Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    isabelagregorijan
    20. Kolovoz 2019. 18:11

Hvala vam na lijepim rijecima. Stvarno se nadam najboljem, al nekaj mi neda mira. Ic cu sutra vadit, nemrem se strpit do cetvrtka 

[/url

• Babylove
    20. Kolovoz 2019. 18:20

U Vinogradskoj se ne broje prirodnjaci ako se ne dode do transfera...

skoljka
    20. Kolovoz 2019. 18:31

Cure sretno sutra sa betama i da nam pisete sretne vijesti 🥰

Lilypie
    20. Kolovoz 2019. 18:36

Isabela svim srcem navijam da sve bude ok. Ideš odmah ujutro?

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Mala_martina1990
    20. Kolovoz 2019. 19:28

Ena1989

Curke koje ste na VV jel koja bila u posljednje vrijeme gore? Ja danas zovem u vezi narudžbe jer su mi tako rekli u 7 mj i veli sestra da zovem u petak ili ponedjeljak da su još radovi i da će mi onda znat reči dal će naručivat. Malo me to začudilo jer su kao radovi trebali bito gotovi i čekala se dozvola ministarstva. Nadam se samo da bude proradilo sve u 9 mj kad trebam na go i u postupak

Uh...to isto mene zanima!? U 9mj bi trebala se opet naruciti gore,nisam bila od 6mj...🙄🙄

Vaki
    20. Kolovoz 2019. 19:56

Curke, 2012. se mijenjao zakon. Tj. tko je prije te godine dobio dijete imao je pravo na 6 novih besplatnih postupaka. Nakon toga više nema resetiranja. Kako god, glavno da mi sve postignemo svoj cilj.
    Thinkpink1 - još sam 2 dana na moru i onda se vraćam u ZG da konačno odradim taj (dugo očekivani) pregled. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• SmileA
    20. Kolovoz 2019. 19:57

Hani

Isabella, ako je ovulacija bila samo dan ili dva kasnije, beta je baš kako treba. Sjeti se nema sekirancije i njene malo niže bete, pa je sve ok. Vjerujemo u tvog bebača😘
    SmileA, ako upadneš, punkciju i stimulaciju ne placas, ali zasto bi placala fetove? Za taj novac mozes ponovno na blagu stimulaciju kod nekog privatnika ili na neke skuplje pretrage. Zasto si otpisala bolnice?

Hani placam FET zato sto sam isla privatno u polikliniku Beta plus preko HZZO-a, a kod njih je takva procedura kad se ide preko HZZO-a da je punkcija i stimulacija na teret HZZO-a, a FET se onda placa. Otpisala sam bolnice zato sto radim kod privatnika i ne mogu si nazalost priustiti bolovanja, jer sef ni nezna za nasu situaciju-borbu.

🌈💙👣🙏

Vaki
    20. Kolovoz 2019. 19:59

Mala_martina1990

Ena1989

Curke koje ste na VV jel koja bila u posljednje vrijeme gore? Ja danas zovem u vezi narudžbe jer su mi tako rekli u 7 mj i veli sestra da zovem u petak ili ponedjeljak da su još radovi i da će mi onda znat reči dal će naručivat. Malo me to začudilo jer su kao radovi trebali bito gotovi i čekala se dozvola ministarstva. Nadam se samo da bude proradilo sve u 9 mj kad trebam na go i u postupak

Uh…to isto mene zanima!? U 9mj bi trebala se opet naruciti gore,nisam bila od 6mj…🙄🙄

Meni su rekli da zovem iza 20.8., no gore sam 2.9. kod endokrinologa pa ako ne saznate ništa konkretno do tada onda ću vam ja javiti info. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• SmileA
    20. Kolovoz 2019. 20:04

Grizli

SmileA u slucaju da taj zadnji FET ne uspije onda moras da sve ponovno. U drzavnim bolnicama to sve spada po hzzo i FET-ovi. Za privatno mislim da se opet moras javiti da te stave na popis sve ovisi dal imaju i dalje ugovor i koliko mjesta jer koliko znam oni malo toga rade na hzzo. Al ti uvijek mozes ici u nelu drzavnu kliniku pa ti je sve besplatno jer kod njih ako ne bi upala u postupke preko hzzo morala bi placat, a onda placas sve lijekove i sve. Bas bezveze da FETove naplacuju i postupvima preko hzzo.

Grizli hvala puno na odgovoru🤗, nekako sam si i mislila da je tako opet na novi popis. Ali nadam se evo da cu obaviti sve pretrage i saznati uzrok pobacaja i da ce taj zadnji smrzlic biti dobitan tj da cu ovaj put uspjeti izgurati trudnocu do kraja🥰🙏 i da nece biti potreban novi postupak☺️

🌈💙👣🙏

isabelagregorijan
    20. Kolovoz 2019. 20:18

Lilypie

Isabela svim srcem navijam da sve bude ok. Ideš odmah ujutro?

Hvala ti ❤ idem ujutro da, htjela sam pricekat do cetvrtka, al nemrem 😥

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.