Cure, samo savjet, po mom izračunu danas mi je 23 dpo i danas beta mi je 799
vadila sam prvu 12.8. bila je 46
druga je bila 14.8. - 129
treća 19.8. - 799
jel se to vama ipak nekako čini nisko???
[/url
Isabelagregorijan opet ja kraj kalkulatora, priroda posla, beta ti se uredno dupla, znaci da je ok. Nemoj se stresirat ženo i uživaj! 😘
Ifka nema na cemu. Ja sam nakon razgovora sa socijalnom radnicom na Vuk Vrhovcu istu dilemu kao ti imala i razmisljala ici u prirodni postupak. Na kraju sam 3x isla u stimulaciju i nikada nijedan viska embrij. Nikada. Spermije smo punkcijom dobivali. Ja vam zelim svi srecu da nadjete spermije, da si poslozite u glavi sve i da dobijete bebicu.
Hvala ❤️❤️❤️
Nove cure dobro došle i čim prije nas napustile... a kako je ovaj forum postao jedno sretno mjesto sa velikim brojem ostvarenih trudnoća, nadam se da ga sve napuštamo do kraja godine 🤞
Hani pa kako si nam statisticarko? A bas si me nasmijala 😘😂
Curke koje ste na VV jel koja bila u posljednje vrijeme gore? Ja danas zovem u vezi narudžbe jer su mi tako rekli u 7 mj i veli sestra da zovem u petak ili ponedjeljak da su još radovi i da će mi onda znat reči dal će naručivat. Malo me to začudilo jer su kao radovi trebali bito gotovi i čekala se dozvola ministarstva. Nadam se samo da bude proradilo sve u 9 mj kad trebam na go i u postupak
Danas sam bila na transferu. 1 se slabo razvija (samo 2 stanice) i od njega se odustalo, a 2 su vraćena. Veli embriolog da bi im ocjene bile 5 i -5! Sad čekamo 31.8.!
Danas sam bila na transferu. 1 se slabo razvija (samo 2 stanice) i od njega se odustalo, a 2 su vraćena. Veli embriolog da bi im ocjene bile 5 i -5! Sad čekamo 31.8.!
Sretno draga 🥰 sad čekamo pluscinu 🤞🍀
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Ma super 😍, ta dva ima da budu dva mamina ponosa 🥰, zelim pravi plus i lijepu betu 🥰
Draga Balonka, držim 🤞 da bude ➕ i da sve bude savršeno do kraja to ti svim ❤️želim. Kako si kako se osjećaš danas, gdje si radila.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji