SmileA zao mi je zbog tvog iskustva i gubitka! Prvo da li si nakon feta imala jos kakvu terapiju osim progesterona? Jesi radila testove za trombofliju? Koja ste krvna grupa? Torch, imuno pretrage, histeroskopija, kariogrami… Im dosta toga sad je pitanje smao sto ste prije obavili.
Grizli hvala puno na odgovoru ☺️😀🙏 u FET-u sam od prvo dana ciklusa uzimala Estrofem 3x1, i par dana prije transfera Utrogestan 3x2 i to je sve..nastavila sam s tom terapijom evo sve do pobacaja. Nisam radila testove na trombofiliju i malo ovih dana istrazujem po netu pa sam nasla da osim i drugih uzroka i hormonska terapija moze uzrokovati zgrusavanje krvi, takoder sjedilacki nacin zivota i stres (sto mi je posao) tako da svakako cu traziti testove na trombofiliju! Prije postupka smo isli za krvne grupe i ja sam A +, a za muza nisam sigurna mislim da je on negativna, samo nigdje sad u fasciklu s papirima nemogu naci njegovu krvnu grupu, ocito je netko u svim tim posjetima doktorima uzeo taj papir ili mi je ispao negdje🙆 Torch i imuno pretrage i kariograme nismo, a histeroskopiju sam radila u 2017.g i tad je bilo sve ok, premda ocito cu i nju sada morati opet odraditi. Ja sam osoba koja bi uvijek sve par koraka unaprijed i odjednom sve to obavila, i vec bila na FET-u sto prije, a naravno neide to samo tako, kao i sve dr u zivotu (citala sam da se sve ove pretrage i nalazi dugo cekaju). Odlucila sam usporiti tempo, lijepo polako obaviti sve pretrage tako da kad budem isla na sljedeci FET da znam da sam ucinila sve u svojoj moci da ispadne na dobro, iako se naravno nakon ova dva mucna puta stvarno bojim sljedece trudnoce i da ce isto lose zavrsiti. Trazim po netu ali nikako nemogu skuziti, pa ako ti mozda znas, u slucaju da nam taj zadnji zametak ne uspije, da li imamo pravo preko HZZO-a novi postupak (isli smo privatno preko HZZO-a, FET smo samo platili i ove neke druge sitnice) i da li ce nas slj godine ako cemo ispocetka ici opet morati staviti na popis ili samo nastavljamo ako smo vec preko HZZO-a (jer se bojim da nas ta klinika mozda slj godine nece moci uvrstiti na popis ako to tako ide ispocetka)?
🌈💙👣🙏
Malo sam zbunjena i sretna i strah me! U IVF poliklinici sam bila. Malo sam i tužna jer nemamo smrzlića. Kad imaš rezervu, malo je lakše. Bili su trodnevni, 7-stanicni. Nadam se dobitni, barem 1!
Malo sam zbunjena i sretna i strah me! U IVF poliklinici sam bila. Malo sam i tužna jer nemamo smrzlića. Kad imaš rezervu, malo je lakše. Bili su trodnevni, 7-stanicni. Nadam se dobitni, barem 1!
Draga pokušaj se opustiti i vjerovati da će ovaj put biti sve dobro daj Bože da ovaj put bude sve kako treba pa ti rezerva za sad neće trebati. Ni ja nemam rezervi, a nema veze kad odmorim malo od hormona idem opet. ❤️🤗
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Balonka ista klinika, imali 3, jedan sporiji dva za koje je rekao da su odlikasi, ali jedan imao malo fragmenata. Ovaj treci nije prezivio peti dan. Jedan se primio u meni čvrsto. ;) Zelim ti isti ili slican scenarij (slican bi bio dvojceki). Isto transfer treci dan.
Evo da se i ja pridruzim. Radila sam FET u petak 2 blastice. Cekanje me izludjuje, beta je 27.08. Sad za sad nista od simptoma 3 dpt. Sretno svim cekalicama bete 🍀
Balonka i Etoile sretno i da nas sve impresionirate s visokim betama🙏🙏🙏
SmileA imas popis prosirenih pretraga koje traže u petrovoj na str.mislim ispod 400, možda netko od curki zna na kojoj tocno da ne tražiš. Ja bi ponovno stavila al imamo problema sa stavljanjem fotki...ubacit cu se u odgovor, na IVF preko HZZO-a imas pravo na 4 IVF-a ili do 42.g.života. Ukoliko žena rodi u međuvremenu, postupci se broje iz početka (ako ispucas 1-2 i rodis, te krenes ponovno u MPO vode, imas pravo opet na puni broj postupaka). Svaka privatna klinika ima određen broj postupaka preko HZZO-a, tako da to ovisi o klinici u koju ste isli. U svakom slucaju sretno!🍀
Nisam sigurna da se postupci resetiraju nakon rodjenja djeteta 🧐 Mislim da novi zakon to nazalost ne predvidja.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Balonka i Etoilesretno i da nas sve impresionirate s visokim betama🙏🙏🙏
SmileA imas popis prosirenih pretraga koje traže u petrovoj na str.mislim ispod 400, možda netko od curki zna na kojoj tocno da ne tražiš. Ja bi ponovno stavila al imamo problema sa stavljanjem fotki…ubacit cu se u odgovor, na IVF preko HZZO-a imas pravo na 4 IVF-a ili do 42.g.života. Ukoliko žena rodi u međuvremenu, postupci se broje iz početka (ako ispucas 1-2 i rodis, te krenes ponovno u MPO vode, imas pravo opet na puni broj postupaka). Svaka privatna klinika ima određen broj postupaka preko HZZO-a, tako da to ovisi o klinici u koju ste isli. U svakom slucaju sretno!🍀
Thinkpink1 od ♥️ hvala puno na detaljnom odgovoru, sve mi je sad jasnije i evo vidjela sam u postu nize popis pretraga koje si stavila!🤗🙏🥰😘Bas ste sve divne i velika podrska!
🌈💙👣🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji