bas si me nasmijala 😘😂
Curke koje ste na VV jel koja bila u posljednje vrijeme gore? Ja danas zovem u vezi narudžbe jer su mi tako rekli u 7 mj i veli sestra da zovem u petak ili ponedjeljak da su još radovi i da će mi onda znat reči dal će naručivat. Malo me to začudilo jer su kao radovi trebali bito gotovi i čekala se dozvola ministarstva. Nadam se samo da bude proradilo sve u 9 mj kad trebam na go i u postupak
Danas sam bila na transferu. 1 se slabo razvija (samo 2 stanice) i od njega se odustalo, a 2 su vraćena. Veli embriolog da bi im ocjene bile 5 i -5! Sad čekamo 31.8.!
Danas sam bila na transferu. 1 se slabo razvija (samo 2 stanice) i od njega se odustalo, a 2 su vraćena. Veli embriolog da bi im ocjene bile 5 i -5! Sad čekamo 31.8.!
Sretno draga 🥰 sad čekamo pluscinu 🤞🍀
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Ma super 😍, ta dva ima da budu dva mamina ponosa 🥰, zelim pravi plus i lijepu betu 🥰

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji