Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Balonka
    17. Kolovoz 2019. 11:31

Hvala curke! Veli mi i moja sestra pa kud bi ih sve stavila! 🤣 Poslje vinčeka bude bolje!!!!!

Grizli
    17. Kolovoz 2019. 11:37

Balonka ja sam od 8js na punkciji dobila 3 blastice bila i evo uspjeh, tako da 3 nije malo. Znam nije ni puno, ali dosta je i 1 da bi ti dobila trudnicku krnjizicu! ☺️🤞 Popij ti za svaki slucaj 2 case crnjaka pa budes fino opustena. 

• ladyluu
    17. Kolovoz 2019. 11:41

Curke upravo sam bila.na kontorli..2 dan menge, ovaj mj.je planiran transfer,dobila sam.estrofem 2x2,Aspirin 1x,Prenetal 1x..
    Sta je u biti taj esrtofem? Meni je endo uvijek.bio uredan ,mozete li.mi.svoja iskustva reci ?
    Kontrola tek.28.8,to.mi bas kasnoooo 😯🙈

Meto
    17. Kolovoz 2019. 11:51

Marta ja sam u Cito u postupcima i tamo sam obavila i taj ruzniji dio. Kako si, jel krenilo ista?😘
    Balonka sretno i kao sto cu cure rekle jedna je dovoljna. Vjeruj u svoje embrijice🤗
    Ladyluu estrofem blokira ovulaciju, samo se prati  debljina endom. pa kad dosegne odredjenu debljinu ide se na transfer. I ja sam ga pila.

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto
    17. Kolovoz 2019. 11:53

Dulli a da li si radila neke pretrage, muz spermiogram?

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

• ladyluu
    17. Kolovoz 2019. 11:54

Meto

Martaja sam u Cito u postupcima i tamo sam obavila i taj ruzniji dio. Kako si, jel krenilo ista?😘
    Balonkasretno i kao sto cu cure rekle jedna je dovoljna. Vjeruj u svoje embrijice🤗
    Ladyluuestrofem blokira ovulaciju, samo se prati debljina endom. pa kad dosegne odredjenu debljinu ide se na transfer. I ja sam ga pila.

Aaa odmah mi je lakse..jer imam sam uvijek s nekim.ovulacijama koje mi remete tijek..
    Kad kazes pila,kako je iskustvo sad :)

Meto
    17. Kolovoz 2019. 12:02

Ladyluu imala sam spontani, sad se pripremam za novi postupak u 10mj. Ostavljam jos 8mj za uzivanje i onda vadjenje nalaza pa bockalice🙈
    E da, bolje onda tabletice kad ti ovulacije igraju da se ne propusti slucajno u prirodnom. 
    Koliko imas smrzlica?

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

Nadalica
    17. Kolovoz 2019. 17:18

Probali smo Mi Sa profertilom, muz pije vec 3 mjeseca, prestao pusiti prije godinu Dana.. Jedino ta maticna mlijec bi mogla pomoc.. A sta je to tacno? 

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

• ladyluu
    17. Kolovoz 2019. 17:22

Meto

Ladyluuimala sam spontani, sad se pripremam za novi postupak u 10mj. Ostavljam jos 8mj za uzivanje i onda vadjenje nalaza pa bockalice🙈
    E da, bolje onda tabletice kad ti ovulacije igraju da se ne propusti slucajno u prirodnom.
    Koliko imas smrzlica?

Imam 9 smrzilica,  od 18 jajnih prvo sam imala 4 odmah..a neke nisu bile zrele.sasvim a kvalitetne pa su ih ostavili malo..i onda icsi uradili na 7 i 5 dobila..tako da je to 9 sad ;) nadam se da je to dobro ,ovo mi je prvo iskustvo sa svim 🙈

Marta...
    17. Kolovoz 2019. 18:57

Cure, kakve su šanse upasti kod Škvorca na teret Hzzo-a. Za ovu godinu Ima li netko iskustvo od njih, ne znam razmišljam o njima iako moj M nije za tu opciju. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.