Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    isabelagregorijan
    19. Kolovoz 2019. 11:27

Cure, samo savjet, po mom izračunu danas mi je 23 dpo i danas beta mi je 799

vadila sam prvu 12.8. bila je 46
    druga je bila 14.8. - 129
    treća 19.8. - 799
    jel se to vama ipak nekako čini nisko??? 

[/url

• Blacky89
    19. Kolovoz 2019. 12:00

Isabelagregorijan opet ja kraj kalkulatora, priroda posla, beta ti se uredno dupla, znaci da je ok. Nemoj se stresirat ženo i uživaj! 😘

• ifka
    19. Kolovoz 2019. 12:01

Kengurica

Ifka nema na cemu. Ja sam nakon razgovora sa socijalnom radnicom na Vuk Vrhovcu istu dilemu kao ti imala i razmisljala ici u prirodni postupak. Na kraju sam 3x isla u stimulaciju i nikada nijedan viska embrij. Nikada. Spermije smo punkcijom dobivali. Ja vam zelim svi srecu da nadjete spermije, da si poslozite u glavi sve i da dobijete bebicu.

Hvala ❤️❤️❤️

• Blacky89
    19. Kolovoz 2019. 12:02

Nove cure dobro došle i čim prije nas napustile... a kako je ovaj forum postao jedno sretno mjesto sa velikim brojem ostvarenih trudnoća, nadam se da ga sve napuštamo do kraja godine 🤞
    Hani pa kako si nam statisticarko? A bas si me nasmijala 😘😂

Ena1989
    19. Kolovoz 2019. 12:05

Curke koje ste na VV jel koja bila u posljednje vrijeme gore? Ja danas zovem u vezi narudžbe jer su mi tako rekli u 7 mj i veli sestra da zovem u petak ili ponedjeljak da su još radovi i da će mi onda znat reči dal će naručivat. Malo me to začudilo jer su kao radovi trebali bito gotovi i čekala se dozvola ministarstva. Nadam se samo da bude proradilo sve u 9 mj kad trebam na go i u postupak

• Balonka
    19. Kolovoz 2019. 17:17

Danas sam bila na transferu. 1 se slabo razvija (samo 2 stanice) i od njega se odustalo, a 2 su vraćena. Veli embriolog da bi im ocjene bile 5 i -5! Sad čekamo 31.8.!

Lilypie
    19. Kolovoz 2019. 17:28

Balonka

Danas sam bila na transferu. 1 se slabo razvija (samo 2 stanice) i od njega se odustalo, a 2 su vraćena. Veli embriolog da bi im ocjene bile 5 i -5! Sad čekamo 31.8.!

Sretno draga 🥰 sad čekamo pluscinu 🤞🍀

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

skoljka
    19. Kolovoz 2019. 17:53

Balonka

Ma super 😍, ta dva ima da budu dva mamina ponosa 🥰, zelim pravi plus i lijepu betu 🥰

• Balonka
    19. Kolovoz 2019. 19:28

Hvala curke!

Marta...
    19. Kolovoz 2019. 20:34

Balonka

Draga Balonka, držim 🤞 da bude ➕ i da sve bude savršeno do kraja to ti svim ❤️želim. Kako si kako se osjećaš danas, gdje si radila.

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.