Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bjanka🍀
    17. Kolovoz 2019. 19:01

Cure meni je danas 11.dnt i nemam baš nikakvih simptoma niti je bilo implatacijskog krvarenja 😑  nisam radila niti jedan test jer sam se odlucila ne stresirati sa njima...a u srijedu idem vaditi betu.Imam baš osjećaj da ništa od našeg Jackpota 😐 samo me sa vremena na vrijeme bocne u jajnicima ,pretp.od punkcije još....

Ja 35, mm 40
    2017.vanmaternična trudnoća
    2018. 2x Op endometrioze
    2019.prvi ICSI, AMH 0.36 ng /ml, Puregon 350 +Orgalutran, štoperica Ovitrelle, 4 folikula, nakon punkcije 1 zrela stanica, oplođena i 5.dan vraćena, beta 0
    11/20 OP polipa u maternici
    03/21 2.ICSi, AMH 0.3 ng /ml, 2 antralca, 300-350 gonal, Klomifen,Orgalutran, Ovitrelle. 2 folikula punktirana, 1 prazan, 1 jajna - oplođena i 3.dan vraćena (5.stanični),biokemijska
    23.4.sljedeće konzultacije

Marta...
    17. Kolovoz 2019. 19:11

Bjanka, možda bude sve ok 👏nemoj se bedirati prije reda. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Vaki
    17. Kolovoz 2019. 19:13

Marta - nazovi čim prije pa pitaj. Nikad se ne zna. 🤞

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Balonka
    17. Kolovoz 2019. 19:14

Bjanka

Cure meni je danas 11.dnt i nemam baš nikakvih simptoma niti je bilo implatacijskog krvarenja 😑 nisam radila niti jedan test jer sam se odlucila ne stresirati sa njima…a u srijedu idem vaditi betu.Imam baš osjećaj da ništa od našeg Jackpota 😐 samo me sa vremena na vrijeme bocne u jajnicima ,pretp.od punkcije još….

Puno trudnica nema ni simptome ni implatacijsko krvarenje. Nadam se da imaš krivi osjećaj i da je to bockanje priprema doma za novog stanara! 

Samara
    17. Kolovoz 2019. 20:34

Marta...

Cure, kakve su šanse upasti kod Škvorca na teret Hzzo-a. Za ovu godinu Ima li netko iskustvo od njih, ne znam razmišljam o njima iako moj M nije za tu opciju.

Marta svakako nazovi i pitaj. Mi smo kod njega, evo zadnje nalaze radimo. Nesto nam je spominjao studeni, valjda bi tad dosli na red

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Marta...
    17. Kolovoz 2019. 20:56

Samara

Marta...

Cure, kakve su šanse upasti kod Škvorca na teret Hzzo-a. Za ovu godinu Ima li netko iskustvo od njih, ne znam razmišljam o njima iako moj M nije za tu opciju.

Marta svakako nazovi i pitaj. Mi smo kod njega, evo zadnje nalaze radimo. Nesto nam je spominjao studeni, valjda bi tad dosli na red

Oki hvala 😘 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Emmie
    17. Kolovoz 2019. 21:09

Drage cure,
    Oprostite što ovako upadam, ali nadam se da ćete mi moći pomoći. Ja i muž smo odlučili pokušati za još jednu bebicu iako smo malo stariji (meni je 39, a njemu 40 godina). 

Kćerka ima skoro 18 godina, a prošle godine smo imali spontani pobačaj u Septembru. Do spontanog nismo ni razmišljali o još jednoj bebi, ali smo se sada predomislili ...nikad ne reci nikad :)
    Muž i ja ne pijemo, ne pušimo i u odličnom smo zdravlju.
    Moje pitanje je da li mogu početi uzimati neke preparate da bih poboljšala kvalitetu jaja? Da li zdrava ishrana također doprinosi boljoj kvaliteti?
    Da li da se prijavim kod doktorice sada i objasnim situaciju? 
    Hvala vam najljepša unaprijed!

• Nita9999
    17. Kolovoz 2019. 22:07

Marta...

zovi ih cim prije da vidis,ja sam u 3.mj bila na konzultacijama,a u 5. mj vec u postupku ( prvom i dobitnom)
    iako postoje lista cekanja,mi smo "greskom" upali odmah 😀

• ladyluu
    17. Kolovoz 2019. 22:17

Emmie

Drage cure,
    Oprostite što ovako upadam, ali nadam se da ćete mi moći pomoći. Ja i muž smo odlučili pokušati za još jednu bebicu iako smo malo stariji (meni je 39, a njemu 40 godina).

Kćerka ima skoro 18 godina, a prošle godine smo imali spontani pobačaj u Septembru. Do spontanog nismo ni razmišljali o još jednoj bebi, ali smo se sada predomislili …nikad ne reci nikad :)
    Muž i ja ne pijemo, ne pušimo i u odličnom smo zdravlju.
    Moje pitanje je da li mogu početi uzimati neke preparate da bih poboljšala kvalitetu jaja? Da li zdrava ishrana također doprinosi boljoj kvaliteti?
    Da li da se prijavim kod doktorice sada i objasnim situaciju?
    Hvala vam najljepša unaprijed!

Dobro dosla u klub :)
    Ja koliko.znam da kvaliteti jaja se koristi inostol prasak,i naravno da pijes prenatal i folacin.

• Luca16
    18. Kolovoz 2019. 00:52

Eeej evo mene opet, danas sam dobila Femara tablete. Sutra tribam poceti s njima. Zanima me iskustvo sa njima i simptomi, jer cistam da se koriste za rak dojke pa me malo strah? 🤷‍♀️🤔😥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.