Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    20. Kolovoz 2019. 12:28

SmileA u slucaju da taj zadnji FET ne uspije onda moras da sve ponovno. U drzavnim bolnicama to sve spada po hzzo i FET-ovi. Za privatno mislim da se opet moras javiti da te stave na popis sve ovisi dal imaju i dalje ugovor i koliko mjesta jer koliko znam oni malo toga rade na hzzo. Al ti uvijek mozes ici u nelu drzavnu kliniku pa ti je sve besplatno jer kod njih ako ne bi upala u postupke preko hzzo morala bi placat, a onda placas sve lijekove i sve. Bas bezveze da FETove naplacuju i postupvima preko hzzo. 

Vaki
    20. Kolovoz 2019. 12:36

Cure, na žalost, nakon rođenja djeteta postupci se ne resetiraju. Sve ukupno imaš pravo na 6 postupaka (4 IVF-a i 2 prirodna) bez obzira hoće li ti to biti dovoljno za 1 ili više djece. Ja imam dijete iz trećeg postupka i nisam dobila pravo na nove, nego sam trošila ono što mi je ostalo za drugo dijete. Zato sam na kraju išla privatno i tako ostvarila trudnoću. U protivnom bih se prebacila u drugu kliniku i probala tamo, ali postupci se zbrajaju.
    Cure - sretno u iščekivanju bete! 
    Isabel - totalno te razumijem, ali ti si prirodno ostvarila trudnoću, a malo je podataka o betama u tom slučaju tako da se strpi do pregleda i nemoj se sekirati. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Bjanka🍀
    20. Kolovoz 2019. 12:44

Hani

Kod mene sve ok😘
    Balonka, sretnooo pa cemo slavit na kraju mjeseca😉
    Ifka, samo vjeruj i prepusti se
    SmileA, svi fetovi iz jedne stimulacije spadaju pod taj isti postupak. I taj treci smrzlic je iz tog jednog potrosenog postupka. Znaci, placala si fet kod privatnika mada si bila preko hzzzo?
    Bjanka, kako se drzis, ima li simptoma?😉😊

Hani  hvala na pitanju😊 osim nervoze na najjače i bolova kao pred mengu,noćas me čak i probudilo oko 3 i mislila sam eto je,baš ništa...al sutra je Betaday 😁 pa kako bude..ujutro idem vaditi krv a mailom najkasnije do 15h jave rezultat i što i kako dalje sa terapijom..tako da🤞 

Ja 35, mm 40
    2017.vanmaternična trudnoća
    2018. 2x Op endometrioze
    2019.prvi ICSI, AMH 0.36 ng /ml, Puregon 350 +Orgalutran, štoperica Ovitrelle, 4 folikula, nakon punkcije 1 zrela stanica, oplođena i 5.dan vraćena, beta 0
    11/20 OP polipa u maternici
    03/21 2.ICSi, AMH 0.3 ng /ml, 2 antralca, 300-350 gonal, Klomifen,Orgalutran, Ovitrelle. 2 folikula punktirana, 1 prazan, 1 jajna - oplođena i 3.dan vraćena (5.stanični),biokemijska
    23.4.sljedeće konzultacije

isabelagregorijan
    20. Kolovoz 2019. 13:10

ma jesam, luda sam ;(
    ali nakon tri izgubljene bebe, mislim da ni nemrem drugačije misliti...
    al moguće je da je sve ok, želim to najviše na svijetu. Jer prolazila sam užasno stresno razdoblje, išla u teretanu, nosila svog peseka od 30 kila i uhvatilo se, tak da možda je neki jaki bebač pa ostane s menom <3 
    ali tako me strah, baš ludim :( 

[/url

• thinkpink1
    20. Kolovoz 2019. 13:11

Curke sorry ako je dezinformacija za resetiranje postupaka. Ali evo kolegica mi krenula ponovno na MPO nakon 1.djeteta i ima ponovno pravo na puni broj postupaka u državnoj klinici. Ne znam dal ju mozda kači "stari zakon" ili tada jos nisu bili umrezeni pa ne mogu pratiti tocan broj.
    Vaki kad je tebi pregled i UZV,  ak se dobro sjecam sad negdje? Treba to sve popamtit..😬
    Isabella daj se smiri i ne zamaraj se betom jer je ona samo orjentir koji je kod tebe u optimalnim vrijednostima.
    Babylove sretno i nek bude dobitna kombinacija!
    Curke sretno s betama, sutra krece prva!🥰🥰🍀🍀

• thinkpink1
    20. Kolovoz 2019. 15:10

Nikitta

Thinkpink u koju državnu kliniku prijateljica ide?

U Vinogradsku. Tamo je imala 3.dobitnu kombinaciju nakon pokusaja na Vuk Vrhovcu. Iskoristila je 3 IVF postupka dok nisu dobili dijete. Sad je krenula ponovno u nove pobijede.

Marta...
    20. Kolovoz 2019. 16:38

Curke, koja poliklinika bi bila najbolja za ovu dijagnozu BetaPlus, IVF, Repromed ili Podobnik Oligoasthenozoospermija, kaj vi mislite 🤗 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Kengurica
    20. Kolovoz 2019. 17:38

Bas sam htjela reci da je sigurno u Vinogradskoj kad su joj resetirali. Ne postoji registar postupaka pa se neke bolnice usude zaobici zakon, neke ne.

• thinkpink1
    20. Kolovoz 2019. 17:38

Nikitta

Thinkpink1 pa ostala su joj dakle još 3 postupka, možda je to to što koristi. Ili su joj baš rekli da ima opet pravo na 6 postupaka (4 stim. + 2 prirodna IVF)?

Oni nemaju dobru prognozu za prirodnjak, tako da su i prvi puta odmah krenuli sa stimulacijom. Rekli joj da one prije postupke nece brojat. Ne znam, valjda ovisno i na kog naletis i kakve je ko srece ili mozda veze...🤔🤔🤔

• Balonka
    20. Kolovoz 2019. 18:04

Marta...

Curke, koja poliklinika bi bila najbolja za ovu dijagnozu BetaPlus, IVF, Repromed ili Podobnik Oligoasthenozoospermija, kaj vi mislite 🤗

Mi smo bili u IVF. Rezultate ću znati krajem mj! Meni su bili ok, ali išli smo na full stimulaciju baš radi supruga(uz tu dijagnozu ima i Robertsovu translokaciju), a na kraju smo dobili samo 2 embrija ( tu je kriva i moja endometrioza). Ak se primi barem 1 onda budem puna hvale! Navodno imaju dobre embriologe. Ovaj stariji je od samih početaka potpomognute u tome. I s njima smo bili na razgovoru i sve nam lijepo objasnili...  Sad je sve u Božjim rukama! Mi smo birali između Bete(dr. Bračun) i IVF (dr. Maričić) i na kraju su 2 preporuke presudile za IVF, ali je postupak vodio prof. 24 sata na dan su na raspolaganju. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.